دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
22 آبان 1400 - 09:35
در قالب تفاهم‌نامه؛

دانشگاه آزاد اسلامی نکا با یک شرکت تولیدی صنعتی همکاری می‌کند

نماینده تام‌الاختیار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا از عقد تفاهم‌نامه همکاری میان این واحد دانشگاهی و یک شرکت تولیدی صنعتی خبر داد.
کد خبر : 620756
عقد تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا و شرکت تولیدی صنعتی مازرون سفال



کیوان اکبرپور در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در نکا اظهار کرد: تفاهم‌نامه مشترک با محور آموزش دانشجویان، مشاوره‌های تخصصی، علمی و بورسیه تحصیلی دانشجویان، میان دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا و شرکت تولیدی صنعتی مازرون سفال یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولیدی- صنعتی شهرستان نکا به امضا رسید.


مدیر گروه رشته حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا هدف از انعقاد این تفاهم‌نامه را اتصال جامعه علمی و دانشگاهی با بخش صنعت و جامعه عنوان کرد و افزود: وجود اراده در صنعت و دانشگاه به‌صورت همزمان برای ورود به عرصه کار و کارآموزی، شرط اصلی روشن شدن موتور اشتغال و تولید در کشور است.


دانشگاه آزاد اسلامی نکا با یک شرکت تولیدی صنعتی همکاری می‌کند


تخصص و مهارت دو مقوله کاربردی برای دانشجو


به گزارش آنا، ارشاد صادقی طوسی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا در مراسم امضای این تفاهم‌نامه، تخصص و مهارت را دو مقوله کاربردی و ارزشمند برای قشر دانشجو بیان کرد و ادامه داد: سیاست فعلی دانشگاه آزاد اسلامی، مدرک همراه با تخصص و مهارت است که این امر در سایه نزدیکی این دو نهاد علمی و صنعتی امکان پذیر است.


وی نقش مدیران میانی در عرصه تولید را بسیار مهم دانست و بیان کرد: ارتباط مستمر و انتقال دیدگاه‌های دلسوزانه مدیران ارشد از طریق مدیران میانی به عوامل مجموعه، دو عاملی هستند که در حفظ، نگه‌داشت و ایجاد انگیزه کاری و اثرگذار برای قشر کارمند و کارگر محسوب می‌شوند.




بیشتر بخوانید:


انعقاد تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی نکا برای اشتغالزایی مفید




رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا نقش تعصب و حس خوب دوست داشتن محیط کاری را اولویت اصلی انتخاب افراد جویای کار دانست و ادامه داد: این دو عامل از عوامل پیش‌برنده برای هر سازمانی محسوب می‌شوند.


دانشگاه آزاد اسلامی نکا با یک شرکت تولیدی صنعتی همکاری می‌کند


خروجی فعلی دانشگاه‌ها صرفاً علمی است


عسگری رسولی مدیرعامل شرکت تولیدی صنعتی مازرون سفال نیز هدف از ورود به امضای تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا را توجه به قشر جوان دانشجوی جویای کار و ماهر کردن آنان دانست و گفت: نگاه منفعت‌طلبانه در این مقوله جایگاهی ندارد و تمام سعی این صنعت تولیدی بر این است با توجه به اینکه نسل افراد ماهر و کارآمد در کشور و جامعه در حال اتمام است، باید ساز و کار تعلیم و آموزش نیروهای جوان ماهر را تهیه و آماده کرد.


وی با بیان اینکه خروجی فعلی دانشگاه‌ها صرفاً علمی است، اضافه کرد: دانشگاه‌ها باید از رویکرد آموزش‌محوری محض به سمت مهارت‌پروری پیش بروند، هرچند تربیت نیروی متخصص، کارآمد و ماهر تلاش دو چندان دانشگاه‌ها را می‌طلبد و با شناختی که از رسالت دانشگاه‌ها وجود دارد، قطعاً این کار به نفع جامعه، دانشگاه و صنعت است.


مدیرعامل شرکت صنعتی مازرون سفال، نقش تخصص در کارها را مهم برشمرد و افزود: مدیران هر مجموعه به‌ویژه مدیران صنعتی باید از سه مهارت فنی، ادراکی و انگیزشی در پیشبرد امور بهره ببرند تا بتوانند ماهیت وجود تولید، کارگر و سرمایه را در بالاترین درجه نگه دارند.


عسگری رسولی، نبود وجود نیروی کار متخصص و کارآمد در کشور را معضل اصلی و فعلی کارخانه‌های تولیدی دانست و گفت: نقش کمرنگ دانشگاه در این قضیه کاملاً مشهود است و این به معنای فاصله زیاد صنعت و دانشگاه است که الحق والانصاف با اجرای این تفاهم‌نامه درصدد هستیم که این معضل را به حداقل برسانیم.


رسولی با اشاره به استفاده کشورهای توسعه یافته از صنعت سرمایه‌بر و اجرانشدن این سیاست در کشورهای در حال توسعه مانند ایران آن هم به دلیل هزینه‌های بسیار بالا یادآور شد: تکنولوژی استفاده از صنعت سرمایه‌بر فعلا در ایران جواب نمی‌دهد و الزاماً باید به سمت صنعت کاربر حرکت کنیم که در این کار هم با کمبود نیروی ماهر مواجه هستیم.


دانشگاه آزاد اسلامی نکا با یک شرکت تولیدی صنعتی همکاری می‌کند


وجود نیروی ماهر مایه پیشرفت است


یوشع مرادی، مدیر اداری شرکت تولیدی صنعتی مازرون سفال در حاشیه این مراسم گفت: وجود نیروی متخصص و کارآمد در بدنه شرکت تولیدی، مایه پیشرفت و ترقی این نهاد صنعتی و تولیدی است و احساس رضایت از فرد هنرجو و کارآموز در یک شرکت، زمانی به وجود می‌آید که قابلیت ایده به عمل یعنی آموزش‌محوری به مهارت‌محوری بدل شود.


مدیر اداری شرکت صنعتی مازرون سفال، وجود دستگاه‌های پیشرفته در این مجتمع تولیدی را خوب و مهم ارزیابی کرد و افزود: یکی از دلایل و رمز ماندگاری این دستگاه‌ها با ۱۸ سال استفاده، تعمیر و نگهداری دستگاه‌ها به صورت اصولی و بومی است.


مرادی، به امانت‌گرفتن دیگر شرکت‌های تولیدی شهرستان و منطقه از این شرکت در مقوله حفظ و نگهداری دستگاه‌ها اشاره کرد و ادامه داد: توجه به وضعیت معیشتی و حقوقی کارگران رمز ماندگاری و رو به جلو بودن این شرکت سهامی خاص است.




انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب