نخستین کنگره بینالمللی علوم ورزشی و پژوهشهای بینرشتهای برگزار شد
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، افتتاحیه اولین کنگره بینالمللی علوم ورزشی و پژوهشهای بینرشتهای امروز پنجشنبه ۲۰ آبان ماه به میزبانی دانشگاه تهران با محورهای اختصاصی مشاغل مجازی و فناوریهای نوین ورزشی، کووید ۱۹ فعالیت ورزشی و ورزش حرفهای و محورهای آسیبشناسی حرفهای، حرکات ورزشی و ورزش معلولین، روانشناسی ورزشی، بیومکانیک ورزشی، فیزیولوژی ورزشی، مدیریت ورزشی و رفتار حرکتی برگزار شد.
در ابتدای مراسم سید محمد مقیمی، سرپرست دانشگاه تهران در پیامی ویدئویی با بیان اهمیت برگزاری این کنگره، از همکاری دانشگاه تهران با سایر دانشگاههای کشورهای همسایه ازجمله ترکیه و عراق در خصوص مباحث ورزشی و تعاملات علمی استقبال و اظهار کرد: از دیرباز ورزش نقش مهمی در مؤلفههایی همچون عزتنفس، کیفیت زندگی و ارتقای سلامت اجتماعی ایفا کرده است.
سرپرست دانشگاه تهران با بیان اینکه ورزش میتواند همدلی و همبستگی اجتماعی را افزایش داده و در سطح جهانی پیامآور همکاری، عدالت، احترام متقابل، مدارا، نوعدوستی و صلح باشد، گفت: فعالیت ورزشی و ورزش حرفهای میتواند بهترین پادزهر مقابله با خشونت در دنیای پردرد و پر چالش امروزی باشد.
مقیمی با اشاره به اینکه بیماری همهگیر کووید ۱۹ از یک تهدید جدی برای بشریت به یک فرصت تبدیل شده است، خاطرنشان کرد: با نگاه به قبل از شرایط پاندمی کرونا متوجه میشویم علاوه بر هزینههای سرسامآور و هنگفت در نقل و انتقالات، فرصتهای زمانی زیادی از دست میرفت.
وی گفت: روزهایی بود که آرزو داشتیم از طریق برقراری یک ارتباط اینترنتی و دیجیتال بخشی از مشکلات را حل کنیم و هزینهها را کاهش دهیم ولی با فرصت به دست آمده یکی از مفاهیم استراتژیک در اختیار همه ما قرار گرفته که بایستی این توسعه و ارتباطات را در جهت تعامل با دنیا به کار گیریم.
در بخش پایانی رحمان سوری دبیر علمی کنگره با اشاره به برگزاری مجازی این کنگره خاطرنشان کرد: تربیتبدنی همواره بهعنوان یک رشته بین رشتهای مطرح بوده که باز هم میتوان از پتانسیل سایر رشتهها به نفع این رشته استفاده کرد و خوشبختانه در وزارت علوم به سرفصل برخی رشتهها مانند روانشناسی، و جامعهشناسی، دروس روانشناسی و جامعهشناسی ورزش اضافه و در دانشگاهها مصوب شده است.
وی افزود: این کنگره بهطور تخصصی با محورهای آسیبشناسی ورزشی، حرکات اصلاحی، بیومکانیک ورزشی و تحقیقات کووید ۱۹، با دریافت بیش از ۳۷۰ مقاله و برگزاری کارگاه آموزشی با همکاری ۱۰ کشور ازجمله کانادا، بلژیک، هلند و... در حال برگزاری است.
وی در پایان ضمن قدردانی از حضور اندیشمندان و محققین برجسته از داخل و خارج کشور، این کنگره را فرصتی برای استفاده دانشجویان، اساتید و محققان علاقهمند به این حوزه دانست تا از این فرصت مطالعاتی استفاده کنند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/