دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آبان 1400 - 14:11
حسین ثوری در گفت‌وگو با آنا:

خیلی‌ها دوست نداشتند بوکس مدال بگیرد/ برای کسب کرسی باید پول خرج کرد/ دلیل عدم بازگشت احمدی‌صفا را از کیک بوکسینگ بپرسید

رئیس فدراسیون بوکس گفت: برای کسب نخستین مدال جهانی ۸۴ زحمت کشیده شد و قطعاٌ این آخرین مدال نخواهد بود.
کد خبر : 620348
حسین ثوری 63657.jpg



حسین ثوری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره کسب اولین مدال جهانی تاریخ بوکس ایران گفت: برای کسب این مدال که پس از ۸۴ سال به دست آمد همه جامعه بوکس تلاش کرده‌اند و باید به همه آن‌ها تبریک بگویم. داوران، مربیان، روسای هیئت‌ها، پیشکسوتان و کسانی که در گذشته برای بوکس تلاش کرده‌اند در کسب این مدال سهیم هستند. قطعا این موفقیت یک کار تیمی است که خدا را شکر در این دوره به ثمر نشست. ما در این چند سال تلاش بسیار زیادی کردیم تا بوکس ایران در رده‌های مختلف بتواند افتخارآفرینی کند. خدا را شکر اوج زحمات ما در سال ۱۴۰۰ به ثمر نشست و توانستیم به این مدال ارزشمند برسیم. در رده سنی جوانان دو فینالیست داشتیم و هفت مدال کسب کرده‌ایم. در رده سنی نوجوانان بوکس ایران برای اولین بار در تاریخ به مدال طلا رسید و دو مدال برنز هم کسب کردیم. در مسابقات ارتش جهان هم به مدال رسیدیم و مجموعه مدال‌هایی که در این مدت کسب کردیم ۱۸ مدال بود که یک کارنامه درخشان برای بوکس ایران محسوب می‌شود. در رده بزرگسالان برای نخستین بار به اولین مدال جهانی رسیدیم، قطعاً این موفقیت‌ها اتفاقی نیست و پشت آن برنامه‌ریزی و زحمت بوده که توانستیم به این هدف برسیم.


در شرایط سخت کرونا و مشکلات اقتصادی بوکس را تعطیل نکردیم


رئیس فدراسیون بوکس در مورد سطح کیفی مسابقات جهانی عنوان کرد: در این رقابت‌ها ۱۰۰ کشور حضور داشتند و با توجه به جوایزی که اهدا می‌شد، قطعا به لحاظ کیفی سطح قابل قبولی داشت. در این مسابقات به ۱۰ پیروزی و یک مدال برنز رسیدیم که یک رکورد تاریخی برای بوکس ایران محسوب می‌شود. البته که برخی مغرضان به عملکرد بوکسورها همچنان انتقاد می‌کند و حتی دوست نداشتند بوکس ایران چنین نتیجه‌ای کسب کند، اما خدا جای حق نشسته و تلاش و زحمت ما نتیجه داد. امیدوارم کسانی هم که خیلی مغرضانه نقد می‌کنند،یک بررسی کنند که چهار سال پیش بوکس ایران چه شرایطی داشت و الان چه شرایطی دارد؟! ضمن اینکه ما در دو سال گذشته با شرایط سختی روبه‌رو شدیم، از یک طرف شیوع ویروس کرونا و از طرف دیگر به لحاظ اقتصادی در سخت‌ترین دوران بودیم. در همین دوران کرونا یک روز اردوهای ما تعطیل نشدند.


در هر وزنی ۴ تا ۵ بوکسور داریم


ثوری با بیان اینکه توقع از بوکس ایران بالا رفته است، اظهار کرد: در حال حاضر ما مدال جهانی را پس از ۸۴ سال کسب کرده‌ایم و قطعاً انتظارات از ما بالا رفته است. امیدوارم این مدال مسیر بوکس را تغییر دهد و از این به بعد بتوانیم افتخارات بیشتری کسب کنیم. با بودجه‌ای که از وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک می‌گرفتیم قطعاً نمی‌توانستیم این موفقیت‌ها را کسب کنیم به همین خاطر از منابع دیگر کمک کردیم و توانستیم در این مدت امکاناتی به اندازه خودمان در اختیار بوکسورها قرار دهیم. حقوق آن‌ها را بدون کم و کسر پرداخت کردیم. اما قطعا این حمایت‌ها باید ادامه پیدا کند. در حال حاضر در هر وزنی ۴ تا ۵ بوکسور داریم که این نشان می‌دهد برنامه‌ریزی و پشتوانه‌سازی خوبی برای این رشته صورت گرفته است.




بیشتر بخوانید؛


شه‌بخش برای همه حریفان مشکل‌ساز می‌شود/ باید با تصمیم‌گیرندگان بوکس لابی کنیم/ شانس دو مدال را با ناداوری از دست دادیم


مدال جهانی شه‌بخش نوید روزهای خوش برای بوکس است/ ناداوری بهانه همیشگی فدراسیون است


غیبت شه‌بخش در دیدار نیمه‌نهایی/ پایان کار شاگردان استکی با یک مدال برنز و ۱۰ پیروزی





روز خوب قشلاقی نبود


رئیس فدراسیون بوکس در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند ناداوری در حق قشلاقی صورت نگرفته است، عنوان کرد: مبارزه قشلاقی با حریف بلاورسی خود یک رقابت پایاپای بود، داوری که در بالا حضور داشت با برخی اقدامات تمرکز بوکسور ما را بهم می‌زد و با توقف‌های بی‌جا شرایط را سخت کرده بود. من به‌عنوان رئیس فدراسیون در این خصوص نظر نمی‌دهم، بلکه به‌عنوان یک داور بین‌المللی معتقدم داور شاکله بازی را از قشلاقی گرفت. البته روز خوب قشلاقی هم نبود و مبارزه کاملا نزدیک به هم برگزار شد.


برای کسب کرسی باید پول خرج کرد


وی در پاسخ به این سوال که انتقادهای زیادی هست که چرا بوکس ایران دارای کرسی نیست، عنوان کرد: برای کسب کرسی باید لابی‌های زیادی صورت بگیرد. بیش از ۲۰۰ کشور در فدراسیون جهانی بوکس حضور دارند که ۱۱ کرسی تأثیرگذار دارد . برای کسب کرسی باید پول خرج کند. الان امارات متحده عربی جایگاه در بوکس ندارد اما رئیس کنفدراسیون بوکس آسیا از آن کشور است. این نشان می‌دهد دیپلماسی و پول حرف اول را می‌زند.


رئیس فدراسیون بوکس همچنین در مورد حضور در فرودگاه با وجود اینکه در قرنطینه به سر می‌برد، عنوان کرد: من سه روز قبل از اعزام علائم کرونا داشتم و به قرنطینه رفتم. تیم ملی ۱۷ روز در صربستان حضور داشت و من زمانی که در فرودگاه به استقبال آن‌ها رفتم علائم کرونا را نداشتم و جواب تستم هم منفی شده بود اما برخی در این موضوع شیطنت کرده‌اند.


ثوری همچنین در مورد عدم بازگشت احمدی‌صفا به ایران گفت: رشته اصلی احمدی صفا کیک بوکسینگ بود و برای مدتی به بوکس آمده بود. در مورد عدم بازگشت او باید دوستان کیک بوکسینگ توضیح بدهند. من حتی زمانی که این خبر را شنیدم به او پیام دادم، متأسفانه از کیک بوکسینگ گلایه داشت. من حتی در صحبت‌هایم از او خواستم برگردد؛ اینجا وطن این ورزشکاران است و نباید روی برگردانند.


انتهای پیام/۴۰۵۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب