از حکمرانی سایبری در کشورها تا مدیریت اینترنتی با نظارت نظامیها
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ممسنی، نشست آموزش ضمن خدمت حوزه دفتر توانمندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی با حضور نیلوفر محمودی مسئول دفتر حوزه توانمندی و آموزش ضمن خدمت دانشگاه و حسین حیدری عضو هیئت علمی این دانشگاه با موضوع «آسیبشناسی استفاده از شبکههای اجتماعی» برگزار شد.
بیشتر بخوانید:
تغییر مسیر از «ایجکت» به عملیات زندگی
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی در این نشست به مبانی شبکه اینترنت، فلسفه وجودی آن و کاربرد شبکه اینترنت به شکل عام پرداخت و معایب و مزایای شبکههای اجتماعی را از دیدگاه امنیتی، فرهنگی، آموزشی در سطح فردی و اجتماعی مورد بررسی قرار داد.
شبکههای اجتماعی پرکاربردترین زمینه اینترنت هستند
حسین حیدری اضافه کرد: اینترنت بهعنوان یک شبکه جهانی که از شبکههای کوچکتر و شاهراههای ارتباطی تشکیل شده، نقش مهمی در زندگی بشر دارد و این شبکه دارای زیرساخت سختافزاری و نرمافزاری است و استانداردهای سختافزاری و نرمافزاری این شبکه و پروتکلهای حاکم بر آن اغلب تحت نظر سازمان امنیت ملی آمریکا (NSA) است.
وی مطرح کرد: مدیریت اینترنت در دنیا تحتنظر نظامیان انجام شده و کشورها حاکمیت سایبری را الگوی خود قرار دادهاند و از کاربردهای اینترنت میتوان ایمیل، وب، تلنت، شبکههای اجتماعی و ... را نام برد.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی بیان کرد: شبکههای اجتماعی که به اشتباه شبکه مجازی نامیده میشود یکی از پرکاربردترین زمینههای اینترنت بوده و با تأثیر مختلف فرهنگی، امنیتی و آموزشی روی زندگی شخصی، خانوادگی، اجتماعی و جهانی قابل بررسی هستند.
انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/
انتهای پیام/