هایفوتراپی چیست؛ جوانسازی و ترمیم پوست
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، برخی از خانمها و آقایان، زودتر از موعد دچار پیری پوست میشوند. معمولا افرادی که از نظر ژنتیکی از پوستهای خیلی خوبی برخوردار نیستند و یا سبک زندگی خوبی ندارند، دچار افتادگی پوست میشوند. کسانی که به هر علتی به این مشکل دچار میشوند، ممکن است دچار کمبود اعتماد به نفس شوند. اما بهتر است بدانید که جای نگرانی نیست! روشهای بسیاری وجود دارند که میتوان با بهره بردن از آنها، افتادگی پوست را با لیفت برطرف کرد.
جوانسازی پوست یکی از مهمترین دغدغههای افراد در عصر حاضر است. از آن جایی که این مسئله امری مهم و جالب توجه است، پیشرفتهای بسیاری در روشهای مختلف جوانسازی و زیبایی حاصل میشود و این بسیار شگفتآور است. یکی از جدیدترین و پرکاربردترین روشهایی که برای جوانسازی پوست به کار برده میشود، هایفوتراپی است.
در صورتی که میخواهید دربارهی این روش اطلاعات جامع و کاربردی داشته باشید، با ما همراه باشید.
هایفوتراپی و اولتراپی چیست؟
هایفوتراپی
هایفو یا High-intensity focused ultrasound (HIFU) یکی از روشهای لیفت، جوانسازی و ترمیم پوست است. هایفوتراپی نسبتا بدون درد و کم تهاجم از انتخابهای موجود در لیفت صورت و نقاط مختلف بدن است. در این روش با استفاده از امواج فراصوت (اولتراسوند) با شدت بالا برای تحریک کلاژن سازی پوست استفاده میشود.
کلاژن پروتئینی رشتهای میباشد که باعث سفت شدن و کشسانی پوست میشود. هنگامی که تعداد این رشتهها در پوست زیاد باشد، پوستی محکم، شفاف و جوان خواهید داشت. اگر به هر دلیلی تعداد این رشتهها در پوست کم شود، از خاصیت کشسانی پوست کاسته میشود و بنابراین پوست دچار شل شدن میشود.
از هایفوتراپی برای درمان تومورها استفاده میشود. اما برای نخستین بار در سال 2008 از این روش در زیبایی استفاده شد و نتایج تا حدودی رضایتبخش بود. اولین باری که این روش با هدف زیبایی مورد استفاده قرار گرفت در لیفت ابرو بود. نتایج رضایتبخش بعد از چند ماه حاصل شدند، بدون این که بیمار در خطر جراحی قرار بگیرد.
اولتراپی
بیشتر بیماران میپرسند که تفاوت بین دو روش اولتراپی و هایفوتراپی چیست. نکتهای که قابل توجه است، این است که این دو روش هر دو بدون درد و غیرجراحی کم تهاجم برای لیفت هستند. همچنین هر دو روش بسیار پر مخاطب است. هر دو روش هایفو و اولتراپی از امواج اولتراسوند استفاده میکنند، با این تفاوت که در اولتراپی تصویربرداری نیز انجام میشود. همچنین در دو روش از میزانهای متفاوت امواج اولتراسوند استفاده میشود.
کاربرد هایفوتراپی
هایفوتراپی در لیفت صورت کاربرد دارد. این روش با استفاده از امواج اولتراسوند در پوست گرما ایجاد میشود. این گرما به سلولها آسیب میرساند. سلولهای آسیب دیده آغاز به ترمیم خود میکنند. ترمیم سلولها با کلاژن سازی همراه است. دمایی که این دستگاه ایجاد میکند، بین 60 تا 70 درجهی سانتی گراد است. اولتراپی از امواج با شدت کم استفاده میکند و هایفوتراپی از امواج با شدت بالا. اولتراپی متمرکز بر پوست است و این در حالی است که امواج هایفو ممکن است به استخوان و چربی نیز برخورد کند. مواردی که هایفوتراپی در آن موثر است عبارتاند از؛
- برداشتن غبغب
- برطرف کردن چین و چروک صورت
- کوچکتر کردن بینی
- برطرف کردن افتادگی پوست
- کلاژن سازی در پوست
- از بین بردن خطوط چهره همچون خطوط لبخند
لیفت با هایفوتراپی
همان طور که گفته شد، یکی از روشهای لیفت صورت و بدن، هایفوتراپی است. لیفت به معنی بالا کشیدن و سفت شدن پوست صورت است. هایفو و اولتراپی سبب سفت شدن پوست صورت میشوند زیرا کلاژن سازی را در پوست تحریک میکنند. بنابراین پوست شما محکم و سفت خواهد شد و لیفت صورت خواهد گرفت. روشهای دیگری نیز برای لیفت وجود دارد که برخی از آنها لفت با جراحی، لیفت با نخ و لیفت با ماسک و کرم و محصولات مصرفی از این قبیل است.
انواع هایفوتراپی
هایفوتراپی صورت و گردن
در صورتی که پوست صورت و گردن شما دچار افتادگی شده باشد، میتوانید از هایفوتراپی صورت و گردن استفاده کنید. با این روش، چین و چروکهای موجود در گردن و صورت برطرف میشوند. با ایجاد گرما در پوست صورت و گردن، سلولهای این ناحیه از بین میروند و مجددا آغاز به ترمیم و کلاژن سازی میکنند. برای لیفت صورت و گردن همچنین میتوان از لیفت با نخ نیز بهره برد.
هایفوتراپی بینی
معمولا برای تغییر مدل بینی و کوچکتر کردن آن، روشی که به ذهن بسیاری از افراد میرسد، جراحی زیبایی بینی یا لیفت بینی است. اما جراحی مشکلات و دردسرهای خاص خود را دارد. اگر روش کم تهاجم و مناسبتری موجود باشد، بدون شک کسی به دنبال جراحی نخواهد رفت. هایفوتراپی بینی یکی از این روشهاست که در آن با استفاده از امواج اولتراسوند، بینی کوچکتر میشود و مدل مد نظر شما را به خود میگیرد. همان طور که میتوانید حدس بزنید، تغییراتی که با هایفوتراپی قابلیت اجرا دارد بسیار کوچکتر و نامحسوستر از جراحی بینی است.
هایفوتراپی ابرو و پیشانی
لیفت ابرو و پیشانی یکی از پرمخاطبترین فرایندهای زیبایی است. یکی از روشهایی که این هدف با آن میسر میشود، هایفوتراپی است.لیفت شقیقه و پیشانی با کشیدگی به سمت طرفین از طریق هایفوتراپی قابل انجام است. کشیدگی ابروها به باز شدن صورت و جوانتر نشان دادن چهره کمک میکند. همچنین از بین بردن چین و چروکهای پیشانی از طریق هایفوتراپی از بهترین روشهای موجود در لیفت صورت است.
آیا هایفوتراپی به لیفت صورت، ابرو و بینی کمک میکند؟
پاسخ این سوال مثبت است. از طریق هایفوتراپی و امواج فراصوت تابش شده از آن، کلاژنسازی و چربی سوزی در پوست افزایش پیدا میکند و این اتفاقات سبب افزایش سفتی پوست میشود. هنگامی که پوست سفت شود، لیفت اتفاق میافتد. لیفت صورت و گردن، ابرو و بینی با هایفوتراپی قابل انجام است و نتیجه معمولا برای بسیاری از متقاضیان رضایتبخش بوده است.
قیمت هایفوتراپی
هزینهی هایفوتراپی بستگی به بخشی از بدن دارد که قرار است بر روی آن هایفوتراپی انجام شود. معمولا هایفوتراپی صورت بین 1 تا 3 میلیون تومان است. این هزینه در کلینیکهای مختلف قیمتهای متفاوتی دارد.
مزایا و عوارض هایفو تراپی
هایفوتراپی همچون بسیاری از روشهای زیبایی در دنیا، دارای ویژگیهای مثبت و منفی است. در ادامه به مزیتها و معایب این روش میپردازیم.
مزایای هایفوتراپی
- نیازمند جراحی و خطرات آن نیستید.
- روشی است که در زمانی کوتاه نتیجه میدهد.
- نیازمند هزینهی بالایی نیست.
- چهرهی شما را بسیار جوان و زیبا میکند.
معایب هایفوتراپی
- سالانه نیاز به ترمیم دارد.
- باردارها نمیتوانند از این روش استفاده کنند.
- افرادی که در فک خود ایمپلنت دارند نمیتوانند از هایفو استفاده کنند.
انواع دستگاه هایفوتراپی
- اولترا.
- دلتا. دستگاه اولترا و دلتا مشابه هستند و هر دو از بهترین دستگاههای موجود در جهان هستند.
- 4 بعدی. این دستگاه بهترین دستگاه موجود در بازار است.
- 3 بعدی. طول درمان در این دستگاه کوتاه و زمان فرایند نیز کوتاه است.
- V-max. این دستگاه نسبتا ارزان است و معمولا دورهی درمان آن طول میکشد.
- مینی هایفو که یک دستگاه خانگی است.
در آخر :
در این مقاله که با بررسی هایفو تراپی که یکی از روش های جوان شدن است و تاثیر آن بر لیفت صورت و گردن، لیفت بینی، لیفت شقیقه، لیفت ابرو پیشانی آشنا شدیم و همچنین در مورد هزینه و قیمت هر کدام صحبت کردیم بخشی از این مطالب برگرفته از مجله سلامت دکترتو ( https://doctoreto.com/blog/ ) بود.
انتهای پیام/ر
انتهای پیام/