طراحی و پیادهسازی شبکههای کامپیوتری توسط یک شرکت دانشبنیان
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، شرکت کیان نور زاگرس استان ایلام که از سال ۷۶ فعالیت خود را در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات آغاز کرده، ازجمله شرکتهایی است که با حمایت مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله دانشبنیان رسیده و امروز نیز در حوزه نرمافزار، سختافزار، شبکه، آموزش و بانکداری الکترونیک فعال است.
بیشتر بخوانید:
مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی ایلام چگونه به سطح ۲ ارتقا یافت؟
مدیرعامل شرکت کیان نور زاگرس در گفتوگو با آنا با بیان اینکه نرمافزارها و سختافزارهای متنوعی با همکاری کارکنان تحصیلکرده و مجرب مشغول در شرکت به تولید رسانده است، اظهار کرد: کیوسک اطلاعرسانی، ترینرهای آموزشی و نرمافزارهای متنوع آموزش و آزمون الکترونیک، فروشگاه الکترونیک، نرمافزار صندوقهای قرضالحسنه، نرمافزار انتخابات الکترونیک و بسیاری از نرمافزارهای متنوع دیگر ازجمله محصولات ارائهشده از سوی شرکت کیان نور زاگرس است.
صادق صفربیگی از طراحی و پیادهسازی شبکههای کامپیوتری باسیم و بیسیم و پشتیبانی سختافزاری و نرمافزاری ادارات و بانکها توسط این شرکت خبر داد و افزود: اکنون بهصورت مستقیم برای بیش از ۳۴ نفر اشتغال مستقیم ایجاد کردهایم.
وی با اشاره به حمایتهای مرکز رشد دانشگاه آزاد ایلام تأکید کرد: حضور شرکت کیان نور زاگرس در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی بسترهای کارآفرینی گستردهتری برای شرکت مهیا کرد. با استقرار در این مرکز و ارتباط با استادان برجسته دانشگاه، توانستیم با افزایش توان کارکنان خود، طراحی نرمافزارهای متنوع را در دستورکار قرار دهیم و زمینه برای توفیقات بیشتر و کارآفرینی گستردهتر نیز در حال مهیاشدن است.
مدیرعامل شرکت کیان نور زاگرس پذیرفتهشدن در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام را فرصتی برای بهرهگیری از مشاوره با استادان برجسته این دانشگاه در حوزه تحقیق و توسعه دانست و ابراز امیدواری کرد این شرکت تا پایان سال ۱۴۰۰ بتواند از محصولات نرمافزاری و سختافزاری متنوعی رونمایی کند.
صفربیگی چشمانداز پیش روی شرکت کیان نور زاگرس را با حمایتهای انجامشده توسط مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام بسیار روشن و امیدبخش توصیف و بیان کرد: بنا داریم با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی برای چند ایده ارائهشده از سوی کارکنان شرکت، استارتآپهایی را راهاندازی کنیم بهطوریکه بخشی از سهام و سرمایه این استارتآپها متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی باشد. نقش دانشگاه آزاد اسلامی بهعنوان تسهیلگر و حامی صنعت، شرکتها و هستههای فناور، نقشی پررنگ و قابل ستایش است.
وی ایجاد ارتباط با صنایع و واحدهای صنعتی را راهی برای شناسایی چالشها و دریافت نسخهای شفابخش برای واحدهای صنعتی و تولیدی دانست و توضیح داد: با استفاده از ظرفیت مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی و شرکتهای مستقر در مرکز رشد، انتظار میرود چالشهای پیش روی صنایع برطرف شود.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/