تأثیر ۷۰ درصدی آموزش حضوری بر یادگیری
پژمان فاضلی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در شهرکرد در پاسخ به این پرسش که بازگشایی دانشگاه تا چه اندازه میتواند در ارتقا و کیفیتگرایی دانش دانشجویان مؤثر باشد؟، اظهار کرد: در تمام نقاط دنیا شیوه آموزش حضوری به دلیل ایجاد ارتباط مستقیم استاد با درس و دانشجو به عنوان مؤثرترین و موفقترین شیوه آموزش محسوب میشود، طبق آمار موجود، آموزش حضوری بیش از ۷۰ درصد تأثیر مثبت بر یادگیری دارد.
بیشتر بخوانید:
شیوهنامههای بهداشتی بازگشایی دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شد
وی درباره برتری روش آموزش حضوری بر مجازی گفت: قطعاً هر دو شیوه آموزشی محاسن و مزایای مختص به خود را دارد؛ اما به دلیل مشکلاتی که در زیرساختهای آموزش مجازی در کشور وجود دارد، اکنون آموزش حضوری به لحاظ تأثیر در یادگیری، موفقتر بوده است.
این مسئول در پاسخ به این پرسش که دوره آموزش به صورت مجازی چه لطمههایی به فضای آموزشی وارد شد؟، مطرح کرد: آموزش مجازی صرفاً موجب لطمه نشده و در بسیاری از زمینهها منجر به نتایج و خروجیهای ارزشمندی نیز شده است؛ اما در صورتی که صرفاً بخواهیم لطمات آن را بررسی کنیم، این شیوه آموزشی باعث قطع ارتباط مستقیم استادان و دانشجویان و تجربه نکردن محیط آموزشی توسط دانشجویان شده است.
به گفته این مسئول به دلیل نبود زیرساخت آموزش مجازی در کشور و برخوردار نبودن برخی از دانشجویان از امکانات مورد نیاز برای آموزش مجازی، میزان بهرهمندی دانشجویان از آموزش مجازی یکسان نبوده است.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد درباره جبران آموزش مجازی و کاستیهای احتمالی بیان کرد: در یکسال و نیم گذشته، دانشجویان تجربیات دیگری به دست آوردهاند که قطعاً در آموزش حضوری حاصل نمیشد؛ بنابراین با توجه به اینکه کسب دانش و مهارت امری نسبی است، دانشجویان خسارتی را متقبل نشدهاند که نیاز به جبران باشد.
این مسئول درباره برنامهریزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برای آموزش حضوری مطرح کرد: دانشگاه با تشکیل کمیته بازگشایی سعی بر آن دارد که با یک برنامهریزی کاملاً منظم بهصورت تدریجی و با کنترل و رعایت تمام موازین بهداشتی نسبت به حضوری شدن کلاسهای درسی اقدام کند، اکنون نیز همه کلاسهای عملی و برخی از کلاسهای حوزه علوم پزشکی بهصورت حضوری در حال برگزاری است.
فاضلی درباره استفاده از سبک آموزش مجازی اظهار کرد: به دلیل ایجاد زیرساختهای حاصل شده و مزایای آموزش مجازی، این سبک آموزشی از این پس در کنار آموزش حضوری مورد استفاده قرار میگیرد و آموزش ترکیبی به عنوان یکی از شیوههای آموزشی موفق دنبال میشود.
معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد درمورد واکسیناسیون دانشجویان بیان کرد: بیش از ۷۰ درصد دانشجویان واکسینه کامل شدهاند و الباقی دانشجویان نیز در مرحله واکسیناسیون هستند.
وی اضافه کرد: برای راهاندازی خوابگاهها نیز برنامهریزی دقیقی تعریف شده که تمام پرتکلهای بهداشتی در آن رعایت میشود و ظرفیت اتاقهای موجود در خوابگاه کاهش یافته است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/