نشست رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی استانهای آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، قزوین و زنجان برگزار شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، اولین نشست رؤسای دانشگاه آزاد اسلامی پنج استان آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، قزوین و زنجان با حضور دکتر فرزاد جهان بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و روسای دانشگاه آزاد اسلامی استان ها و دبیرخانه ها به میزبانی واحد تبریز برگزار شد.
جهان بین در این نشست که با محوریت سند تحول و تعالی دانشگاه برگزار شد، با تاکید بر اهمیت سند آمایش و نقش آن در طراحی برنامه تحول و تعالی واحدهای دانشگاهی، گفت: در برنامه تحول استانها، هم روند پژوهی گذشته و هم تحولات آینده باید مورد توجه قرار گیرد. این توجه نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت است، چرا که اگر این همسویی با تحولات آینده صورت نگیرد، دانشگاه دچار مشکلات اساسی خواهد شد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر ضرورت ادامه اینگونه جلسات اظهار کرد: هر استان وضعیت خاص خود را دارد؛ بهعنوان نمونه استانهای مرزی نمیتوانند نسبت به تحولات و مناسبات فرامرزی بی توجه باشند. گام بعدی تدوین سند آمایش، تعبیر و تفسیر راهبردی دادههای آمایش و تدوین برنامه تحول واحد و استانها بر همین اساس است. بهعنوان مثال وقتی در استانی، نرخ جمعیت دانش آموزان در رشتههای فنی و حرفهای بالاتر است، نمیتوانیم در بازآرایی رشتهها به این مسئله بی توجه باشیم.
وی خاطرنشان کرد: از مهمترین چالش ها در زمینه تحول، فرهنگ سازمانی است و ضروری است تمام عناصر دانشگاه خود را در این مسیر سهیم بدانند.
کارنامه فرهنگی واحدها براساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی صادر می شود
جهان بین در ادامه سفر به استان آذربایجان شرقی، با روسا و معاونان فرهنگی و دانشجویی واحدهای استان آذربایجان شرقی دیدار و گفتوگو کرد.
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست ضمن تقدیر از معاون، کارکنان و همکاران مؤثر در مباحث فرهنگی واحد تبریز که اقدامات آنها منجر به کسب رتبه خیلی خوب در سطح واحدهای ویژه شد، گفت: ملاک ارزیابی در حوزه فرهنگی، براساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی است. در سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی پنج چرخش راهبردی با رویکرد تحول آفرین مطرح شده است که سومین چرخش راهبردی این سند مربوط به چرخش تحول آفرین از ناکارآمدی فرهنگی و تربیتی به اجتماع تربیتی، فرهنگی و هویتی ارزش مدار، درون زا، پویا اثر بخش و مقوم وحدت ملی، انسجام بخش فرهنگی و اجتماعی و امیدآفرین با تکیه بر نقش اقطاب اثرگذار است.
وی با اشاره به بستههای کاری در این سند، عنوان کرد: تقویت فضایل اخلاقی و باورهای دینی و التزام به مسئولیتهای اجتماعی، ارتقای بینش تمدنی، روحیه انقلابی، تعلق به آرمانهای انقلاب و هویت ایرانی- اسلامی، نهادینهسازی فرهنگ عفاف و خانواده محوری، رواج سبک زندگی اسلامی-ایرانی و روحیه قناعت و سخت کوشی و ارتقای قانونمندی، خردورزی، اعتمادبهنفس و روحیه ایثار و جهاد از اهداف این بسته کاری است.
جهان بین ادامه داد: بسته کاری ارتقای تربیت اخلاقی، معنوی و هویتی دارای ۷ راهکنش و ۷۳ اقدام است و کارنامه فرهنگی تمامی واحدها براساس این سند صادر میشود.
در پایان این جلسه، کارنامه واحدهای استان های آذربایجان شرقی و موضوعات آن بررسی شد و از سعید وحیدی مهر معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاداسلامی تبریز با اهدای لوح و تندیس تقدیر بهعمل آمد.
انتهای پیام/۴۱۲۷
انتهای پیام/