ثبت شرکت با معافیت مالیاتی
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، شرکت از اجتماع دو یا چند نفر به جهت فعالیت تجاری و کسب سود تشکیل می شود ، اما شرکت های تعاونی و یا موسسات غیر تجاری این چنین نیستند .
توجه داشته باشید افراد اعم از حقیقی و حقوقی پس از ثبت شرکت باید اقدام به پلمب دفاتر تجاری شان کنند که به دنبال آن دفاتر روزنامه و کل را به اداره مالیاتی مربوطه باید ارائه دهند و سالیانه مالیات هایشان را پرداخت نمایند .
شخصیت های حقیقی و حقوقی به واسطه فعالیت هایی که انجام می دهند ، مشخص می شود شامل معافیت ها و یا تخفیف هایی در پرداخت مالیات هستند یا خیر .
شخصیت های حقیقی و حقوقی ، تماماً باید به دولت مالیات پرداخت نمایند و این در حالی است که در پرداخت مالیات باید از ضوابط و قوانینی نیز پیروی کنند که در این مطلب به طور کامل به آن پرداخته شده است .
آشنایی با ثبت شرکت با معافیت مالیاتی ( تعاونی )
همانطور که در مقدمه عنوان شد ، هدف از این مطلب ، شرکت های تعاونی که از پرداخت بخشی از مالیات ها و گاهی تماماً معاف هستند ، می باشد .
شرکت های تعاونی نیز مشمول معافیت های مالیاتی هستند اما برخی موضوع فعالیت هایی وجود دارد که حتی تا صد درصد از پرداخت مالیات معاف خواهید بود .
در حالت کلی با ثبت شرکت تعاونی از معافیت ها و تخفیف هایی در پرداخت مالیات بهره مند می شوید و همچنین مزایا و برتری بسیاری در مقایسه با سایر شرکت ها دارد .
لازم به ذکر است شرکت هایی که از پرداخت مالیات معاف هستند ، در این حالت نیز باید اظهارنامه های مالیاتی شان را به اداره تسلیم کنند ، فرقی نمی کند از پرداخت مالیات معاف هستند یا خیر .
بهتر است بدانید شرکت های تعاونی نیز باید حساب و سود و زیان خود را تا پایان تیر ماه ارائه دهند .
به طور کلی با در نظر نگرفتن موارد خاص ، نرخ مالیاتی برای شرکت ها ۲۵ درصد می باشد اما در شرکت های تعاونی از نرخ معمول باید ۲۵ درصد کسر شود .
شرکت ها در صورتی که فعالیت نمی کنند ، باید یک سری مراحل صورت دهند که به طور رسمی عدم فعالیت شرکت مشخص شود .
اهداف ثبت شرکت با معافیت مالیاتی
شرکت های تعاونی و موسسات غیر تجاری که با هدف تصدی به انجام امور خیریه ای تأسیس می شوند ، از جمله شخصیت های حقوقی هستند که معاف از پرداخت بخشی از مالیات هایشان خواهند بود .
در این میان ثبت شرکت تعاونی بسیار مورد توجه است که از شرایط و ضوابط خاصی پیروی می کند .
شرکت های تعاونی بر خلاف سایر شرکت های تجاری که انجام فعالیت های تجاری با هدف کسب سود و درآمد در آنها مورد نظر است ، شکل می گیرند ، چنانچه هدف از ثبت شرکت های تعاونی ، بهبود و ترفیع وضعیت اقتصادی و اجتماعی اعضاء شرکت می باشد و بر اساس این اصل شرکت های تعاونی تأسیس می شوند .
شرایط ثبت شرکت با معافیت مالیاتی ( تعاونی )
برخی از انواع شخصیت های حقوقی مانند شرکت های تعاونی و موسسات غیر تجاری با هدف انجام اعمال خیرخواهانه به ثبت می رسند و از پرداخت تمام یا بخشی از مالیات معاف خواهند بود ، چنانچه اگر متقاضی قصد ثبت شرکت تعاونی باید یک سری از شرایط و قواعد را رعایت کنید که عباتند از :
- حداقل تعداد اعضاء برای ثبت شرکت تعاونی ۷ نفر می باشد .
- حداقلی سرمایه ای در قانون برای شرکت تعاونی مشخص نشده است ولی به طور کلی حداقل سرمایه در شرکت تعاونی عام ده میلیون تومان و شرکت تعاونی خاص یک میلیون تومان می باشد .
- تأدیه حداقل یک سوم سرمایه و حفظ این مبلغ در حین فعالیت از ضرورت های پا برجا ماندن شرکت تعاونی است .
برخی از انواع موضوعات شرکت های تعاونی عبارتند از :
- شرکت های تعاونی تأمین مسکن موسسات
- شرکت های تعاونی دانش آموز
- شرکت های تعاونی دانشجویان
- شرکت های تعاونی روستایی
- شرکت های تعاونی صیادان
- شرکت های تعاونی صنایع دستی
- شرکت های تعاونی توزیع و مصرف
- شرکت های تعاونی اعتبار
نکته :
در نظر داشته باشید که شرکت های تعاونی اغلب به صورت شرکت های تولیدی و مصرف یا همان توزیع به ثبت می رسند .
مدارک مورد نیاز جهت ثبت شرکت تعاونی
- اخذ و ارائه مجوز ثبت از سوی وزارت تعاون
- آگهی دعوت تشکیل جلسه مجمع عمومی عادی
- صورتجلسه مجمع عمومی عادی ( انتخاب بازرس و هیئت مدیره )
- تنظیم و ارائه صورتجلسه هیئت مدیره شرکت
- اطلاعات هویتی شامل شناسنامه و کارت ملی اعضاء
- شماره همراه به نام مدیرعامل و نشانی هریک از اعضاء
- اساسنامه شرکت تعاونی ( پیش از ثبت شرکت باید متناسب با نوع شرکت که توزیع یا تولید است ، از اداره تعاون دریافت شود . )
- ارائه رسید پرداخت سرمایه به صندوق تعاون
سامانه ثبت شرکت نیک
ثبت شرکت نیک ( ونک ) برای جلب رضایت متقاضیان کلیه خدمات ثبتی از صفر تا صد مراحل با حداقل هزینه به سریع ترین شکل ممکن صورت می گیرد و تاکنون بیش از ۷۲۰۰۰ پرونده موفق در این زمینه ها داشته است.
برای دریافت مشاوره تخصصی رایگان و انجام خدمات ثبتی در کوتاه ترین زمان از طریق شماره ۰۲۱۸۸۸۸۸۸۲۲ با کارشناسان ما در تماس باشید.
شما می توانید مقالات آموزشی امور ثبتی را نیز در سامانه اینترنتی ثبت نیک به نشانی www.nikregister.com مطالعه نمایید.
انتهای پیام/ر
انتهای پیام/