تغییرات مدیریتی در سرخابی ربطی به نتایج ندارد
گروه ورزش خبرگزاری آنا، باشگاههای پرسپولیس و استقلال بهسختی موفق شدند از کمیته استیناف صدور مجوز حرفهای، جواز حضور در رقابتهای لیگ قهرمانان آسیا را به دست آورند. آنها مهلت سهماههای دارند تا تمامی اسناد و مدارک لازم را برای دریافت مجوز حرفهایسازی از کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه کنند. در این میان مدیران سرخابی بهخصوص مصطفی آجورلو وعده تولید ثروت را برای این دو باشگاه دادهاند. البته مجید صدری، سرپرست مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس هم صحبتهای مدیرعامل استقلال را تأیید کرده است.
حسن روشن درباره قول تولید ثروت هزار میلیاردی به وسیله محتوای غیرزنده از سوی مصطفی آجورلو با یادآوری این موضوع که مگر تا چه زمانی به مدیرعامل باشگاه استقلال فرصت داده میشود، اظهار کرد: متأسفانه در این سالها عمر مدیریت در استقلال خیلی بلند نیست و مدیرعامل نمیتواند وعدههای خود را به مرحله اجرا بگذارد. درست کردن باشگاه امر مهمی به شمار میرود و این کار برای استقلال از پرسپولیس راحتتر است چون عقبه بیشتری دارد. عمر استقلال ۷۶ سال است و پرسپولیس ۵۸ سال دارد. البته هر دو میتوانند باشگاه شوند و در این میان مسئله قابل اهمیت تعهدهای داده شده است. حرفهای زیادی زده شده و هرگز به مرحله عمل نرسیده است. دلیل مهم در این رابطه هم زمان کوتاه مدیرعاملی در این دو باشگاه است.
وی با ابراز امیدواری برای قطع نشدن روند پیروزیهای سرخابی خاطرنشان کرد: اگر برتریهای این دو تیم مقابل رقبا متوقف شود، مشکلات زیادی برای آنها رخ میدهد. پیش از این در زمان پیروزیها، مدیرانی که در استقلال و پرسپولیس حضور داشتند وعدههای زیادی میدادند اما با رخ دادن شکستها و حواشی پس از ناکامیها، بسیاری از حرفهای مطرحشده فراموش میشد. انتقاد زمانی شرعی و قانونی است که در برد و باخت مواضع کادر مدیریتی تغییر نکند. در حال حاضر هم وعدههای شیرینی داده شده اما تا زمانی که ۵۰ درصد از آنها عملی نشود امکان اعتماد به چنین صحبتهایی وجود ندارد. فراموش نکنیم تغییرات مدیرعامل در استقلال و پرسپولیس زیاد است و ربطی هم به نتایج دو تیم ندارد. پرسپولیس در پنج فصل اخیر قهرمان لیگ برتر شده ولی مدیرعامل این باشگاه متغیر بوده است.
پیشکسوت تیم استقلال مشکلات پیش روی دو باشگاه را برای واگذاری زیاد دانست و بیان کرد: وعدههای متعددی برای واگذاری سهام دو باشگاه داده شده اما به مرحله عمل نمیرسد. زمانی عنوان شده بود ۴۹ درصد از سهام استقلال و پرسپولیس از طریق بورس واگذار میشود و ۵۱ درصد هم در اختیار بخش خصوصی قرار میگیرد اما هر دو باشگاه زیانده تشخیص داده شدند و قرار بر واگذاری از طریق فرابورس مطرح شد. این شیوه واگذاری هم به مرحله اجرا نرسید. آنچه مسلم است سرخابی نمیتوانند یک مالک داشته باشند و باید میان عدهای تقسیم شود تا پس از خصوصیسازی شاهد سرنگونی دو باشگاه نباشیم. خصولتیسازی هم نباید انجام شود چون شرایط عوض نخواهد شد. در امارات تمامی باشگاهها بهظاهر خصوصی شدهاند اما درواقع دولتی هستند و مدیران آنها شیوخی علاقهمند به تیمهای باشگاه خود هستند. در ایران هم باید واگذاری بر اساس شرایط قانونی و عرفی کشور انجام شود.
بیشتر بخوانید:
پیشنهاد تشکیل کارگروه برای بررسی واگذاری تبلیغات محیطی به استقلال، پرسپولیس و تراکتور
توقیف دو میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان توسط یکی از طلبکاران باشگاه پرسپولیس
باشگاه استقلال خواهان تسریع فسخ قرارداد با اسپانسر فعلی از وزارت ورزش شد
روشن مشکلات مالیاتی استقلال و پرسپولیس را یکی از دردسرهای این دو باشگاه دانست و عنوان کرد: کمتر پیش آمده در دنیا باشگاهی داشته باشیم زیانده باشد اما این موضوع در سرخابی که روزی هم ۷۰ میلیون هوادار دارند، دیده میشود. دلیل این موضوع به صندلی لرزان مدیرعامل باز میگردد. ثبات مدیریتی وجود ندارد و مدیرعامل برای آنکه عمر مدیریت بیشتری داشته باشد هزینههای زیادی را متقبل می شود و چون مدتی بعد هم نباید پاسخگو باشد، نگرانی در این رابطه ندارد. از سویی دیگر سرخابی را باشگاههایی که زیانده هستند به سازمان امور مالیاتی معرفی نمیکنند و در این سالها بدهیهای مالیاتی هنگفتی برای آنها ایجاد شده است. در چنین شرایطی نباید هم انتظار داشت استقلال و پرسپولیس برای واگذاری آمادگی داشته باشند چون دردسرهای زیادی پیرامون این دو باشگاه وجود دارد.
انتهای پیام/۴۰۴۸/پ
انتهای پیام/