دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
10 اسفند 1393 - 16:24
مدیرکل دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی:

کمک ماهیانه 5 میلیارد تومانی یک خیر گمنام برای سازمان بهزیستی

قائم مقام سازمان بهزیستی در امور مشارکت‌های مردمی در بحث موسسات خیریه تصریح کرد: بازنگری این قانون حدود 8 ماه طی برگزاری جلسات ممتد مورد بررسی قرار گرفته و نهایتاً یک ماه پیش قطعی شد و تا پایان سال ابلاغ می‌شود.
کد خبر : 6181

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا،‌ حجت السلام والمسلمین عبدالرحیم شهسواری در نشست خبری امروز حمایت از افراد آسیب دیده از تصادفات را یکی از وظایف سازمان بهزیستی دانست و گفت: این سازمان تاکنون 150 ماموریت را در این زمینه انجام داده است، همچنین سازمان بهزیستی با رویکرد مردمی بنا نهاده شده و با مشارکت مردم وظایف خود را انجام می‌دهد. ضمن اینکه خیران نیز از دو طریق مالی و کمک‌های داوطلبانه فیزیکی با سازمان همکاری می‌کنند.








آنچه سازمان برای گروه‌های هدف خود هزینه می‌کند به صورت چندین برابر توسط خیرین و نیکوکاران در همکاری با سازمان بهزیستی هزینه می‌شود، تا جایی که یک فرد خیر بدون ذکر نامی از خود ماهیانه 5 میلیارد تومان برای گروه‌های هدف مختلف در سازمان هزینه می‌کند.

قائم مقام سازمان بهزیستی در امور مشارکت‌های مردمی ادامه داد: سیاست ما در بهزیستی برون‌سپاری است و بیشترین برون‌سپاری را این سازمان در راستای اجرای اصل 44 قانون اساسی انجام داده است به صورتی که 90 درصد وظایف این سازمان برون‌سپاری شده است. در حوزه مشارکت‌های مردمی نیز همین هدف دنبال می‌شود و سازمان تنها راهکار و سیاست ارائه می‌دهد.


وی تصریح کرد: آنچه سازمان برای گروه‌های هدف خود هزینه می‌کند به صورت چندین برابر توسط خیرین و نیکوکاران در همکاری با سازمان بهزیستی هزینه می‌شود، تا جایی که یک فرد خیر بدون ذکر نامی از خود ماهیانه 5 میلیارد تومان برای گروه‌های هدف مختلف در سازمان هزینه می‌کند.


وی با اشاره به اینکه سرمایه اصلی سازمان بهزیستی اعتماد مردم به آن است، افزود: همین اعتماد باعث شده مردم به کنار ما بیایند و امیدواریم در برنامه‌های سال آتی بتوانیم با راهکارهای نوین حجم بیشتری از مشارکت‌های مردمی را جذب کنیم. چنانچه طی 10 ماهه نخست سال 93، 300 میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی جمع‌آوری شده که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال به 500 میلیارد تومان نیز برسد و رشد 37 درصدی نسبت به سال گذشته را نشان می‌دهد.


قائم مقام سازمان بهزیستی در امور مشارکت‌ها مردمی در بحث موسسات خیریه و اصلاح آیین‌نامه صدور و انحلال مجوز این موسسات، تصریح کرد: بازنگری این قانون حدود 8 ماه طی برگزاری جلسات ممتد مورد بررسی قرار گرفته و نهایتاً یک ماه پیش قطعی شد و تا پایان سال ابلاغ می‌شود.


شهسواری با اشاره به وجود 28 هزار مرکز و 4 هزار خیریه در سازمان، گفت: در مجموع 32 هزار مرکز به عنوان بازوان سازمان بهزیستی به گروه‌های هدف خدمت می‌رسانند و جمع کل داوطلبان مردمی نیز 33 هزار و 259 نفر است و 214 هزار پزشک نیز در اختیار جامعه هدف ما هستند.


وی افزود: در تفاهم‌نامه‌ای با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی 8 هزار و 200 واحد مسکونی در اختیار مددجویان قرار گرفت و هیچ خانواده دارای 4 فرزند معلول وجود ندارد که صاحب خانه نشده باشد و ما قصد داریم این موضوع را به خانواده‌های دارای سه فرزند معلول نیز تسری دهیم.


افزایش متراژ زمین‌های اهدایی به سازمان بهزیستی


محمد نصیری در 10 ماهه نخست امسال 300 میلیارد تومان از محل مشارکت‌های مردمی به حساب سازمان بهزیستی کشور واریز شده است که در مواردی از جمله درمان تامین هزینه‌های ضروری زندگی و آموزش مددجویان صرف می‌شود اما محور اصلی ما در این زمینه درمان است.


وی با اشاره به اینکه بیشتر کمک‌های مردمی به صورت غیرنقدی بوده و تنها 20 درصد آن نقدی است، افزود: بخش عمده نیاز غذایی و پوشاک مراکز نگهداری سازمان بهزیستی توسط خیرین و نیکوکاران تامین می‌شود.


مدیر دفتر مشارکت‌های مردمی سازمان بهزیستی گفت: در حال حاضر 786 مورد ملک، زمین و مرکز اهدایی در قالب وقف، صلح و هبه به سازمان بهزیستی اهدا شده است که متراژ آنها بالغ بر 8 میلیون و 337 هزار و 688 متر است و متراژ اهدایی در دو سال اخیر دوبرابر شده است.



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب