دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 آبان 1400 - 14:23
راستینه تأکید کرد؛

شناسایی ظرفیت‌های بین‌المللی برای ارتقای شاخص‌های حوزه اقتصاد ورزش

رئیس کمیته تربیت‌بدنی فراکسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به صنعت اسب به‌عنوان یکی از سندهای پیشران در اقتصاد ورزش، بر لزوم شناسایی ظرفیت‌های بین‌المللی برای ارتقای شاخص‌های آن تأکید کرد.
کد خبر : 617691
احمد راستینه هفشجانی رئیس کمیته تربیت‌بدنی فراکسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از علی‌آبادکتول، احمد راستینه هفشجانی در نشست مشترک فدراسیون سوارکاری جمهوری اسلامی ایران و دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی علی‌آبادکتول با هدف توسعه راهکارهای معرفی اسب اصیل ترکمن در سطوح ملی و بین‌المللی به میزبانی واحد علی‌آبادکتول با اشاره به برگزاری شایسته سومین جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در علی‌آبادکتول اظهار کرد: برگزاری جشنواره برای سومین سال پیاپی و میزان مشارکت علاقه‌مندان از ۱۷ استان ازجمله نقاط قوت است که امیدوارم با برنامه‌ریزی بهتر در سال‌های آتی به‌صورت فراملی برگزار شود.




بیشتر بخوانید:


گشایش سرای نوآوری ارتقای عملکرد اسب اصیل ترکمن/ توسعه کارآفرینی بر اساس توانمندی‌های علمی استان‌ها




وی با اشاره به ضرورت حفظ و نگهداشت ذخایر ارزشمند ایران اسلامی، اسب اصیل ترکمن را یکی از این ذخایر ملی عنوان کرد و افزود: این ذخیره ارزشمند هم از لحاظ توسعه و اصلاح نژاد و هم به‌دلیل حضور در رقابت‌های جهانی دارای اهمیت است.


نایب‌رئیس گروه پارلمان دوستی ایران و ژاپن با تأکید بر استفاده از ظرفیت دیپلماسی برای توسعه اقتصاد کشور عنوان کرد: در حوزه صنعت، معدن و تجارت بین دو وزارتخانه امور خارجه و صمت تفاهم‌نامه همکاری با موضوع شناسایی بازارهای هدف و تولید متناسب با آن منعقد شده است که صنعت اسب به‌عنوان یکی از سندهای پیشران در اقتصاد ورزش می‌تواند نقش چشمگیری در این مهم داشته باشد.


شناسایی ظرفیت‌های بین‌المللی برای ارتقای شاخص‌های حوزه اقتصاد ورزش


رئیس کمیته تربیت‌بدنی فراکسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با تأکید بر لزوم شناسایی ظرفیت‌های بین‌المللی برای ارتقای شاخص‌های حوزه اقتصاد ورزش در کشور به صنعت اسب به‌طور خاص اشاره کرد و ادامه داد: با حضور ۲۵ کشور همسایه و ظرفیت‌های موجود در آنها، شناسایی کشورهای هدف و بهره‌گیری از تعامل دیپلماسی با این کشورها می‌تواند بستر لازم برای برگزاری جشنواره اسب اصیل ترکمن را در سطح فراملی فراهم کند.


راستینه با اشاره به واردات ۴۰۰ میلیون دلاری تجهیزات ورزشی در سال گذشته از عدم تولید این تجهیزات در کشور انتقاد و بیان کرد: با وجود ظرفیت بالایی که در دانشگاه‌ها و صنایع ایران اسلامی وجود دارد، می‌توان به یک تحول بزرگ در عرصه اقتصاد ورزش دست یافت.


نماینده مردم شهرکرد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به آمار موجود در کمیسیون فرهنگی بر جهت‌دهی دانشجویان به سمت ورزش تأکید و اضافه کرد: با برچیده‌شدن کرونا انتظار می‌رود تا وضعیت ورزش بین دانشجویان کشور به جایگاه واقعی خود دست یابد.


شناسایی ظرفیت‌های بین‌المللی برای ارتقای شاخص‌های حوزه اقتصاد ورزش


آمادگی برای برگزاری چهارمین جشنواره در سطح بین‌المللی وجود دارد


رئیس فدراسیون سوارکاری ایران هم در این نشست با قدردانی از دست‌اندرکاران برگزاری سومین جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن در علی‌آبادکتول، هدف از برگزاری این جشنواره را معرفی اسب اصیل ترکمن در سطوح ملی و فراملی دانست و توضیح داد: اسب ترکمن یکی از ظرفیت‌های گردشگری در استان گلستان است که با توجه به ظرفیت و مزیت‌های رقابتی شهرستان مانند دانشگاه آزاد اسلامی واحد بین‌المللی این آمادگی برای برگزاری چهارمین جشنواره در سطح بین‌المللی وجود دارد.


مسعود خلیلی حضور ۱۳۸ شرکت‌کننده از ۱۷ استان کشور در این جشنواره و برگزاری نشستی مشترک بین دستگاه‌های مرتبط با این صنعت به میزبانی واحد بین‌المللی علی‌آبادکتول را نشان از توجه مردم و مسئولان به صنعت اسب به‌ویژه اسب اصیل ترکمن برشمرد و خاطرنشان کرد: اسب اصیل ترکمن نعمت والایی است که در این استان وجود دارد و ما باید قدر آن را بدانیم و برای معرفی هرچه بیشتر آن تلاش کنیم.


شناسایی ظرفیت‌های بین‌المللی برای ارتقای شاخص‌های حوزه اقتصاد ورزش


تبدیل علی‌آبادکتول به قطب نوظهور اسب کشور در آینده نزدیک


فرماندار علی‌آبادکتول هم برگزاری شایسته سومین جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن را نشان از همدلی و انسجام دستگاه‌های اجرایی و مردم شهرستان برشمرد و یادآور شد: شهرستان علی‌آبادکتول به‌واسطه ظرفیت‌های بالای علمی و اجرایی بین ۱۴ شهرستان استان جایگاه ویژه‌ای را به خود اختصاص داده است.


مجتبی جمالی با بیان این مطلب که برگزاری این جشنواره‌ها می‌تواند حضور مردم در رویدادهای فرهنگی را تقویت کند، متذکر شد: وجود استعدادهای درخشان در حوزه‌های مختلف شهرستان، برگزاری موفق سه دوره جشنواره زیبایی اسب اصیل ترکمن و همچنین وجود باشگاه سوارکاری و پرورش اسب می‌تواند نویدبخش تبدیل علی‌آبادکتول به قطب نوظهور اسب کشور در آینده نزدیک باشد.


شناسایی ظرفیت‌های بین‌المللی برای ارتقای شاخص‌های حوزه اقتصاد ورزش


برنامه واحد علی‌آبادکتول برای تبدیل‌ به دانشگاه کارآفرین


در ابتدای این نشست رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول با تبیین جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در پیشبرد اهداف علمی کشور به تشریح سند تحول این مولود انقلاب پرداخت و افزود: با توجه به ماهیت کمیتی و برنامه‌محور این سند، دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول با اولویت قراردادن آن؛ رسیدن به دانشگاهی کارآفرین را در برنامه دارد.


سیدحسن سیدرضایی با بیان این مطلب که واحد علی‌آبادکتول با جذب دانشجو از کشورهای مصر، افغانستان و عراق توانسته است ریل توسعه آموزش عالی را از مرزها عبور دهد، بیان کرد: با پیگیری استاندار گلستان و سایر مدیران ارشد استان زمینه برقراری پرواز مستقیم گرگان به آلتائو فراهم شده است که این خود نویدبخش همکاری‌های دوجانبه بین‌المللی خواهد بود.


رئیس بزرگ‌ترین دانشگاه تحصیلات تکمیلی در شمال کشور با اشاره به برگزاری تحسین‌برانگیز سومین جشنواره ملی زیبایی اسب اصیل ترکمن گفت: این واحد دانشگاهی در راستای رسالت والای خود که همان مهارت‌افزایی و ایجاد بستر لازم برای خوداشتغالی دانش‌آموختگان و جوانان این مرز و بوم است، به راه‌اندازی رشته‌های مهارتی مانند طلا و جواهر، گیاهان دارویی و تکنولوژی تولیدات دامی اقدام کرده است و آمادگی هرگونه همکاری برای راه‌اندازی رشته‌های مرتبط با صنعت اسب را دارد.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب