لزوم توجه به جوانب تولید، توزیع و مصرف مواد مخدر
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی در پنجمین جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بوشهر که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر انجام شد با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بهدنبال مشارکت و مسئولیتپذیری بیشتر در برنامهها و رسالتهای اجتماعی است، اظهار کرد: نظام آموزش عالی بعد از انقلاب اسلامی خدمات متنوع و مطلوبی به کشور ارائه داده است.(بیشتر بخوانید)
وی با اشاره به ظرفیتهای متعدد و مناسب در دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر توضیح داد: این دانشگاه براساس اسناد بالادستی مانند سند دانشگاه اسلامی و نیز سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد اسلامی بهدنبال تعامل حدکثری با نهادهای اجرایی و مردم نهاد است.
این مقام مسئول با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر تاکنون بیش از ۳۰ تفاهمنامه همکاری با نهادها و سازمانهای مهم و تخصصی منعقد کرده است، تأکید کرد: بهترین سازوکار ارتباط و تعامل دانشگاه با جامعه، همین تفاهمنامههای همکاری مشترک است.
بیشتر بخوانید:
خانواده، مدارس و دانشگاهها مهمترین بستر برای آموزش خطرات مواد مخدر
امضای تفاهمنامه دانشگاه آزاد اسلامی و ستاد مبارزه با مواد مخدر بوشهر
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر نقشپذیری بیشتر دانشگاه در برنامههای اجتماعی و رفع چالشها بیان کرد: دانشگاهها قوه عاقله جامعه هستند که باید با عقلانیت و محوریت جوانان به مسائل اجتماعی ورود کنند و راهکارهای علمی برای رفع آنان ارائه دهند.
عبداللهی با بیان اینکه مواد مخدر جنبههای مختلفی دارد که باید به آن توجه شود، عنوان کرد: یک وجه آن سودجویی و درآمدزایی هنگفت قاچاقچیان بوده و جنبه مهم دیگر آن دسیسهچینی دشمنان برای نابودی کشورها و نسل جوان و آیندهساز آنان است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با استقبال از برگزاری جلسه کمیته فرهنگی و پیشگیری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در این دانشگاه با اعلام آمادگی همهجانبه و در اختیار قراردادن ظرفیتهای انسانی و فیزیکی این دانشگاه برای مبارزه با این معضل اجتماعی بیان کرد: مسئله مواد مخدر یک مسئله پیچیده و متنوع است که مبارزه با آن نیازمند همگرایی، همفکری و مشارکت نهادهای مختلف اجتماعی است.
این مقام مسئول ادامه داد: تا پیش از این شاید میشد که مسائل در یک مرکز، برنامهریزی و مدیریت و نظارت شود؛ اما امروز تمرکز بر تمام ظرفیتها و شناسایی و فعالکردن ظرفیتهای جدید یک ضرورت است.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/