دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آبان 1400 - 13:00
کشتی آرای عنوان کرد؛

راه‌اندازی رشته طلا و جواهر مقدمه‌ای بر تأسیس شرکت‌های تعاونی در گلستان

رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر کشور با اشاره به راه‌اندازی رشته طلا و جواهر در دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آبادکتول گفت: راه‌اندازی این رشته مقدمه‌ای بر تأسیس شرکت‌های تعاونی در گلستان خواهد بود.
کد خبر : 616287
همایش رویکردهای نوین صنعت طلا و جواهر



به گزارش خبرنگار گروه‌ استان‌های خبرگزاری آنا از علی‌آبادکتول، محمد کشتی آرای در همایش رویکردهای نوین صنعت طلا و جواهر که به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی علی‌آبادکتول برگزار شد با اشاره به تأسیس اتحادیه‌های کشور در سال ۱۳۸۷ از تشکیل اتحادیه کشوری طلا و جواهر به‌عنوان نخستین اتحادیه خبر داد و اظهار کرد: ایجاد وفاق، همدلی و وحدت بین همکاران یکی از اهداف اصلی تشکیل اتحادیه کشوری بود.


وی با اشاره به جایگاه صنعت طلا و جواهر در بین مردم ایران بیان کرد: اگر امروز اصفهان به‌عنوان قطب طلا و جواهر در کشور شناخته می‌شود، مرهون تلاش، همت و علاقه بزرگان این صنف است که از ابتدا سعی داشتند که حرفه خود را به نسل‌های بعد از خود انتقال دهند.


راه‌اندازی رشته طلا و جواهر مقدمه‌ای بر تأسیس شرکت‌های تعاونی در گلستان


رئیس کمیسیون تخصصی طلا و جواهر کشور با اشاره به اقدام پسندیده دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول برای راه‌اندازی رشته کاردانی طلا و جواهر در استان گلستان عنوان کرد: تربیت نیروی انسانی متخصص در این حرفه به صورت آکادمیک می‌تواند علاوه بر رفع نیاز همکاران ما درباره تولید تجهیزات و ابزارآلات، شرایط لازم برای تأسیس شرکت‌های تعاونی را ایجاد کند.




بیشتر بخوانید:


مدرسه عالی مهارت سنگ و جواهر مجوز فعالیت گرفت




کشتی‌آرای در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه صنعت طلا و جواهر بعد از صنعت اسلحه و نفت از لحاظ بیشترین گردش مالی در جایگاه سوم دنیا قرار دارد، متذکر شد: با توجه به رشد جمعیت، نیاز جامعه امروز و همچنین توانمندی جوانان این مرز و بوم در تولید ماشین‌آلات مرتبط با این صنعت ایران قابلیت تبدیل به قطب صنعتی طلا و جواهر دنیا را دارد.


لزوم حرکت جامعه به سوی کارآفرینی و اشتغال


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول هم با اشاره به جایگاه دانشگاه آزاد اسلامی در پیشبرد اهداف علمی کشور به تشریح دانشگاه‌های نسل اول تا سوم پرداخت و افزود: حرکت به سوی کارآفرینی و اشتغال به‌عنوان نیاز جامعه امروز امری اجتناب‌ناپذیر است که دانشگاه‌ها به‌عنوان پیشگامان مهارت‌افزایی و اشتغال در تحقق این مهم باید کوشا باشند.


راه‌اندازی رشته طلا و جواهر مقدمه‌ای بر تأسیس شرکت‌های تعاونی در گلستان


سیدحسن سیدرضایی با اشاره به تعداد ۲۰ رشته دکتری، ۶۰ رشته کارشناسی ارشد و بیش از ۱۰۰ رشته کارشناسی و کاردانی واحد علی‌آبادکتول یادآور شد: این دانشگاه در راستای رسالت والای خویش که همان مهارت‌افزایی و ایجاد بستر لازم برای خوداشتغالی دانش‌آموختگان و جوانان این مرز و بوم بود برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی اقدام کرد که پذیرش دانشجو در رشته کاردانی حرفه‌ای طلا و جواهر گرایش ساخت زیورآلات گواهی بر این مدعاست.


رئیس اتحادیه طلا و جواهر استان گلستان هم راه‌اندازی رشته کاردانی حرفه‌ای طلا و جواهر را بعد از استان تهران، نشان از درایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول برای تحقق اهداف علمی استان گلستان برشمرد و گفت: با توجه به ظرفیت موجود در این استان نیاز به راه‌اندازی رشته طلا و جواهر احساس می‌شد که پیشقدم شدن واحد علی‌آبادکتول در این باره جای تقدیر دارد.


محمد ذاکرزاده با اشاره به ظرفیت‌های موجود درباره طلا و جواهر در استان گلستان ابراز امیدواری کرد که با این حرکت علمی می‌توان نگاه سنتی به صنعت طلا و جواهر را به سوی مدرن پیش برد.


به گزارش آنا، بررسی رویکردهای نوین صنعت طلا و جواهر در دنیا و ایران توسط نامدار خلیلیان، گوهرشناس، مدرس دانشگاه و تجلیل از پیشکسوتان طلا و جواهر استان گلستان از دیگر برنامه‌های این همایش بود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب