دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
01 آبان 1400 - 12:07
تل‌آویو در قبال تهران فاقد راهبرد استراتژیک است؛

سناریوی نخ‌نماشده حمله اسرائیل به ایران/ صهیونیست‌ها برای تلکه کردن مالیات‌دهندگان چه ترفندی دارند؟

مقامات ارشد رژیم صهیونیستی دچار آن‌چنان سردرگمی در رابطه با نحوه تقابل با ایران شده‌اند که در فاصله کمتر از دو ماه راهبرد متضاد را روی میز قرار داده‌اند.
کد خبر : 616264
نفتالی بنت



به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، اوایل شهریورماه بود که نفتالی بنت نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به واشنگتن سفر کرد تا در دیدار با جو بایدن رئیس‌جمهور ایالات‌متحده از راهبرد درازمدت و جدید تل‌آویو برای به‌اصطلاح به‌زانو درآوردن ایران با کمترین هزینه و بیشترین تأثیر رونمایی کند. بنت نام این راهبرد را "مرگ با هزاران ضربه" گذاشت که بر اساس تفسیر تحلیلگران امنیتی پرهیز از یک جنگ تمام‌عیار یا آشکار علیه تهران معنی می‌شد. کارشناسان حقوقی، راهبرد بنت را به موازات اقدام کشورهای غربی برای به‌اصطلاح مهار ایران از کانال‌های دیپلماتیک و فشارهای اقتصادی دانستند.


چند روزی از این دیدار نگذشته بود که بنی گانتز وزیر دفاع رژیم صهیونیستی، انگار که وزیر یک کابینه دیگر باشد و از اصلاً از راهبرد بنت خبر نداشته باشد در مقابل رسانه‌ها اعلام کرد پلان A جامعه جهانی یعنی نشستن پای میز مذاکره با ایران در خصوص پرونده هسته‌ای تهران، کارساز نخواهد بود و از طرف‌های غربی خواست که پلان B خود را سریعاً ارائه دهند زیرا ایران به گفته گانتز تنها دو ماه با ساختن بمب اتمی فاصله دارد.


جامعه جهانی فریب چوپان‌های دروغ‌گو در تل‌آویو را نخواهد خورد


پس از سخنان گانتز، برخی از حامیان تل‌آویو در واشنگتن حدود یک ماه که از دیدار بنت با بایدن گذشته بود لایحه کمک یک میلیارد دلاری برای بهسازی سامانه پدافند هوایی موشکی اسرائیل موسوم به "گنبد آهنین" را به مجلس نمایندگان آمریکا بردند و علیرغم برخی مخالفت‌ها آن را تصویب کردند و به سنا فرستادند.




شلیک بیش از ۱۰ موشک از غزه به سرزمین‌های اشغالی

ناتوانی گنبد آهنین در رهگیری و انهدام راکت‌های مقاومت غزه



روز جمعه نهم مهرماه، ژنرال "تامیر هیمن" فرمانده سازمان اطلاعات نظامی ارتش اسرائیل در مصاحبه با وب‌سایت خبری والانیوز و شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل ادعای گانتز مبنی بر دستیابی ایران به بمب اتم در کمتر از دو ماه را رد و تأکید کرد که تهران، علیرغم پیشرفت‌های شگرفی که در کمیت و کیفیت غنی‌سازی اورانیوم داشته، هنوز خیلی با ساخت بمب فاصله دارد. گفته‌های این مقام ارشد اسرائیل را رسانه‌های فارسی‌زبان غربی ازجمله دویچه وله، بی بی سی و رادیو فردا پوشش دادند. بهمن‌ماه سال گذشته هم یکی دیگر از مقامات اسرائیلی تأکید کرد ایران تا ساختن بمب اتم دست‌کم دو سال فاصله دارد.



هدف از بلوف‌های تکراری حمله به ایران و تهدید جهانی بودن برنامه هسته‌ای تهران، پر کردن حساب بانکی افرادی همچون گانتز و بنت و البته شرکت‌های تولیدکننده تسلیحات در آمریکاست



این ماجرا ادامه داشت تا روز سه‌شنبه هفته گذشته که دولت اسرائیل اعلام کرد بودجه‌ای به میزان ۱.۵ میلیارد دلار را برای آمادگی نیروی هوایی جهت حمله احتمالی به سایت‌های هسته‌ای ایران به تصویب رسانده است. این تصمیم از طرف دولت بنت اعلام شد که اوایل شهریور از راهبرد دیگری سخن گفته بود. دولت از طریق کانال ۱۲ تلویزیون اعلام کرد که این بودجه در اختیار وزارت دفاع قرار خواهد گرفت تا بتواند هواپیماها، پهپادها و مهمات موردنیاز این‌گونه حملات را تهیه کند.




بیشتر بخوانید:


سخنگوی گردان‌های قدس: مقاومت، گنبد آهنین را مغلوب اراده خود کرد


فرمانده ارتش: آسمان ایران در حصار نفوذناپذیر قرارگاه پدافند هوایی است




بدون شک، اولین کسی که از این موضوع خوشحال شد گانتز بود که قابلیت تدافعی و حتی تهاجمی نیروهایش در پی نبرد ۱۲ روزه با مقاومت غزه زیر سؤال رفته بود. این بودجه هنگفت را که کنار کمک یک میلیارد دلاری آمریکا برای بهسازی گنبد آهنین قرار دهیم به مبلغ کلان ۲.۵ میلیارد دلار می‌رسیم. اگر نگاهی به لیست هزینه‌های ارتش‌های جهان در وب‌سایت گلوبال فایر پاور بیندازیم می‌بینیم که ۲.۵ میلیارد دلار مبلغ واقعاً هنگفتی است و درواقع ثروت عظیمی است در دستان گانتز برای محقق کردن اهداف پشت پرده‌اش.


نباید اشتباه کرد و این‌گونه استدلال کرد که بنت با رونمایی از راهبرد "مرگ با هزاران ضربه" فردی صلح‌طلب شده است و حالا گانتز با این مقدمه‌چینی که ایران تا تولید بمب اتمی فاصله ندارد، رویکرد تهاجمی و جنگ‌طلبانه گرفته و مخالف بنت است. درواقع این‌طور نیست، بنت خود یکی از جنگ‌طلب‌ترین چهره‌ها در ساختار رژیم صهیونیستی است. موضوع این است که این رژیم عادت کرده به باج‌گیری از دولت‌های دیگر و خالی کردن جیب مالیات‌دهندگان چه در اراضی اشغالی و چه در ایالات‌متحده.


از سوی دیگر، این امر یعنی یک بام دوهوای بیانیه دادن در فاصله کمتر از دو ماه، از یک‌سو ثابت می‌کند که‌ این رژیم نه جرئت رویارویی مستقیم با ایران را دارد نه می‌تواند یک برنامه درازمدت را برای به قول خودش مهار ایران مدیریت کند. اگر به‌واقع این رژیم می‌توانست تهدید جهانی بودن ایران را ثابت کند دست به دوزوکلک برای دریافت بودجه نمی‌زد و خیلی صادقانه با مردم و جامعه جهانی صحبت می‌کرد و اسناد و مدارکش را نزد سازمان‌های ذی‌صلاح ارائه می‌کرد. روش کار آن‌ها اما نشان می‌دهد که عادت کرده‌اند به درگیر کردن دیگر کشورها مخصوصاً سیاستمداران ضعیف ایالات‌متحده در بازی کثیف سیاسی. لابی قدرتمند صهیونیستی بانفوذی که در ساختار سیاسی آمریکا دارد زمینه این‌گونه سیاسی‌کاری‌ها را فراهم می‌کند.


یک موضوع دیگر هم وجود دارد. این بودجه ۱.۵ میلیارد دلاری برای تمرین و آمادگی در جهت حمله احتمالی به ایران، هم‌زمان‌شده با اعلان نیروی هوایی ایالات‌متحده در خصوص آزمایش موفقیت‌آمیز بمب بسیار قدرتمند ۲.۳ تنی جی.بی.یو-۷۲ بانکر باستر. اسرائیل اعلام کرده که سفارش خرید این بمب را به آمریکا داده است. ظاهراً همه مهره‌های بازی را کنار هم چیده‌اند. در ابتدا دولت بنت از رویکرد پرهیز از برخورد مستقیم با جمهوری اسلامی می‌گوید که البته به شکلی مضحک دروغ بود، بعد گانتز علیرغم نظر کارشناسان اسرائیلی از دستیابی سریع ایران به بمب اتم سخن گفت، کنگره آمریکا لایحه کمک یک میلیارد دلاری به اسرائیل را تصویب کرد، سپس پارلمان اسرائیل بودجه ۱.۵ میلیارد دلاری حمله احتمالی به ایران را تصویب کرد و درخواست خرید بمب ۲.۳ تنی را به آمریکا ارائه داد.



پهپادهای ایران می‌توانند به سادگی از سامانه پدافند هوایی اسرائیل عبور کرده و اهداف حساس در قلب اسرائیل را هدف قرار دهند



خیلی واضح است که هدف از این بلوف‌های تکراری حمله به ایران و تهدید جهانی بودن برنامه هسته‌ای تهران پر کردن حساب بانکی افرادی همچون گانتز و بنت و البته شرکت‌های تولیدکننده تسلیحات در آمریکاست که حتماً سهامداران عمده‌اش هم همین صهیونیست‌ها هستند.


قدرت تدافعی و تهاجمی ایران رژیم صهیونیستی را مبهوت خواهد کرد


هم‌اکنون از گانتز وزیر دفاع گرفته تا آویگدور لیبرمن وزیر دارائی و آویو کوهاوی رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح رژیم صهیونیستی از آمادگی برای حمله به ایران سخن می‌گویند؛ انگار فراموش کرده‌اند که عملیات "شمشیر قدس" که تنها توسط نیروهای مقاومت غزه صورت گرفت چه بلایی بر سر آن‌ها آورد که دست به دامان کشورهای منطقه و دوردست‌ها شدند تا به موشک‌باران مقاومت پایان دهند.




پیام رزمایش‌های نظامی اخیر ایران چیست؟

رزمایش نیروهای واکنش سریع ایران



رژیم صهیونیستی که در مقابل حملات راکتی غزه به‌زانو درآمده بود چگونه خواهد توانست به ایران حمله کند و در مقابل شلیک روزانه بیش از دو هزار موشک و راکت ایران، حزب‌الله لبنان، سوریه، غزه، یمن و حتی مکان‌های ناشناس دیگر دوام بیاورد.




بیشتر بخوانید:


واکاوی دستاوردهای مقاومت در نبرد شمشیر قدس؛ صهیونیست‌ها با پذیرش آتش‌بس، شکست را رسماً پذیرفتند


پیام رزمایش‌های نظامی اخیر ایران چیست؟




کاملاً مشخص است که تبلیغات اخیر مبنی بر شروع تمرین بمب‌افکن‌های اسرائیل برای حمله به ایران بلف است هرچند پدافند هوایی چندلایه ایران نیز از آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه شیطنتی برخوردار است.


در ضمن، همین بهمن‌ماه سال گذشته بود که وب‌سایت صهیونیستی «إسرائیل دیفینس» در مقاله‌ای تحت عنوان «توانایی پدافند هوایی اسرائیل در برابر حملات احتمالی ایران با هواپیماهای بدون سرنشین» نتیجه گرفت که سامانه پدافند هوایی رژیم صهیونیستی آمادگی صد درصد برای مقابله با چنین حملاتی را ندارد زیرا ایران دارای دانشگاه‌های عالی در زمینه علوم دقیق و حرفه‌های مهندسی بوده و فارغ‌التحصیلان زیادی در مشاغل مربوط به صنعت امنیتی دارد. پهپادهای ایران بسته به نوع آن می‌توانند به سادگی از سامانه پدافند هوایی اسرائیل عبور کرده و اهداف حساس در قلب اسرائیل را هدف قرار دهند.


انتهای پیام/۴۱۵۵/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب