دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کامران وفا: 

علم سرمایه‌گذاری برای آینده بشر است

برگزیده جایزه مصطفی (ص) گفت: علم لزوما در لحظه بر زندگی بشر تاثیر ندارد و نوعی سرمایه‌گذاری برای آینده است.
کد خبر : 616055
1



به گزارش خبرنگار علم و فناوری خبرگزاری آنا، کامران وفا در مراسم اعطای جایزه مصطفی (ص) بیان کرد: یک‌چهارم جمعیت جهان مسلمان است اما متاسفانه یک‌چهارم علم متعلق به مسلمانان نیست. امیدواریم این امر جبران شود و تلاش دانشمندانی که در کشورهای اسلامی زندگی می‌کنند، جبران شود و از نظر علمی به باقی دنیا برسند. نباید فراموش کرد که علم برای جامعه مسلمانان غریبه نیست و در گذشته نه چندان دور دوران طلایی علم در کشورهای اسلامی بوده و دانشمندان به نامی مانند ابوریحان بیرونی و ابن سینا را در ایران داشته‌ایم که نشان می‌دهد علم می‌تواند بسیار نزدیک به جامعه ما باشد هرچند که در حال حاضر کمی از جامعه اسلامی دور شده است.


وی افزود: پژوهشی که من انجام می‌دهم در حال حاضر هیچ نمودی در جامعه ثمری ندارد و اقر مستقیمی بر زندگی بشر ندارد. علم لزوما برای این ساخته نشده که در همان لحظه روی زندگی بشر تاثیر بگذارد. علم سرمایه‌گذاری برای آینده بشر است. نتایج کاری که مکسول در قرن ۱۹ انجام داد، را امروز می‌بینیم، بنابراین سرعت در علم جایی ندارد. حوزه‌ای که من در آن کار می‌کنم یعنی نظریه ریسمان در حال حاضر هیچ تاثیری بر زندگی بشر ندارد، تنها فهم ما را از جهان بیشتر می‌کند.


برگزیده جایزه مصطفی(ص) بیان کرد: تمام قسمت نقدی جایزه را به‌عنوان سرمایه اولیه به بنیاد عام المنفعه اهدا می‌کنم که در حوزه علوم بنیادین فعالیت می‌کند و به دست دوستان فیزیکدان من به‌زودی در ایران تاسیس می‌شود. تا به رشد علوم پایه در ایران و کشورهای همسایه کمک کند.


انتهای پیام/۴۰۲۱



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب