دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
28 مهر 1400 - 12:00
در گزارش آنا بخوانید؛

جمهوری آذربایجان؛ حیاط خلوت موساد یا استان هشتاد و دوم ترکیه؟ / ماجرای گزارش رسانه آلمانی که علی‌اف را برافروخت

رئیس‌جمهور آذربایجان با سپری شدن حدود ۶۰ سال از عمرش هنوز به درجه‌ای از بلوغ سیاسی نرسیده که بتواند دوست را از دشمن تشخیص داده و بفهمد که وی بیش از یک مهره بی‌ارزش در دستان توطئه‌گران قهاری همچون آمریکا، اسرائیل و ترکیه نیست.
کد خبر : 615445
علی اف



به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، الهام علی‌اف رئیس‌جمهور حدوداً ۶۰ ساله اما نابالغ جمهوری آذربایجان از سال ۲۰۰۳ تابه‌حال که قدرت را در باکو در دست داشته در مسیری قدم برداشته که به قول ادبا به ترکستان ختم خواهد شد. علی‌اف در این ۱۸ سالی که رئیس‌جمهور بوده در ارتباط نزدیک بگوییم که کم است و بهتر این است که بگوییم کاملاً تحت نظر و کنترل سازمان‌های اطلاعاتی ترکیه (میت)، رژیم صهیونیستی (موساد) و ایالات‌متحده آمریکا (سیا) تصمیم گرفته و عمل کرده است.


الهام علی‌اف عروسک خیمه‌شب‌بازی در دستان توطئه‌گران واشنگتن، تل‌آویو و آنکارا


معنی این بیت شعر پارسی (پسر نوح با بدان بنشست / خاندان نبوتش گم شد – سگ اصحاب کهف روزی چند / پی نیکان شد و مردم شد) را اگر کسی به الهام علی‌اف گفته بود شاید حال‌ و روز خود و خانواده‌اش به این رسوایی‌های مالی و اداری کشیده نمی‌شد و کشورش را نیز به جولانگاه ظالمان و اشغالگران منطقه‌ای و بین‌المللی بدل نمی‌کرد.


معلوم است که وابسته شدن به رژیم‌هایی که اصل و بنیادشان بر پایه اشغال و بی‌رحمی بوده به‌جایی به‌غیراز جایگاه کنونی علی‌اف ختم نمی‌شود. علی‌اف که پس از مرگ پدرش در سال ۲۰۰۳ به قدرت رسید، در انتخابات ریاست جمهوری سال‌های ۲۰۰۸، ۲۰۱۳ و ۲۰۱۸ بدون دغدغه حضور رقیبی جدی به بالاترین مقام در کشورش رسیده، اگر اندکی به خواست قلبی اکثریت مردم شیعه‌مذهب آذربایجان اهمیت داده بود هیچ‌گاه دست در دستان خیانت‌کار دشمنان مردم منطقه نمی‌گذاشت بلکه بر توان و اراده مردم خود برای تأمین منافع ملی تکیه می‌کرد.



اگر سازمان سیا و موساد توطئه‌ای بلندمدت برای بی‌ثبات کردن منطقه قفقاز در نزدیکی خاک ایران نداشتند پای رجب طیب اردوغان را به میدان حمایت از علی‌اف در جنگ ۴۴ روزه باز نمی‌کردند



درست است که علی‌اف با کمک آمریکا، اسرائیل و ترکیه توانست ارتش ارمنستان را مجبور به عقب‌نشینی از اراضی قره‌باغ کند اما نباید فراموش می‌کرد که هدف، وسیله را توجیه نمی‌کند؛ به این مفهوم که برای رسیدن به یک هدف مقدس هم نباید با ابزاری نامقدس پا به میدان می‌گذاشت مگر اینکه واقعاً خودش هم بخشی از یک تراژدی دون‌پایه در تاریخ معاصر جمهوری آذربایجان باشد که حتی این جسارت را در خود نبیند که با تکیه‌بر مردم پاک‌نهاد مرزوبومش وارد کارزار شود.


به‌واقع الهام علی‌اف و خانواده‌اش به دلیل فساد مالی و اداری و کینه‌ای که نسبت به شیعیان آذربایجان دارند منفور مردم این کشورند. از زمانی که او در یک زد و بند آشکار با مقامات فاسد دولت پدرش به قدرت رسید، تابه‌حال سعی کرده است که تمامی اعضای خانواده خود را به حدی از توان مالی البته به‌صورت غیرقانونی برساند که بتوانند با تکیه‌بر ثروتشان در مناصب حکومتی هم حضور پررنگ یابند و به‌صورت خودکار، لایه‌هایی از خودی‌ها را گرد رئیس‌جمهوری فاسد تشکیل دهند تا با اطمینان خاطر از اینکه کسی در ساختار قدرت مخالف تفکراتش نیست به راهی برود که تابه‌حال رفته یعنی راه دور شدن از مردم که منتقدش هستند و نزدیک شدن به مثلث شوم رژیم صهیونیستی، ایالات‌متحده و ترکیه که در ظاهر حامی وی بوده‌اند.




بیشتر بخوانید:


تجارت جمهوری آذربایجان در بازار سیاه تسلیحات/ فروش سلاح به داعش + سند


خطیب‌زاده: باکو در طرح اظهارات رسانه‌ای بی‌مبنا تعمد دارد


وزیر دفاع سابق ارمنستان: جمهوری آذربایجان قابل‌مقایسه با ایران نیست




این بیت شعر (خشت اول را چو زد معمار کج / تا ثریا می‌رود دیوار کج) به‌واقع زبان حال حکومت علی‌اف‌ها در جمهوری آذربایجان است. حیدر علی‌اف و همراهانش که از همان دوره اتحاد جماهیر شوروی ضد دین و مذهب بودند از همان ابتدای استقلال یعنی ۱۹۹۱ و رسیدن به صدر قدرت در باکو نخواستند که با مردم ارتباط برقرار کنند و مردم شیعه این کشور را لایق مشارکت در تعیین نحوه حکومت و قوانین کشور ندانستند. آن‌ها را با برگزاری انتخابات فرمایشی فریب دادند، به بهانه جنگ قره‌باغ که با کمی بررسی می‌توان نقش همین علی‌اف‌ها را در کلید خوردن آن به دست آورد حکومت را کاملاً نظامی – امنیتی کردند، دست حضور نهادهای نظارتی را از بن قطع کردند تا ثروت این کشور نفت‌خیز را به تاراج ببرند، هرگونه بروز احساسات مذهبی شیعیان را به اتهام بنیادگرایی در نطفه خفه کرده تا درنهایت یک طرز تفکر لائیک را به‌عنوان منجی کشور معرفی کنند.



وقتی باکو به فرجام «خرید امنیت» از صهیونیست‌ها نمی‌اندیشد/ حکایت عکس یادگاری علی‌اف با پهپاد اسرائیلی

بازدید الهام علی‌اف از سوله استقرار پهپادهای اسرائیلی


باور داشته باشیم که اگر سازمان سیا و موساد یک توطئه بلندمدت برای بی‌ثبات کردن منطقه قفقاز در نزدیک خاک ایران نداشتند پای رجب طیب اردوغان را به میدان حمایت از علی‌اف در جنگ ۴۴ روزه باز نمی‌کردند. بهتر است بدانیم که محبوبیت اردوغان نزد نظامیان جمهوری آذربایجان بسیار بیشتر از الهام علی‌اف است زیرا نظامیان این کشور نیز به فساد این خانواده پی برده‌اند و به‌واقع به این خانواده اعتماد ندارند.



با توجه به نفرتی که مردم نسبت به الهام علی‌اف و ارادتی که بخش عظیمی از ارتش باکو به اردوغان دارند به احتمال قوی جمهوری آذربایجان به‌عنوان استان هشتاد و دوم ترکیه تحت حکومت نو عثمانی‌ها و پان‌ترکیسم‌ها قرار خواهد گرفت



اما الهام علی‌اف سرمست از پیروزی در جنگ ۴۴ روزه قره‌باغ در فکر مادام‌العمر کردن ریاست جمهوری خویش است. همسرش مهربان علی‌اف را معاون اول خود کرده و تا توانسته به فرزندانش مال و مکنت از درآمدهای بی‌حدوحصر نفتی اعطاء کرده است.


احتمال سقوط علی‌اف و به قدرت رسیدن اردوغان در جمهوری آذربایجان


رسانه‌های غربی همیشه بازی کثیفی را با این‌گونه دیکتاتورهای پیش پا افتاده و کوچک مغز انجام می‌دهند. در ابتدای پروژه، آنان را با صفاتی همچون دموکرات، لیبرال، ملی‌گرا و امروزی به صحنه می‌آورند، مورد اعتماد جلوه می‌دهند تا دستشان به منابع قدرت و ثروت برسد، راه مال‌اندوزی را برایشان از طریق شرکت‌های خارجی فراهم می‌کنند اما بعد از مدتی که آن‌ها را در دام انداختند و به مقاصدشان رسیدند ورق برمی‌گردد و به افشاگری در مورد آن‌ها می‌پردازند که این رئیس‌جمهور فساد مالی دارد، خانواده‌اش تمامی مناصب دولتی و مهم را از آن خودکرده‌اند، به رأی و نظر مردم اهمیت نمی‌دهد و چندی نمی‌گذرد که در یک کودتا یا انقلابی رنگی به کارشان خاتمه می‌دهند زیرا آن فرد دیکتاتور که به قدرت رسیده و می‌خواهد کشوری با ثبات برای ثروت‌اندوزی بیشتر و حکمرانی طولانی‌تر داشته باشد دیگر در راستای پروژه بی‌ثبات‌سازی قدرت‌های منطقه‌ای و جهانی نیست و باید حذف شود. به‌واقع منافع قدرت‌های استعماری در دوره بی‌ثباتی خیلی بیشتر از دوره‌ای است که صلح و آرامش برقرار است تأمین می‌شود.




بیشتر بخوانید:


پایان رؤیاپردازی جمهوری آذربایجان با بازگرداندن «قره سو» به ایران/ اشغال ۸۰۰ کیلومتر از خاک ایران توسط ترکیه ۹۸ ساله شد


جمهوری آذربایجان در ترور دانشمندان هسته‌ای ایران محکوم شد/ اردوغان حاضر است برای رسیدن به انرژی دریای خزر خون همه ترک‌ها ریخته شود


در گزارش آنا بخوانید؛ روایت «میدل ایست مانیتور» از جنبش «حسینیون» آذربایجان/ مقاومت در قلب باکو




به‌عنوان یک نمونه از افشاگری‌های رسانه‌های غربی می‌توان به گزارش دویچه وله درباره علی‌اف‌ها اشاره کرد. این شبکه آلمانی در سال ۱۳۸۵ در گزارشی که الهام علی‌اف را بسیار برافروخت نوشت جمهوری آذربایجان با منابع نفتی عظیم خود و با رؤیای تبدیل‌شدن به سرزمینی چون کویت، تغییری در ساختار اقتصادی و سیاسی خود نداده و از بابت اقتصادی وابسته به فروش نفت و از نظر سیاسی هم هیچ سطح واقعی از دموکراسی را تجربه نکرده است. دویچه وله افزود: علی‌اف‌ها فقط به مدرن‌سازی ظاهری کشور پرداخته‌اند حال‌آنکه شکاف اقتصادی بین طبقات کم‌درآمد و طبقه غنی بسیار زیاد شده و دولت هم به سرکوب مخالفان ازجمله شیعیان معترض ادامه می‌دهد.



واکاوی علل سرکوب خونین شیعیان در نارداران جمهوری آذربایجان

حمله نیروهای امنیتی علی‌اف به شیعیان معترض


باید گفت که هر فرد آذربایجانی که گزارش دویچه وله را بخواند به این نتیجه می‌رسد که با حکومتی فاسد، خیانت‌کار، ظالم، سرسپرده خارجی و اصلاح‌ناپذیر روبروست بنابراین برای هرگونه تغییری باید دست به اسلحه ببرد و این درست همان وضعیتی است که برای توطئه‌گران مطلوب است. جنگ با کشوری خارجی رخ دهد یا جنگ بین معترضان داخلی و حکومت، هر دو به‌خوبی خواهند توانست بهانه برای حضور نیروهای بیگانه در منطقه باشند، البته در خصوص جمهوری آذربایجان با توجه به نفرتی که مردم به الهام علی‌اف و ارادتی که بخش عظیمی از ارتش باکو به اردوغان دارند، این احتمال قوی وجود دارد که درنهایت، جمهوری آذربایجان به‌عنوان استان هشتاد و دوم ترکیه تحت حکومت نو عثمانی‌ها و پان‌ترکیسم‌ها قرار گیرد.


انتهای پیام/۴۱۵۵/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب