بهرهمندی صنعتکاران از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از اردبیل، اسحاق رسولی در نشست هماندیشی با صاحبان صنایع و رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک مجموعه بزرگ علمی و فرهنگی بوده که میتوان گفت هر خانواده بهنوعی با آن در ارتباط است.
وی با بیان اینکه در چند سال اخیر رویکرد دانشگاه به سمت کارآفرینی و فناوری سوق پیدا کرده است، ادامه داد: ۴۵ شرکت فناور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل داریم که تست محصول و بازار را انجام دادهاند. با این رسالت بهدنبال این هستیم که از آموزش تا اشتغال در کنار دانشجویان باشیم؛ چراکه خود را در دغدغه اشتغال دانشجویان و فارغالتحصیلان سهیم میدانیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل افزود: در رویکرد جدید دانشگاه، علاوهبر ایجاد امکان تحصیل، متناظر با گروه، مرکز رشد و واحدهای فناور و متناظر با دانشکده، سراهای نوآوری ایجاد شده و دانشجویان همزمان با مباحث آموزشی به این مراکز و سراهای نوآوری هدایت میشود.
تولید ۲۰۰ محصول در مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل
رسولی بیان کرد: در مرکز رشد دانشجویان میتوانند بهصورت تیمی و با یک ایده کسب و کار ورود کنند و با حمایت سه الی پنج ساله دانشگاه در قالب فضا، تسهیلات، امکانات، آزمایشگاه، کارگاه و مشاوره در صورت تبدیل ایده به محصول یا خدمت و ارائه آن به بازار و رسیدن به مرحله تولید و تجاری به سرای نوآوری منتقل خواهند شد. تاکنون نیز حدود ۲۰۰ محصول در این مراکز تولید شده که ۸۶ محصول به مرحله تجاریسازی رسیده است.
وی با بیان اینکه بیش از ۴۸۰ خدمت توسط امکانات دانشگاه قابل ارائه به مردم است، توضیح داد: استفاده از ظرفیت وجود اعضای هیئت علمی برای استفاده از امکانات دانشگاه برای خدمترسانی به مردم، رویکرد دیگر دانشگاه است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اردبیل درباره هدف تشکیل جلسه با بخش صنعت متذکر شد: این تغییر رویکردها به سمت مسئلهگرایی و جامعهگرایی کارآفرینی و فناوری است؛ بنابراین تعامل با صنعت، بازار و محیطهای اجرایی ضروری است و در این جلسه بهدنبال همافزایی هستیم و آمادهایم تا ظرفیتهای دانشگاه را در اختیار تلاشگران صنعت قرار دهیم.
رامین صادقی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل نیز هدف از برگزاری این نشست هماندیشی را استفاده بهینه از امکانات در اختیار برای تولید کالا و خدمات دانست و تأکید کرد: الزام واحدهای تولیدی به استقرار چرخه بهرهوری طبق ماده ۵ قانون برنامه ششم توسعه کشور و قانون بودجه ۱۴۰۰ با هماهنگی سازمان ملی بهرهوری که دانشگاه آزاد نماینده سازمان ملی بهرهوری کشور است، کمک به تحقق اهداف توسعه کشور در راستای نیل به خودکفایی صنعتی و مقابله با تحریمهای اقتصادی است.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/