کمک دانشگاه به کشور با تحقیق و تولید گیاهان مقاوم به کمآبی
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا، علیرضا منظریتوکلی در مراسم تکریم و معارفه رؤسای جدید و قدیم دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان اظهار کرد: بدنه بروکراسی دانشگاه آزاد اسلامی مقاوم بوده و راحت نمیتوان در آن کار کرد؛ اما بههمت حجتالاسلام علمیرادی، نخستین گروه بورسیه رایگان در رفسنجان با تحصیل ۳۰ دانشجو که هم کار یاد گرفتند و به ما کمک کردند، نخستین سرای نوآوری کشور در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان راهاندازی شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان بیان کرد: مطالبه مقام معظم رهبری از ما، حل مسائل جامعه است و مسئله کمآبی در این منطقه بزرگترین مشکل است که در دانشگاه آزاد رفسنجان با کار شبانهروزی در این حوزه برای تولید محصولات بومی مقاوم به کمآبی و شوری زمین کار تحقیقاتی صورت میگیرد که میتواند کمک بزرگی برای کشور باشد.
منظریتوکلی با بیان اینکه رفسنجان و استان کرمان با توجه به شرایط آب و هوایی که دارند نیاز به کشت جایگزین دارند، مجموعه گلخانه کشتهای هیدورپونیک را منشأ برکاتی دانست که در دانشگاه رفسنجان به یک مرکز تحقیقاتی مهم تبدیل شده و باید به همه استادان و کارکنان دانشگاه آزاد رفسنجان و مدیریت این واحد آفرین گفت.
وی بیان کرد: دانشگاه رفسنجان یکی از دانشگاههای پیشرو در همه زمینههاست و در بخش سما کار بزرگی شد که با همکاری آموزش و پرورش یکی از بهترین مدارس در رفسنجان مدارس سما هستند.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز کرد: برای نخستین بار در کشور همایش وقف در فرهنگ رضوی با توجه به زیرساختهایی که در رفسنجان است، کلید خورد و برنامه علمی وقف ذیل این همایش با همکاری هیئت عملی دانشگاه صورت گرفت.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاجقاسم سلیمانی افزود: چاپ مجلات علمی، طرحهای تحقیقاتی در زمینه انرژیهای نو، ساخت فاز نخست مجموعه ورزشی شهیدسیلمانی، نیروگاه برق اضطراری و…از دیگر خدمات در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان است.
منظریتوکلی با قدردانی از امانالله علیمرادی رئیس سابق دانشگاه آزاد رفسنجان ادامه داد: «دکتر قدیریاناری» در واحد شهرستان انار امتحان خوبی پس دادند و انصافاً از برترین مدیران استان بودند که امیدواریم با همت او این کارها ادامه پیدا کند. در جمهوری اسلامی ایران که حاصل خون شهداست، مسئولیتها نه حق هستند، نه امتیاز، هر نصب یک عزل دارد و اینها برای امتحان و انجام وظیفه است.
پیادهسازی مکتب شهید سلیمانی در دانشگاه آزاد رفسنجان
قدیری رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان نیز در سخنانی اظهار کرد: محور و اولویت اصلی دانشگاه فرهنگ است و بر اساس اهداف کلان دانشگاه و ارزشهای نظام و انقلاب کار شده است و بعد از شهادت سردار سلیمانی که مقام معظم رهبری بحث مکتب شهید سلیمانی را مطرح کردند، باید تلاش کنیم در این واحد دانشگاهی این مکتب را پیاده کنیم.
وی اضافه کرد: تلاش میکنیم کارهای جهادی و جهاد علمی در دانشگاه پیادهسازی شود و این امر با همت و تلاش همه استادان محقق میشود، ظرفیتهای بسیار خوبی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان وجود دارد و کارهای ارزشمندی انجام شده که احتیاج به کمک، وحدت و همدلی میان همکاران و استادان داریم و استان هم نگاه ویژهای داشته باشد تا بتوانیم اهدافمان را در دانشگاه رفسنجان پیاده کنیم.
رسالت بزرگ دانشگاه حرکت به سوی تمدن نوین اسلامی است
حجتالاسلام امانالله علمیرادی رئیس سابق دانشگاه آزاد رفسنجان هم بیان کرد: ربیعالاول ماه بهار معرفت و معنویت است و در این ماه حادثهای که بتوان آن را بزرگترین و منورترین رخداد تاریخ نامید، میلاد پیامبر (ص) است که همه هستی و کائنات مدیون وجود مبارک آن حضرت هستند.
نماینده مردم استان کرمان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: برجستهترین و درخشانترین بخش تعالیم اسلام بخشیست که انسان را تکریم میکند و بزرگ میشمارد، مکتب رسول خاتم بدی را با بدی پاسخ نمیدهد؛ بلکه با نیکی پاسخ میدهند که جلوهای از زندگی کریمانه پیامبر(ص) است.
علمیرادی مطرح کرد: انقلاب اسلامی به رهبری امام راحل بهمنظور تجدید این تمدن اسلامی شکل گرفت و دانشگاهها بهویژه دانشگاه آزاد اسلامی که مولود انقلاب بوده، رسالت بزرگش حرکت بهسوی تمدن نوین اسلامی است.
وی افزود: انتظار است دانشگاه در مسیر معرفت، کرامت و شرافت دینی و انسانی آحاد بشر پیش برود و در این مسیر زمینهساز ظهور بقیهاللهالاعظم(عج) باشیم.
برگزاری همایش برق در دانشگاه آزاد/نیروگاه دیزلی دانشگاه رفسنجان آماده کار است
علی باقریزاده معاون علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رفسنجان هم در این جلسه اظهار کرد: دانشگاه همواره منشأ تحولات و تغییرات بسیار بوده و دانشگاه رفسنجان خالی از این پروسه نیست؛ در یکی، دو سال اخیر رویکرد دانشگاه به سمت کارآفرینی و مهارتآموزی سوق داده شده و در همه حوزهها خیزش ساختار ایجاد شده است.
وی عنوان کرد: سال ۱۳۹۸ همایش برق را در دانشگاه مطرح کردیم و نشستهای علمی و اجرایی برگزار و به دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با عنوان یک برنامه علمی به استان واگذار شده و با مدیریت ریاست استان کار پیش میرود و همایش در آینده در دانشگاه برگزار میشود.
باقری از ساماندهی حوزه آموزشی و پژوهشی یاد کرد و گفت: چند طرح تحقیقاتی پژوهشی انجام شده که تجاریسازی میشود و کمک بزرگی برای دانشگاه خواهد بود.
وی از ایجاد سه هکتار گلخانه هیدروپیونیک و طرح کشتبافت گیاهی که در سراسر کشور فقط در رفسنجان ایجاد شده است، گفت: سازمانهای بینالمللی پیشبینی کردند کشورها بر اساس میزان آب محصول تولید کنند و ما هم بحث کشتبافت را مطرح و سازکار آن را فراهم و محصولاتی تولید و روانه بازار کردیم که هدف رسیدن به پسته مرغوب و نهال خرمای مرغوب است که موفقیتهایی در این زمینه کسب کردیم.
باقریزاده راهاندازی نیروگاه دیزلی و خورشیدی دانشگاه را مطرح کرد و گفت: نیروگاه دیزلی آماده کار است که همه حوزههای دانشگاه از این نیروگاه استفاده میکنند و در زمان بحران و پیک مصرف میتواند برق مورد نیاز شهرستان را پوشش دهد.
وی اضافه کرد: نیروگاه خورشیدی دانشگاه نیز ۱۰۰ کیلووات برق تولید میکند و از بهمن ۱۳۹۸ وارد مدار شده است.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/