دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 مهر 1400 - 16:39

تصویب ۵ طرح در کارگروه شورای دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان

۵ طرح در دومین جلسه کارگروه شورای دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان که با حضور اعضای این شورا برگزار شد به تصویب رسید.
کد خبر : 613687
دومین جلسه کارگروه شورای دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، دومین جلسه شورای دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با حضور اعضای این شورا برگزار و پنج طرح ساخت کلینیک تخصصی عارضه‌یابی واحدهای تولیدی و خدماتی، طرح ساخت کیت ضدعفونی‌کننده تمام اتوماتیک، برگزاری دوره تخصصی غواصی و جوشکاری زیر آب و موزه زمین‌شناسی در جزیره هرمز به تصویب رسید.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این جلسه با تبریک حلول ماه ربیع‌الاول اظهار کرد: استان هرمزگان با توجه به موقعیت استراتژیک و منابع دریایی، صنایع و معادن، کشاورزی و نیروی انسانی خلاق نیاز به مدیریت قوی و هوشمندانه‌تر دارد که به‌صورت علمی و آکادمیک به حل و فصل مشکلات و برنامه‌ریزی طولانی‌مدت برای تولید علمی و فناورانه برای رسیدن به توسعه پایدار بپردازد.


احسان کامرانی با اشاره به کشورهای توسعه‌یافته آلمان و ژاپن بیان کرد: این کشور در جنگ جهانی دوم به تلی از خاکستر مبدل شد؛ ولی اراده قوی مدیران و مسئولان آن در کنار تلاش همگانی منجر به توسعه‌یافتگی آنان شد تا جایی که امروز با تکیه بر صنعت و تکنولوژی توانستند به قطب‌های بزرگ اقتصادی دنیا مبدل شوند.


تصویب ۵ طرح در کارگروه شورای دانش‌بنیان دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان


این پژوهشگر برتر توجه به منابع کوچک به‌ویژه پرورش آبزیان را ضروری دانست و عنوان کرد: در راستای حفظ منابع و منافع استان هرمزگان پرورش پژوهشگران خودباور امری اجتناب‌ناپذیر است که باید با حضور خود در صنایع، بندرگاه‌ها و بخش کشاورزی سرمایه‌گذاران را جذب و با مدیریت صحیح تولیدات و خدمات این بخش‌ها را ارتقا دهیم.


طرح‌های توسعه‌ای و کاربردی شرکت‌های دانش‌بنیان و نظام موضوعات فناورانه از برنامه‌های مهم حوزه پژوهشی هستند


رئیس شورای تخصصی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان نیز با بیان اینکه برای رسیدن به تولید ثروت نیاز به سرمایه‌گذاری در شرکت‌های دانش‌بنیان و اجرای طرح‌های درآمدزاست، توضیح داد: عارضه‌یابی صحیح و به‌موقع بنگاه‌ها و آنالیز کسب و کار و پیگیری مسائل و مشکلات احتمالی و به‌کارگیری مشاوران متخصص در این حوزه‌ها بسیار مهم و حیاتی است که باید مدنظر قرار گیرد.


علیرضا سایبانی اجرایی‌سازی طرح‌های توسعه‌ای و کاربردی شرکت‌های دانش‌بنیان و نظام موضوعات فناورانه را یکی از برنامه‌های مهم حوزه پژوهشی برشمرد و خاطرنشان کرد: امید است در این جلسه با ارائه صاحبان طرح، حاضران نظرات کارشناسی خود را ارائه و در صورت صلاحدید این طرح‌ها مجوز اولیه را برای عملیاتی‌شدن دریافت کنند.


وی یادآور شد: بررسی معضلات، تهدیدها و فرصت‌های موجود در استان و بررسی عنوان هسته‌ها و واحدهای فناور که آماده عقد قرارداد با مرکز رشد این واحد دانشگاهی هستند در اولویت کاری ما قرار دارد و مورد استقبال دانشگاه است.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب