افزایش شاخصهای ارزیابی مراکز رشد از ۲۴ به ۳۸
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از یزد، قباد بهزادیپور در چهارمین نشست مدیران مراکز رشد منطقه دو دانشگاه آزاد اسلامی(اصفهان، مرکزی و یزد) که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد به صورت حضوری و مجازی برگزار شد، عنوان کرد: این نشست با هدف بررسی فعالیتهای شاخص سازمان مرکزی درباره مراکز رشد و بررسی شاخصهای ارزیابی برنامههای اجراشده توسط مدیران مراکز برگزار میشود.
مدیرکل کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: شاخصهای ارزیابی درباره مراکز رشد از ۲۴ مورد به ۳۸ مورد شاخص با رصد و بررسی لازم افزایش داده شده است.
بیشتر بخوانید:
آغاز تبدیل فناوری به نوآوری از دانشگاه آزاد اسلامی فرصت است
بهزادیپور تبیین کرد: برای رسیدن به هدفی که ذکر آن رفت در ساختار تفاهمنامه با وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار شد، سطحبندی تشکیل شورای سیاستگذاری برای مرکز رشد و نحوه اخذ مجوز و سرفصلها ایجاد و توانمندسازی مدیران مرکز رشد مورد توجه قرار گیرد و تیپ قراردادهای مرکز رشد اصلاح شود.
وی افزود: تشکیل کارگروه توانمندسازی با هدف شناسایی دورههایی که یک مدیر مرکز باید بگذراند، آغاز شود تا در برگزاری این دورهها بهصورت مشارکتی خود اعضای کارگروه حضور داشته باشند.
مدیرکل کارآفرینی و مراکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی بیان کرد: شاخصهای ارزیابی و نام دورههای مدنظر مراکز رشد با پرداخت حق سرپرستی به مدیران مراکز، بنا بر میزان فعالیت و بر اساس تلفیق وزارت علوم و دانشگاه آزاد و با کسب امتیازات صورت میگیرد که لازم است پارامترهای لازم شامل سه بخش فضای لازم برای اطلاعات کمی و کیفی فضای رشد، ایستگاهای فناور و موضوع مادی مراکز رشد باشد.
تشکیل سراهای نوآوری موجب جلب اعتماد شده است
محمدرضا دهقانی اشکذری سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد هم در این نشست ابراز امیدواری کرد که نقطه آغاز تحول در دوران جدید دانشگاه با رویکرد مسئولان جهادی دانشگاه در حوزه فناوری بیش از گذشته نمود داشته باشد.
وی اظهار کرد: حوزه فناوری مستلزم تکمیل زنجیره ارزشمندی است که منجر به تولید ثروت شود.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان و واحد یزد افزود: ساختار متناسب با این زنجیره با تشکیل سراهای نوآوری و مراکز رشد این فضا تسهیل شده که خوشبختانه با نظر و جلب اعتماد دولت همراه بوده است.
دهقانی اشکذری مطرح کرد: اشتراک تجربیات و کمک به واحدهای ضعیفتر از برکات این نشستهاست، مضاف بر اینکه یک دانشگاه کارآفرین دارای هیئت علمی متفاوت است و استادان نیز نیازمند بهروزرسانی اطلاعاتشان هستند تا تجربیات خود را به دانشجو منتقل کند که این اتفاق در این نشستها رخ میدهد.
به گزارش آنا، در حاشیه این نشست منطقهای دانشگاه آزاد اسلامی، از سراهای نوآوری و مراکز رشد و فنآوری و شرکتهای فعال دانشبنیان واحد یزد با حضور مسئولان دانشگاه بازدید و از نزدیک با مجریان هر شرکت دیدن کردند.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/