درستکار در موفقیت تیم کشتی تأثیر صد در صدی نداشت/ پشتوانهسازی به درستی صورت گرفت
ابراهیم جوادی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عملکرد کشتی آزاد در مسابقات جهانی نروژ گفت: معمولاً تیمها بعد از المپیک یک خانه تکانی اساسی دارند. کشتیگیرانی که در المپیک موفق به کسب مدال شدند بعد از این رقابتها خداحافظی میکنند و یک پوستاندازی در بدنه تیمها به وجود میآید، البته به این معنا نیست که کشتیگیران ایران خوب کار نکردند، بلکه آنها خوب کشتی گرفتند و توانستند عملکرد خوبی از خود نشان بدهند. تیم کشتی آزاد در تمامی این سالها تنها دو بار در سالهای ۶۱ و ۶۵ در مسابقات جهانی بعد از المپیک قهرمان شد. این دوره هم توانست صاحب سکو شود. امیدوارم این روند ادامه پیدا کند. کشتی آزاد بعد از المپیک لندن نسبت به فرنگی افت پیدا کرده بود و این موفقیت تیم ملی باعث شد تا کشتی آزاد دوباره به مسیر موفقیت و پیشرفت برگردد.
وی همچنین در مورد عملکرد یزدانی، زارع و همچنین کامران قاسمپور اظهار کرد: یزدانی مثل همیشه بود و توانست به آرزویاش که پیروزی برابر دیوید تیلور است برسد، البته من معتقدم او در المپیک هم میتوانست به مدال طلا برسد و این کشتیگیر را شکست دهد اما نمیدانم چه برنامهای برای او درنظر گرفته بودند که در ثانیههای پایانی فرصت طلایی شدن را از دست داد. او در المپیک آن طور که انتظار داشتیم کشتی نگرفت و در مسابقات جهانی بهتر ظاهر شد. یزدانی راه نفوذ تیلور را بست و در نهایت این کشتیگیر نتوانست کاری از پیش ببرد. زارع هم به نظرم یکی از کشتیگیران آیندهدار تیم ملی است. او دو رقیب سرسخت دارد که البته هر دوی آنها به دوره بازنشستگی رسیدند و فکر میکنم بهتر بود حتی بعد از المپیک در جهانی هم حضور پیدا نمیکردند به این خاطر که به سن بازنشستگی رسیدند. در نهایت دیدیم که زارع توانست به راحتی این دو حریف خوب را شکست دهد و به مدال طلا برسد. من فکر میکنم زارع یکی از کشتیگیران آیندهدار ایران خواهد بود، او در سنگین وزن میتواند خیلی خوب نتیجه بگیرد. قاسمپور هم یکی از کشتیگیران فوقالعاده است؛ او مدتها بود که پشت حسن یزدانی بود اما با تغییر وزن توانست در این رقابتها خودش را به همگان اثبات کند. قاسمپور هم حریف امریکایی و روس خود را شکست داد و نشان داد از آمادگی بالایی برخوردار است. او خوب کشتی را میفهمد و من فکر میکنم در آینده حرفهای زیادی برای گفتن دارد.
بیشتر بخوانید؛
با کادر قبلی هم کشتی آزاد همین نتایج را کسب میکرد/ معیار سنجش عملکرد درستکار بعد از جهانی خواهد بود
موفقیت کشتی یک شبه نیست و همه مربیان در آن سهم دارند/ یزدانی نسبت به المپیک جسورانه کشتی گرفت
جوادی در پاسخ به این سوال که کادر فنی در موفقیت تیم چقدر نقش داشته است، عنوان کرد: کادر فنی زحمت خودش را کشیده و نقش هم داشته است اما نه در این حد که بگوییم کادر فنی باعث شده که کشتیگیران این نتیجه را کسب کنند. هر کسی به خوبی میداند که یک سرمربی نمیتواند در مدت زمان ۴۰ روز تیم را متحول کند و معجزه انجام بدهد. بنابراین نباید از سهم فدراسیون گذشته و کادر فنی قبلی غافل شد.روی این کشتیگیران از رده نوجوانان و جوانان سرمایهگذاری شد و اگر آنها الان به این مرحله رسیدند قطعا با یک ماه یا دو سال کار کردن نبوده است. پشتوانهسازی به درستی انجام شده که الان شاهد موفقیتهای این تیمها هستیم. درستکار هم تا حدودی تأثیرگذار بوده است و به لحاظ روحی و روانی توانست تیم را خوب جمع کند اما به این معنی نیست که نقش صد در صدی داشته است. به هر حال این تیم قبل از المپیک تمرینات پرفشار داشته است، بعد از المپیک ریکاوری که صورت گرفت باعث شد تا کشتیگیران به اوج آمادگی برسند. از طرف دیگر علاوه بر این مسائل فدراسیون گذشته روی این کشتیگیران سرمایهگذاری کردند و آنها را در مسابقات مختلف اعزام کردند و تجربه کسب کردند و به همین خاطر الان شاهد موفقیتهای آنها هستیم.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/