دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 مهر 1400 - 11:38

معرفی و بررسی گوشی های ایمنی داخل گوش با الو ایمنی

گوشی داخل گوش در مشاغل پرخطر مانند تراشکاری، جوشکاری، کارگاه های مختلف و ... مورد استفاده قرار می گیرد.یکی از آسان ترین روش های محافظت از گوش، گوشی های ایمنی می باشند که عایق صوت هستند.
کد خبر : 613067
گوشی داخل گوش



به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، گوشی داخل گوش در مشاغل پرخطر مانند تراشکاری، جوشکاری، کارگاه های مختلف و ... مورد استفاده قرار می گیرد.یکی از آسان ترین روش های محافظت از گوش، گوشی های ایمنی می باشند که عایق صوت هستند.


گوشی داخل گوش در مشاغل پرخطر مانند تراشکاری، جوشکاری، کارگاه های مختلف و ... مورد استفاده قرار می گیرد.یکی از آسان ترین روش های محافظت از گوش، گوشی های ایمنی می باشند که عایق صوت هستند.


برای جلوگیری از آسیب رسیدن به شنوایی باید از محل های پر صدا و صنعتی دوری کنید اما کارکنانی که به اجبار در این مکان ها فعالیت دارند فقط باید از گوشی های ایمنی داخل گوش استفاده کنند.



به چه علت باید از گوشی های ایمنی داخل گوش استفاده کرد؟


زمانی که فردی به مدت طولانی در محیط های کارگاهی، نجاری و... قرار می گیرد برای حفاظت از شنوایی خود باید از گوشی های ایمنی داخل گوش استفاده کند. گوشی های ایمنی با توجه به نیاز کارکنان فعال در محیط های صنعتی طراحی می شود. با مشاهده ی یک گوشی ایمنی داخل گوش شاید تصور کنید که یک گوشی ساده است اما طراحی و ساخت گوشی های ایمنی داخل گوش نیازمند فناوری و دانش بالایی است. یکی از نکاتی که در ساخت گوشی های ایمنی داخل گوش مد نظر قرار می گیرد این است که گوشی های ایمنی باید انتقال صدا را به میزان زیادی کاهش دهند در عین حال فرد نباید هوشیاری خود را از دست دهد یعنی صدا نباید به طور کامل قطع شود. برای طراحی گوشی های ایمنی داخل گوشی موارد زیادی را باید در نظر بگیرید. به عنوان مثال نسبت عدد سیگنال به صداهای مزاحم داخل گوشی نشان دهنده ی کیفیت صدا است هر چقدر مقدار این عدد پایین تر باشد کیفیت گوشی های ایمنی داخل گوش بهتر خواهد بود.


چه زمانی باید از گوشی های ایمنی داخل گوش استفاده کرد؟


همان طور که گفته شد در محیط هایی که سروصدا از یک حدی بالاتر باشد باید از گوشی های صداگیر استفاده کرد.به طور استاندارد اگر صدای صوت بالاتر از 85 دسی بل باشد بدون گوشی های ایمنی داخل گوش نباید وارد آن مکان شد.یکی از ویژگی های این گوشی آن است که احتمال آسیب به شنوایی را به میزان زیادی کاهش می دهد. گوشی های ایمنی داخل گوشی دارای انواع گوناگونی هستند که عبارتند از:


· برخی از گوشی های ایمنی کاملا داخل گوش قرار می گیرند به این نوع از گوشی ایرپلاگ می گویند.


· گوشی هایی که نحوه طراحی آن ها به صورت داخل گوش و خارج گوش می باشد که به آن ها نیمه ایرپلاگ می گویند.


· گوشی هایی که کاملا روی گوش قرار می گیرند معروف به گوشی های ایرماف


· گوشی های ایمنی که بر روی کلاه های ایمنی طراحی می شوند که معروف به گوش های روکلاهی هستند.


گوشی ایمنی داخل گوش


معرفی گوشی های ایمنی داخل گوش (ایرپلاگ)


گوشی ایرپلاگ کاملا داخل گوشی قرار می گیرند به طوری که فقط قسمت کوچکی از آن در خارج از گوش قابل مشاهده است برای ساخت این نوع از گوشی از مواد مختلفی مانند: لاستیک، فایبرگلاس های بسیار باریک، انواع خاصی از اسفنج و ... استفاده می شود. شکل و فرم ظاهری آن ها کاملا متناسب با آناتومی گوش می باشد و سایز و ابعاد آن متناسب با کانال شنوایی گوش می باشد به محض قرارگیری آن داخل گوش میزان رسیدن صوت به گوش ها تا حد زیادی کاهش پیدا می کند. به طور معمول این گوشی ها تا حدود 15 تا 30 دسی بل موجب کاهش صوت می شوند.برخی از مزایای گوشی های ایمنی داخل گوش عبارتند از:


· ابعاد کوچک، وزن کم، براحتی میتوان در هر جایی از آن استفاده کرد.


· قابلیت استفاده همزمان از ایرپلاگ و کلاه ایمنی


· می توانید در هر نوع آب و هوایی از ایرپلاگ استفاده کنید


· می توان از ایرپلاگ در محیط های کارگاهی سربسته نیز استفاده کنید


· قیمت مناسبی دارد و به راحتی قابل دسترس


معرفی گوشی نیمه ایرپلاگ و روکلاهی


· نیمه ایرپلاگ: آن چیزی که سبب تفاوت گوشی های ایمنی داخل گوش و سایر گوشی های ایمنی می شود این است که در ایرپلاگ قسمتی از گوشی داخل کانال شنوایی قرار می گیرد ولی در سایر گوشی های ایمنی قسمت محافظ گوشی کاملا بر روی گوش قرار می گیرد حال گوشی های نیمه ایرپلاگ مانند گوشی های ایرپلاگ داخل گوش قرار می گیرد اما برای اتصال دو قسمت گوشی به یکدیگر از وسیله ای مانند سربند استفاده می شود. این نوع از گوشی ها فقط در یک سایز تولید می شوند و اثربخشی آن ها برای محافظت از گوش نصف گوشی های ایمنی داخل گوش است.


· روکلاهی: گوشی های رو کلاهی کاملا مشابه گوشی های ایرماف هستند. این نوع از گوشی ها برای محافظت از شنوایی فرد کاملا روی گوش قرار می گیرند. نکته ای که سبب تفاوت این گوشی ها با گوشی ایرماف می باشد این است که به راحتی می توان این گوشی را بر روی کلاه های ایمنی متصل کرد و یا کلاه هایی هستند که گوشی های محافظ بر روی آن نصب هستند و نمی توان آن ها را از کلاه جدا کرد.


معرفی گوشی ایرماف


گوشی های ایرماف نوعی از گوشی های ایمنی می باشند که شکل ظاهری آن ها کاملا مشابه گوشی هایی به نام هدست است که برای گوش دادن آهنگ گاهی از آنها استفاده می شود. میزان محافظت این نوع از گوشی ها حدود 15 تا 30 دسی بل می باشد. نکته ای که در استفاده از این نوع از گوشی ها وجود دارد این است که میزان حفاظت آن از گوشی کاملا مشخص شود و توسط سازمان استاندارد تایید شود جنس مواد تشکیل دهنده ی آن در قسمت گوشی ها بالشتک های نرم است که داخل آن مواد قرار گرفته است که به طور کامل از گوش در برابر صداهای بلند محافظت می کند. دو قسمت گوشی ها توسط سربندی با ضخامت معین به یکدیگر متصل می شوند.


گوشی های ایمنی داخل گوش


مزایای گوشی های ایرماف چیست؟


مزایای گوشی های ایرماف عبارتند از:


· می توان از این گوشی ها در فصل سرد در محیط های کارگاهی سرباز استفاده کرد بدین ترتیب علاوه بر محافظت از گوش در برابر سر و صدا گوش ها نیز گرم نگه داشته می شود.


· میزان کم کردن صداهای بلند در همه ی افراد یکسان می باشد


· سایز و ابعاد گوش هر فردی کاملا انحصاری است و برخی از انواع گوشی های ایمنی شاید مناسب آن ها نباشد اما گوشی های ایرماف کاملا مناسب هر شخصی خواهند بود.


· ممکن است فردی به هر دلیلی ترشحاتی از گوش خود داشته باشد در این صورت نمی تواند از گوشی های ایمنی داخل گوش استفاده کند از این رو در صورت صلاحدید پزشک یک پنبه در گوش خود می گذارد و سپس گوشی های ایرماف را بر روی پنبه قرار می دهد.


· امکان دارد فردی دچار مشکل در داخل گوش خود باشد از این رو بهتر است از گوشی های ایرماف استفاده کند.


· نسبت به گوشی های ایرپلاگ که به علت کوچک بودن به راحتی گم می شود این گوشی ها سایز بزرگتری دارند و کمتر این مشکل به وجود می آید.


· به راحتی از دور قابل تشخیص است و چنانچه شخصی از گوشی استفاده نکند کارفرما خیلی زود متوجه می شود.


ویژگی های گوشی های محافظ شنوایی


چنانچه از گوشی های ایمنی به طور صحیح استفاده نکنید یا گاهی از این نوع گوشی ها استفاده نکنید میزان اثربخشی آن برای حفاظت از گوشی به میزان زیادی کاهش پیدا می کند. به هیچ وجه نباید گوشی های محافظ شنوایی را دستکاری کنید یا به اطراف پرتاب کنید زیرا در این صورت میزان زیادی از حفاظت گوشی کاهش پیدا می کند. شما نمی توانید از هدست های موسیقی به عنوان محافظ گوشی استفاده کنید برخی از ویژگی های گوشی های محافظ شنوایی عبارتند از:


· گوشی که خریداری می کنید باید متناسب با کار شما باشد بهتر است در این زمینه از تولید کنندگان گوشی مشورت بگیرید.


· ایمنی و حفاظت آن کاملا استاندارد باشد حتما این موارد را چک کنید.


· در هنگام استفاده کاملا راحت باشد به صورتی که کارگر آن را بپذیرد.


· قابلیت تحمل دما و رطوبت محیط کارگاه را داشته باشد.


· در عین حال که از گوش در برابر صداهای بلند محافظت می کند قابلیت شنوایی را به طور کامل مختل نکند به نحوی که در صورت شنیدن صدای آلارم خطر کارگر سریعا آگاه شود.



لازم به ذکر است فروشگاه بزرگ الوایمنی یکی از بزرگ ترین عرضه کنندگان انواع گوشی های صداکیر و داخل گوش میباشد، در صورتی که نیاز به هر یک از محصولات ایمنی دارید کافی است به وب سایت الو ایمنی مراجعه نمایید.



انتهای پیام/ر



انتهای پیام/

ارسال نظر
نظرات بینندگان ۰ نظر
حسین
Iran (Islamic Republic of)
شنبه ۰۱ آبان ۱۴۰۰ - ۱۸:۱۵
۰
گوشی تو گوشی یکی از مهم ترین اقداماتی هست که باید در کارخانه ها و تولید ها انجام بشه، خیلی مهمه
گوشتیران
قالیشویی ادیب