با کادر قبلی هم کشتی آزاد همین نتایج را کسب میکرد/ معیار سنجش عملکرد درستکار بعد از جهانی خواهد بود
اکبر فلاح در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عملکرد تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی گفت: ابتدا باید به کشتیگیران و فدراسیون بابت نتایجی که تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات جهانی کسب کرد، تبریک بگویم. مدتها بود که کشتی ایران آن طور که شایسته ورزش اول کشور است، دل مردم را شاد نکرده بود و این رقابتها فرصتی شد تا مردم دوباره نسبت به نتایجی که کشتیگیران کسب میکنند، ابراز خوشحالی کنند و این موضوع اهمیت زیادی دارد. خوشبختانه کشتیگیران ما خیلی خوب کشتی گرفتهاند و مدالهای خوبی هم کسب کردند. باید به همه آنها خسته نباشید بگویم. البته معتقدم در نتیجه بهدست آمده نباید زحمات کادر فنی قبل را نادیده بگیریم. آنها تمرینات خوبی داشتند و برای المپیک برنامهریزی کرده بودند اما در میدان المپیک حریفان از آنها قدرتمند بودند و چنین نتایجی کسب کردند. در مسابقات جهانی شرایط کمی متفاوتتر بود. معمولاً بعد از المپیک بدن برخی کشتیگیران جواب نمیدهد چرا که اوج آمادگی آنها در میدان المپیک بوده و نتوانستند به روزهای آمادگی خود برگردند. به همین خاطر است که میبینیم حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد کشتیگیرانی که در المپیک حضور داشتند، در جهانی شرکت نکرده بودند.
شرایط بدنی کشتیگیران در المپیک و جهانی متفاوت است
وی افزود: در برخی اوزان مثلا ۶۵ کیلوگرم، فینالیستهای المپیک توکیو حضور نداشتند تا در وزن ۷۹ کیلوگرم دو فینالیست المپیک شرکت نکرده بودند. معمولاً کشتیگیران بعد از المپیک نیاز به ریکاوری و استراحت دارند و به همین خاطر حتی اگر در جهانی شرکت کنند بدنهای خستهای دارند. کشتیگیری مثل عبدالرشید سعداللهاف در جهانی اصلاً کشتی نمیگیرد. او به قدری قدرتمند است که تا مرحله فینال به راحتی بالا آمد و مابقی کشتیگیران با او فاصله بسیار زیادی دارند و در واقع اصلاً حریف سرسخت ندارد به همین خاطر هم در جهانی و هم المپیک به مدال طلا رسید. اما بقیه کشتیگیران همانطور که گفتم شرایط بدنیشان در المپیک و جهانی کاملاً متفاوت است. با این حال خیلی خوشحالم که دو کشتیگیر المپیکی ما نتیجه المپیک را ارتقا دادند و فشار تمرینات المپیک با ریکاوری مناسب جواب داد و توانستند در جهانی با آمادگی کشتی بگیرند. به نظرم حتی اگر کادر فنی قبلی هم در این مسابقات حضور داشت، کشتیگیران ما همین نتیجه را میگرفتند.
کشتیگیران در جهانی به خاطر ریکاوری در آمادگی کامل بودند
فلاح با بیان اینکه رقبای کشتیگیران ایران در المپیک قویتر ظاهر شده بودند، اظهار کرد: حریفان نمایندگان ایران در المپیک در اوج آمادگی بودند و بدون شک یکی از دلایلی که دو کشتیگیر ما در مسابقات المپیک نتوانستند برابر حریفان خود نتیجه بگیرند، به خاطر آمادگی بالای آنها بود. بهعنوان مثال حریف زارع در المپیک خیلی قویتر از جهانی ظاهر شده بود یا حریف یزدانی هم چنین شرایطی را داشت. حریف گرجستانی زارع، هیچ زمانی حریف جدی نداشته و به راحتی در هر مسابقهای پیروز میشده است؛ اما الان زارع با عملکردی که از خود نشان داد، به او ثابت کرد که یک حریف جدی برای این کشتیگیر گرجی است. خوشبختانه در جهانی هم به خاطر ریکاوری مناسبی که داشت، در اوج آمادگی به سر میبرد و توانست از این فرصت نهایت استفاده را ببرد و یک مدال طلای جهانی را در کارنامه خود ثبت کند. اما ما نباید پایهگذاران این کشتیگیران را فراموش کنیم، مربیان زیادی بودند که در کسب این موفقیت سهیم هستند و حتی باز هم تأکید میکنم اگر همان کادر قبلی در مسابقات جهانی هدایت تیم را برعهده داشت باز هم همین نتایج رقم میخورد.
بیشتر بخوانید؛
مسیر هموار در المپیک ۲۰۲۴/ توجه ویژه متولیان ورزش به کشتیگیران جوان و کمتجربه
برخی هوشیار عمل میکردند، قهرمان میشدیم/ حریفان مقابل آمادگی بالای کشتیگیران کم آوردند
کار پژمان درستکار و تیمش از حالا به بعد شروع میشود
مربی کشتی آزاد گفت: درستکار در مدت زمانی که هدایت تیم را برعهده گرفت توانست به لحاظ روحی و روانی تیم را جمع کند و آمادگی جسمانی کشتیگیران را بالا ببرد. او با نتایجی که در جهانی گرفت، حضورش تا المپیک فرانسه را تصویب کرد. خیلی خوشحالم که کشتیگیران ما حداقل به حریفان ضعیف نتیجه را واگذار نکردند و اگر هم باختی را تجربه کردهاند در برابر حریفان باتجربه بوده است. روی هم رفته عملکرد تیم ملی با کسب ۷ مدال ارزشمند است اما نباید آن را بیش از اندازه بزرگ جلوه بدهیم و در باد این نتایج بخوابیم. کشتیگیران ما سال آینده هم مسابقات مهمی پیش رو دارند و سه سال دیگر تا المپیک فرانسه هم زمان باقی نمانده است بنابراین باید از همین حالا کار را شروع کنند. اگر کشتی ایران هم مانند روس ۱۰ بار قهرمانی کسب کند آن وقت میتوانیم بگوییم با برنامه پیش رفته است، اما اگر فقط یک بار صاحب سکو شود و در سالهای بعد آن را تکرار نکند آن وقت باید بگوییم این سکو را اتفاقی کسب کرده است. این تیم الان سوم دنیا را به دست آورده است، بنابراین باید برای سالهای آینده عنوان دوم یا اولی را کسب کند، آن وقت میتوانیم بگوییم این تیم با برنامه پیش رفته است. بنابراین درستکار از الان کارش آغاز میشود. تیم او اگر حتی در این مسابقات هم نتیجه نمیگرفت، کسی از چشم او نمیدید چرا که تنها ۴۰ روز است هدایت تیم را برعهده داشته است. به نظرم در نتیجهای که کسب شد کادر فنی قبلی سهم ویژهای دارد. معیار سنجش عملکرد درستکار هم از همین حالا شروع خواهد شد. امیدوارم کشتی ایران همچنان در مسابقات پیش رو خوب نتیجه بگیرد اماقطعاً کار سختی پیش روی آنهاست.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/