دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 مهر 1400 - 12:55
سیدمحمد مقیمی:

ارتباطات بین‌الملل در راستای مرجعیت جهانی باید آورده مشخصی برای کشور داشته باشد

سرپرست دانشگاه تهران گفت: ارتباطات بین‌الملل در راستای مرجعیت جهانی باید امنیت پایدار و آورده مشخصی برای دانشگاه و کشور داشته باشد.
کد خبر : 611988
آئین ورودی نودانشجویان سال ۱۴۰۰ دانشگاه تهران



به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سیدمحمد مقیمی، سرپرست دانشگاه تهران در مراسم تکریم و معارفه خود که صبح امروز یک‌شنبه ۱۱ مهرماه در این دانشگاه برگزار شد، با اشاره به اینکه در عرصه علمی باید مدیریت جهادی باشد و یکی از عنصرهای آن عملیاتی شدن برنامه‌های اجرایی است، گفت: تبین بهترین برنامه‌ها اگر همراه با عمل نباشد بی فایده است که باید در اجرایی شدن آن تمام همت به کار گرفته شود.


وی با بیان اینکه در حوزه آموزشی باید به سامان‌دهی رشته‌ها در حل مشکلات جامعه توجه شود، گفت: در این راستا حوزه رشته‌های میان رشته‌ای باید به صورت جدی دنبال شود که خدمتی برای جامعه است چراکه با توجه به بیانیه گام دوم انقلاب دانشگاه‌ها باید در جهت تربیت مدیران آینده باشند. در این حوزه باید با رویکرد کارآفرینی پیش رفت که حوزه‌های مختلفی دارد و باید تمام رشته‌های دانشگاهی ، روش‌های یاددهی و یادگیری متحول شوند.


سرپرست دانشگاه تهران ادامه داد: در حوزه پژوهشی باید دوره‌های مختلف بررسی شود که در این راستا با یک آسیب‌شناسی شروع و ایده‌ها بررسی شدند، تاسیس باشگاه دانشمندان بین‌المللی هدفی است که دنبال می‌شود، در رابطه با امور تحقیقاتی نیاز است یک آزمایشگاه جامع در دانشگاه تهران شکل گیرد که برای کل کشور مفید باشد.


وی افزود: برنامه‌ها در حوزه فرهنگی و دانشگاهی رفاه دانشجویان، تغذیه و ارتقای کیفیت آن، رسیدگی به وضعیت اسکان و ایجاد نهضت خوابگاه‌سازی در حوزه متاهلین است.


مقیمی با توجه به اهمیت نودانشجویان برای دانشگاه تهران، گفت: دانشجویان جدیدالورود همانند خون تازه‌ای هستند که به رگ‌های دانشگاه تزریق می‌شود. این دانشجویان خواه یا ناخواه رهبری یک بخش از جامعه را به عهده دارند که در دانشگاه باید روحیه مدیریت در آن‌ها تقویت شود.


وی افزود: ارتباطات بین‌الملل در راستای مرجعیت جهانی باید امنیت پایدار و آورده مشخصی برای دانشگاه و کشور داشته باشد و طبق فرمایش مقام معظم رهبری در چشم انداز ۵۰ ساله آینده ایران، زبان فارسی باید زبان علم و یادگیری شود.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب