از واقعیت تا کسب سهمیه جهانی؛ برنامهریزی و توجه نیاز اصلی دختران هندبالیست ایران
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، دختران هندبال ایران در هجدهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا بهعنوان چهارمی رسیدند و جواز حضور در مسابقات جهانی را از آن خود کردند. بانوان هندبال ایران در حالی توانستند سهمیه جهانی را از آن خود کنند که این افتخار در تاریخ هندبال بانوان هرگز اتفاق نیفتاده بود و شاید این موضوع هم فرصت خوبی برای انتخابات سالهای آتی و برجسته کردن عملکرد فدراسیون از سوی نامزدهای آینده انتخابات این فدراسیون باشد؛ البته تقریبا همگان به خوبی مطلع هستند که تیم ملی هندبال بانوان در چند سال اخیر به مسابقات برون مرزی اعزام نشدند و تمرینات آنها هم برای مدت طولانی تعطیل بود. اما پس از ماهها بلاتکلیفی بالاخره تیم تشکیل اما بدون بازی تدارکاتی راهی مسابقات شد.
مسیر آسان برای جهانی شدن دختران هندبال ایران
اگر براساس منطق و تحلیل فنی شرایط صعود و عملکرد حریفان حاضر در گروه تیم ملی هندبال بانوان کشورمان را بررسی کنیم، نتایج کسب شده در دور اول مسابقات نشان میدهد که تیمهای شرکت کننده سطح فنی بسیار پایینی داشتند و این تیمها در ردهبندی نهایی مسابقات جایگاه هفتم تا یازدهم را به خود اختصاص دادهاند که شاید یک تیم منتخب استانی هم در مصاف با این حریفان چنین نتایجی را کسب میکرد. قطعا صعود به جام جهانی با این شرایط دلچسب نخواهد بود و تنها شاید بتوان آن را در دفترچه خاطرات ثبت کرد که هندبال بانوان جواز حضور در مسابقات جهانی را کسب کردند! البته که نباید تلاش بانوان ایران را زیر سوال برد به خصوص در سه بازی کره جنوبی، ژاپن و قزاقستان که بسیار تلاش کردند اما زور آنها به این سه تیم قدرتمند نرسید.
بیشتر بخوانید؛
به احترام دختران ایران زمین بایستید/ موفقیت ورزش ایران این بار با همت زنانه!
هندبال بانوان آسیا| ایران از صعود به فینال بازماند
رکورد زنان هندبال ایران در تاریخ ثبت شد/حضور در نیمه نهایی آسیا و مسابقات جهانی
هندبال بانوان ایران نباید از واقعیتها دور شود
با توجه به این موضوع بدون شک عیار هندبال بانوان مقابل تیمهای شرق آسیا مشخص خواهد شد. تیمهای ضعیفی مثل سوریه و فلسطین که حتی اصول اولیه هندبال را هم در زمین مسابقه نمیدانند نمیتواند معیار محکمی برای سنجش پیشرفت تیم ملی هندبال کشورمان باشد. اگر تیم ملی در گروه A مسابقات قرار میگرفت، همانند دورههای گذشته برای کسب مقامهای پنجم و ششم و شاید بالاتر باید مبارزه میکرد. اما در این دوره عدم حضور تیمهایی همچون چین، چین تایپه و کره شمالی فرصت خوبی پیشروی دختران هندبالیست ایران قرار داد تا بتوانند به نیمهنهایی راه پیدا کردند و مجوز جهانی شدن را هم از آن خود کنند. اما هماکنون نگرانی بسیاری از جامعه هندبال و کارشناسان این است که کمبودها، نواقص و ضعفها و کاستیها در سایه این صعود قرار بگیرد و هندبال بانوان را از واقعیت دور کند. افرادی که باید برای این تیم برنامهریزی و سرمایهگذاری کنند نباید در باد این صعود قرار بگیرند. هندبال بانوان نیاز به سرمایهگذاری کلان و برنامهریزی بلندمدت دارد تا بتواند همپای تیمهای شرق آسیا حرکت کند.
برنامهریزی نیاز اصلی دختران هندبالیست ایران
قطعا بانوان هندبالیست ایران این پتانسیل را دارند تا بتوانند در برابر تیمهای قدرتمند شرق آسیا قد علم کنند، اما به شرط این که مسئولان فدراسیون در باد این صعود قرار نگیرند و بیشتر از گذشته به این تیم توجه کنند. مسئولان فدراسیون نباید افکار عمومی را به سمت و سویی هدایت کنند که از واقعیتهای موجود هندبال بانوان غافل شویم. عدم برگزاری بازیهای تدارکاتی و نداشتن کیفیت مطلوب تمرینی سالهاست با هندبال بانوان عجین شده و قطعا اگر این روند پس از کسب سهمیه جهانی ادامه پیدا کند، در مسابقات آتی اعزام تیم هندبال بانوان تنها جنبه توریستی خواهد داشت. اگر برنامهریزی و تدارکات مناسب برای این تیم صورت نگیرد این صعود به جای اینکه پلهای برای رشد بانوان باشد محلی برای سرخوردگی آنها در آینده خواهد شد.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/