دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مصطفوی در گفت‌وگو با آنا:

تنها بازیکنان استقلال و پرسپولیس تظاهر نمی‌کنند/ دروغ تبدیل به عادت شده است

رئیس پیشین فدراسیون فوتبال گفت: تظاهر و دو رنگی فقط از سوی جامعه فوتبال رخ نمی‌دهد و در جای جای ملکت این اتفاق رقم می‌خورد.
کد خبر : 609643
داریوش مصطفوی

به گزارش گروه ورزش خبرگزاری آنا، مصاحبه‌ای که شیخ دیاباته بازیکن سابق استقلال انجام داده بود باعث شده تا در فضای مجازی حرف‌های زیادی مطرح شود. مهاجم اهل مالی سابق آبی‌پوشان گفته بود او یک هوادار نیست و فوتبالیستی حرفه‌ای است، بنابراین اگر از پرسپولیس پیشنهادی داشته باشد قبول خواهد کرد. این موضوع باعث شد تا در فضای مجازی این سؤال ایجاد شود بسیاری از بازیکنان پرسپولیس و استقلال که بلافاصله پس از عقد قرارداد با این باشگاه‌ها می‌گویند از کودکی آرزوی حضور در این تیم‌ها را داشته‌اند، آیا واقعیت را بیان کرده‌اند؟


ریا در سطح جامعه رواج دارد


داریوش مصطفوی درباره صحبت‌های شیخ دیاباته که خود را یک فوتبالیست حرفه‌ای معرفی کرده بود، اظهار کرد:‌ تزویر، ریا، تظاهر و دو رنگی در کلیه سطوح مملکت رواج دارد و همچون موریانه ستون‌های کشور را خورده و فقط از سوی فوتبالیست‌ها رخ نمی‌دهد. در تمامی اقشار سنی این موضوع رواج پیدا کرده و پیر و جوان نمی‌شناسد. بسیاری برای به دست آوردن جایگاه‌های کاذب عملاً و کلامی انسانیت خود را می‌فروشند. نمونه‌های زیادی در اجتماع داریم. ناهنجاری‌های زیاد در همه جا دیده می‌شود و به خوبی آن را لمس می‌کنیم.


رئیس پیشین فدراسیون فوتبال با اشاره به اینکه انسان‌ها ظاهر متشخصی دارند اما باطن خود را نشان نمی‌دهند، عنوان کرد: مردم سعی می‌کنند ظاهر مناسبی داشته باشند چون چشم اطرافیان به باطن مخاطب نیست. بسیاری را شاید انسان خوبی یا بدی بدانیم ولی تا از نزدیک برخورد نکنید، نمی‌توانید حقیقت را تشخیص دهید و واقعیت درونی و باطن اشخاص با آنچه وانمود می‌کنند، فاصله دارد. انسانیت حکم می‌کند تا راستگو در کلام و عمل باشیم و تمامی ادیان الهی به‌خصوص دین مبین اسلام تأکید بر رعایت اصول انسانی دارد اما در جای جای این مملکت تزویر و ریا به خوبی لمس می‌شود و باعث آزردگی خاطرمان شده است.


وی با اشاره به اینکه در ورزش تظاهر بیداد می‌کند، عنوان کرد: در زمان وزارت ورزش و جوانان قبلی حرف‌های بسیاری زده شد اما در کمترین حالت رعایت شد. الگوها و معلم‌های ورزشکاران جوان ما چه کسانی هستند؟ نباید از فوتبالیست‌های سرخابی انتظار زیادی داشت چون در حال درو کردن آنچه کاشته شده، هستیم. بسیاری از جامعه فوتبال همانند دیگر اقشار جامعه که تظاهر می‌کنند، سعی در نشان دادن ظاهری مثبت دارند و نقاب بر چهره می‌کشند. من معتقدم شیخ دیاباته حقیقت را گفته و باید از او تمجید کرد چون آنچه واقعیت بوده را بیان کرده است.


حقیقت چون الماس شده است


مصطفوی با اشاره به اینکه بسیاری از سرمربیان تیم‌ها با نگفتن حقیقت باعث تظاهر می‌شوند، عنوان کرد: برخی سرمربیان در دهمین باشگاهی که مسئولیت سرمربیگری می‌گیرند در مصاحبه‌های خود می‌گویند آرزوی مربیگری در این تیم را داشتم و اصلاً به این خاطر وارد چنین حرفه‌ای شدم که بتوانم روزی در این باشگاه سرمربیگری کنم. اگر مصاحبه‌های این دسته از مربیان را در طول سال‌های مربیگری‌شان در کنار هم قرار دهیم، به چندین مورد از این نوع مصاحبه برمی‌خوریم. نباید به این حرف‌ها دل خوش کرد چون در سطح جامعه حقیقت همچون الماس شده است و بسیار کم هستند انسان‌هایی که حقیقت را می‌گویند. مردم هم از چنین رفتارهایی خسته شده‌اند و بنابراین نمی‌توان به همه چیز و همه کس اعتماد کرد.




بیشتر بخوانید:





مردم را به سمت تزویر می‌برند


رئیس پیشین فدراسیون فوتبال در مورد اینکه کلمه یاغی در فوتبال ایران مطرح می‌شود، با تأکید بر اینکه چنین صحبت‌هایی از خارج از کشور وارد شده، بیان کرد: کلماتی چون یاغی متعلق به کشور ما نیست ولی لیدرها، بازیکنان، روزنامه‌نگاران یا افرادی که در حال تبلیغ برای بازیکنان هستند، از سطح دنیا اطلاعات زیادی را جمع‌آوری و از روانشناسی اجتماعی استفاده می‌کنند. سوغاتی‌های خارجی‌ها که به فوتبال ایران آمده، از باشگاه‌های حرفه‌ای واقعی نه مثل ما کاذب، جمع‌آوری شده است. در دنیا سرمربیان، بازیکنان یا مدیران تیم‌ها کوچک‌ترین نگرانی در مورد حقایق حرف می‌زنند و احساس خود را مطرح می‌کنند. آنها ابایی ندارند از اینکه بگویند به خاطر پول تیمی را انتخاب کرده‌اند یا حداقل در سؤالات آنها چنین موضوعی دیده نمی‌شود ولی در اینجا مردم را به سمت تزویر می‌برند.


چشم هواداران به حقیقت بسته نباشد


وی تأکید کرد: حساس‌ترین پست، مدیریت باشگاه است؛ آیا ما مدیرانی را داریم که حقایق را عنوان کنند؟ اصرار بیش از اندازه برای دانستن خصوصی‌ترین مسائل هم وجود دارد. در دین ما خواسته شده در زندگی مردم تجسس نشود اما این کار به راحتی صورت می‌گیرد. بنابراین برخی مدیران، مربیان و بازیکنان در موارد متعددی ناچار به گفتن دروغ می‌شوند نه اینکه علاقه خاصی داشته باشند و به مرور تبدیل به عادت می‌شود. دروغ‌های واضحی را به خورد هواداران داده و آنها را فریب می‌دهند. به جرئت می‌گویم که هواداران نمی‌توانند هیچ‌گاه به حقیقت پی ببرند، البته اگر چشم‌شان را به روی حقایق بسته باشند. بهتر است از گذشته درس گرفته شود و بی‌خود دل خوش نکنیم به واقعیت‌ها. بار دیگر می‌گویم شیخ دیاباته یا هر فوتبالیست خارجی می‌تواند به راحتی حقیقت را بگوید چون یاد گرفته برای رسیدن به موفقیت نیازی به تظاهر نیست. فوتبال حرفه‌ای است و هر فوتبالیستی می‌تواند روزی پرسپولیسی، استقلالی یا در هر باشگاه دارای رقیب سنتی بازی کند.


انتهای پیام/۴۰۴۸/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب