هیچ مربیای نمیتواند در کوتاهمدت نتیجه بگیرد/ ابقای عسکری تصمیم جمع بود
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، تیم ملی تکواندو ایران در مسابقات المپیک توکیو ضعیفترین نتیجه را کسب کرد و هر سه نماینده ایران در بخش مردان و بانوان نتوانستند موفقیتی کسب کنند. تکواندوی ایران در المپیک ریو هم موفق عمل نکرد و همین موضوع موج انتقادها را به سمت این فدراسیون روانه کرد. پس از کسب نتایج ضعیف فدراسیون تصمیم به برگزاری جلسات با اهالی تکواندو گرفت. بیانیه فدراسیون پس از برگزاری جلسات موجی دوباره از انتقادها را به سمت فدراسیون روانه کرد؛ در بیانیه منتشرشده از سوی فدراسیون، اعضای کادر فنی، بازیکنان و حتی فدراسیون پزشکی-ورزشی در کسب این نتایج ضعیف مقصر اعلام شدند.
جلسه کمیته فنی با حضور دو عضو جدید هادی ساعی و سید نعمت خلیفه برگزار و در نهایت تصمیم بر این شد که فریبرز عسکری بهعنوان سرمربی تیم ملی تا پایان ۱۴۰۰ ابقاء شود و علیرضا رحیمی هم بهعنوان مدیر فنی تیم ملی انتخاب شد.
ابقای عسکری تا پایان ۱۴۰۰ انتقاد دوباره اهالی تکواندو را در برداشت. کارشناسان این رشته معتقدند سرمربی تیم ملی در بازه زمانی ۶ ماهه نمیتواند کاری از پیش ببرد و از طرفی اگر فدراسیون معتقد است در کسب نتایج ضعیف تیم ملی در میدان المپیک، فریبرز عسکری مقصر اصلی بوده پس چرا دوباره این اعتماد صورت گرفته است.
بیشتر بخوانید؛
عسکری سرمربی تیم ملی تکواندو باقی ماند/ رحیمی مدیرفنی تیم ملی شد
مربی جدید نمیتوانست در زمان کوتاه نتیجه بگیرد
هادی ساعی، عضو جدید کمیته فنی فدراسیون تکواندو در گفتوگو با خبرنگار ورزشی آنا، درباره ابقای عسکری گفت: باید این واقعیت را بپذیریم که تکواندو شرایط خوبی ندارد و اگر هر مربی دیگری در این بازه زمانی کوتاهمدت روی کار میآمد، در نتیجهگیری دچار مشکل میشد. پس بهتر بود در این شرایط دوباره سکان هدایت تیم ملی به عسکری سپرده شود که خودش در این مدتی که هدایت تیم ملی را برعهده داشته بهخوبی از وضعیت تکواندو مطلع است. هیچ مربیای نمیتواند در مدت زمان کوتاه نتیجه مورد انتظار را کسب کند. باید به مربی جدید حداقل یک سال زمان داد تا شرایط را بهخوبی بشناسد. بنابراین با توجه به مسابقات پیش رو و شناختی که عسکری از وضعیت تکواندوکاران دارد، تصمیم بر این شد که فرصت دیگری به او داده شود.
رحیمی نسبت به خیلی از افراد در بطن تکواندو است
وی در مورد حضور رحیمی بهعنوان مدیر فنی و انتقادهایی مبنی بر اینکه او در بطن تکواندو نبوده و شناختی از بازیکنان ندارد، عنوان کرد: اصلا این موضوع را قبول ندارم. رحیمی حتی زودتر از من عضو کمیته فنی بوده و همیشه در بطن کار بوده است و حتی نسبت به خیلی از افراد اشراف کامل به تکواندو دارد. ضمن اینکه انتخاب او بهعنوان مدیر فنی تیم ملی تکواندو با نظر اعضای کمیته فنی بوده و حتی خودش هم شوکه شد که اعضای کمیته فنی او را بهعنوان مدیرفنی انتخاب کردند. انتخاب او بهعنوان مدیرفنی با تصمیم همه اعضای کمیته فنی بود و رئیس فدراسیون هم یک حق رأی بیشتر نداشت.
انتهای پیام/۴۰۵۷/پ
انتهای پیام/