فدراسیون تکواندو تصمیمات بزرگ را با رفتار کوچک میگیرند/ اگر عسکری مقصر نتایج المپیک بود چرا دوباره انتخاب شد؟!
مرتضی کریمی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره ابقای فریبرز عسکری به عنوان سرمربی تیم ملی تکواندو تا پایان ۱۴۰۰ گفت: این تصمیم در کمیته فنی گرفته شده و هر نتیجهای هم که کسب میشود، آنها خودشان باید پاسخگو باشند. من فکر میکنم فدراسیون دو جلسهای هم که برگزار کرد و کارشناسان و اهالی تکواندو نظرات کارشناسی خود را مطرح کردند، برای ساکت کردن آنها بود و هیچ خروجی نداشت. تصمیمی هم که الان گرفته شده است در واقع توهین به اهالی تکواندو بود چرا که ما در آن دو جلسه تمامی مشکلات را بیان کردیم و حتی تأکید بر این شد که اگر مسائل فعلی تکواندو ایران حل و فصل نشود، باز هم نتیجه نخواهیم گرفت.
فدراسیون تکواندو نشان داد بیبرنامه و باری به هر جهت است
کریمی با بیان اینکه یک مربی در مدت زمان ۶ ماه چه کارایی میتواند داشته باشد؟ عنوان کرد: فریبرز عسکری ۶ ماه هدایت تیم را برعهده خواهد داشت. سؤال من از او این است که در این مدت قرار است چه برنامهای داشته باشد؟ هر مربی حداقل یک سال زمان میخواهد تا بتواند تیم را آماده کند. او اگر مربی قابل قبولی از نظر فدراسیون تکواندو بود، چرا قرارداد ۶ ماهه با او بستند؟ اگر هم مربی قابل قبولی نیست، چرا دوباره به او یک فرصت ۶ ماهه دادند. این تصمیم نشان میدهد که فدراسیون تکواندو هم برنامهریزی درستی ندارد و دقیقاً نمیداند چه کاری میخواهد انجام دهد.
در بیانیه فدراسیون عسکری 50 درصد مقصر نتایج المپیک بود
کارشناس تکواندوی کشورمان گفت: متأسفانه وضعیت تکواندو به گونهای است که بازیکنان زیادی در اختیار تیم ملی نیست و حداقل سرمربی تیم با یک برنامهریزی باید در مسابقات مختلف تکواندوکاران را زیر نظر بگیرد تا به ارنج تیم ملی برسد. کدام مربی در مدت زمان ۶ ماه میتواند به چنین امر مهمی برسد؟ فدراسیون تکواندو در بیانیهای که صادر کرد، ۵۰ درصد کادر فنی را مقصر نتایج ضعیف تکواندو در المپیک دانسته بود، حالا چطور دوباره به همان کادر فنی اعتماد کرده است؟ این نشان میدهد آنها باری به هر جهت تصمیم گرفتهاند و هیچ هدف و برنامهای ندارند. به خاطر باختهایی که در میدان المپیک کسب شد، هیچکس جوابگو نبود. تنها تفاوتی که شاهد آن هستیم اضافه شدن ساعی و خلیفه به عنوان اعضای جدید کمیته فنی است که بتوانند از پتانسیل آنها استفاده کنند، در غیر این صورت کار و برنامه جدیدی انجام نشده است.
عسکری نباید هدایت تیم ملی را دوباره قبول میکرد
کریمی عنوان کرد: متأسفانه در فدراسیون تکواندو تصمیمات بزرگ را با رفتار کوچک میگیرند. وقتی در بحث کلان که هدایت تیم ملی است صحبت میکنیم، باید جرئت تغییر را هم داشته باشیم. ضعف اصلی تکواندوی ایران نداشتن شجاعت و برنامهریزی و تفکر است. وقتی بدون برنامه و باری به هر جهت پیش میروند، نتیجهاش کسب نتایج ضعیف در میدان المپیک میشود. الان فدراسیون تکواندو چه کمکی به سرمربی تیم ملی کرده است؟ کدام یک از مشکلات حل شده که دوباره همان تصمیمهای گذشته گرفته شد؟ من تعجب میکنم که چرا عسکری این مسئولیت را دوباره پذیرفته است؟ مگر تکواندوکار در اختیار دارد که آنها را به مسابقات گرند اسلم و گرند پری اعزام کند؟ بازیکنسازی یک پروسه طولانی است که نیاز به زمان دارد و هیچ مربی در تاریخ دنیا با ۶ ماه کار کردن نمیتواند کاری از پیش ببرد.
رحیمی چندین سال است از تکواندو دور بوده
وی در مورد حضور رحیمی به عنوان مدیر فنی تیم ملی تکواندو اظهار کرد: رحیمی از دوستان خوب من است اما او چندین سال است که در تکواندو فعالیت نداشته و در متن کار نبوده و بازیکنان خوب را هم نمیشناسد. بنابراین کار با این شرایط سخت خواهد بود. البته که کمیته فنی این تصمیم را گرفته و در نهایت آنها باید با هم کار کنند.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/