دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیسی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

مرکز تحقیقات شیلات در اندیشه ارائه خدمت به ۵۰۰ مزرعه پرورش ماهی

رشته آبزیان و شیلات به شرط تلاش و پشتکار پول‌ساز استاستادتمام گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: فعالیت‌های مرکز تحقیقات شیلات واحد شهرکرد بر این موضوع استوار است که چگونه می‌تواند به ۵۰۰ مزرعه پرورش ماهی استان چهارمحال و بختیاری خدمات ارائه دهد.
کد خبر : 609268
پرورش ماهی



گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ براساس سامانه مدیریت دانشی کتابخانه مرکزی، اسناد علمی و علم‌سنجی دانشگاه آزاد اسلامی و با اعلام پایگاه اسکوپوس نفرات برتر سرآمدان علمی گروه دامپزشکی کشور اعلام شدند که ابراهیم رحیمی عضو هیئت علمی گروه بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی با h-index ۲۹ سرآمد علمی گروه دامپزشکی کشور لقب گرفت و مهدی رئیسی هم رتبه دوم را بین سرآمدان علمی گروه دامپزشکی کشور کسب کرد.


مجید غلامی آهنگران و امیر شاکریان هم به ترتیب رتبه‌های ششم و پانزدهم را از بین ۱۱۵ عضو هیئت علمی ثبت شده در گروه میکروبیولوژی دامپزشکی از آن خود کردند.


همانگونه که اشاره شد، یکی از افرادی که موفق شد به‌عنوان سرآمد علمی کشور در گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی نامی برای خود دست و پا کند، مهدی رئیسی بود.


خبرنگار آنا به همین مناسبت گفت‌وگویی را با رئیسی ترتیب داده است تا نظر وی را درباره موفقیت سال‌های اخیر دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و دلیل موفقیتش در گروه دامپزشکی جویا شود.


توصیه‌ای به داوطلبان دانشگاه‌ها برای انتخاب رشته


رئیسی، سخنان خود را با توصیه به داوطلبان دانشگاه‌ها برای انتخاب رشته آغاز کرد و به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: اصلی‌ترین فاکتور برای انتخاب رشته، علاقه است و داوطلبان باید رشته‌ای را انتخاب کنند که بتوانند سال‌ها با آن رشته ادامه دهند؛ چراکه علاقه موجب انگیزه برای رسیدن به موفقیت می‌شود.


وی در پاسخ به این سؤال که آیا دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکردبستر ایجاد شغل را برای فارغ‌التحصیلان مهیا می‌کند، مطرح کرد: برای تحصیل در این دانشگاه باید چند فاکتور را در نظر گرفت، نخست اینکه شخصی که در دانشگاه مشغول به تحصیل می‌شود، برای آینده خود سرمایه‌گذاری می‌کند.


استادتمام گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد عنوان کرد: صرفاً مطالعه دروس تئوری، حفظ کردن و امتحان دادن و در پایان گرفتن مدرک، کافی نیست و دانشجویانی موفق خواهند بود که محیط آموزشی را انتخاب کنند تا بتوانند در آزمایشگاه‌ها وارد شوند و مهارت عملی یاد بگیرند.


مرکز تحقیقات شیلات در اندیشه ارائه خدمت به ۵۰۰ مزرعه پرورش ماهی


رئیسی بیان کرد: شخص فارغ‌التحصیل اگر صرفاً یک دانش تئوری داشته باشد در بازار کار مورد استقبال قرار نمی‌گیرد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد، این امکان را در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد تا علاوه بر دروسی که می‌گذرانند در آزمایشگاه‌ها با کارکنان و استادان آزمایشگاه، همکاری‌های تحقیقاتی، کارگاه‌های آموزشی و سمینارهای کوتاه‌مدت داشته باشند.


وی درباره تجهیزات موجود در آزمایشگاه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: این دانشگاه مجموعه آزمایشگاهی بسیار مدرن و منحصربه‌فردی دارد و در این آزمایشگاه دستگاه‌هایی قرار داده شده که در سایر دانشگاه‌های استان چهارمحال و بختیاری با این مدل و درجه از کیفیت وجود ندارد.


ایران یکی از دو تولیدکننده اول ماهی قزل‌آلا در آب‌های شیرین


مدیر مسئول فصلنامه میکروب‌شناسی مواد غذایی با بیان اینکه در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد چند مرکز تحقیقاتی وجود دارد که در آموزش به حوزه تحقیقات مشغول هستند، دلیل انتخاب رشته دامپزشکی و گرایش شیلات را اینگونه توضیح داد: از ابتدا به رشته دامپزشکی گرایش شیلات و آبزیان علاقه زیادی داشتم و این رشته را انتخاب کردم و اکنون با گروه شیلات در ارتباط هستم.


رئیسی یادآور شد: ایران یکی از دو تولیدکننده اول ماهی قزل‌آلا در آب‌های شیرین در دنیاست و مرکز تحقیقات شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد وارد پنجمین سال فعالیت خود می‌شود و فعالیت‌های این مرکز بر این موضوع استوار است که چگونه می‌تواند به ۵۰۰ مزرعه پرورش ماهی استان چهارمحال و بختیاری خدمات ارائه دهد.




بیشتر بخوانید:


«عشق»؛ راز موفقیت در رشته دامپزشکی


آشنایی دانشجویان با آخرین روش‌های کشت گیاهان دارویی




سرآمد علمی گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه موفقیت‌های بسیاری در مرکز تحقیقات شیلات دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد کسب کرده‌ایم، یادآور شد: در این راستا باید به مرکز تحقیقات غذاهای ارگانیک و مراکز مرتبط با رشته‌های شیمی اشاره کنم که فعال هستند و سالانه مقاله‌های زیادی چاپ می‌کنند.


وی در پاسخ به سؤال دیگر مبنی بر اینکه آیا فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در رشته شیلات و آبزیان توانسته‌اند به موقعیت‌های شغلی و اجتماعی برسند؟ تأکید کرد: معمولاً اخبار موفقیت را یا دانشجویان به ما اعلام می‌کنند یا دانشگاه براساس کانون فارغ‌التحصیلان ردیابی می‌کند.


استادتمام گروه دامپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزود: دانشجویان زیادی در داخل و خارج از کشور مشغول تحصیل هستند که از لحاظ شغلی و اجتماعی افراد موفقی هستند و از دانشجویان من هم چند نفر در کار خود موفق هستند.


رئیسی خاطرنشان کرد: رشته آبزیان و شیلات به شرط تلاش و پشتکار می‌تواند پول‌ساز باشد و فارغ‌التحصیلان را به جایگاه مناسبی برساند.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب