کرونا در آینده بیماری دوران کودکی میشود
به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، حمید سوری رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی و واکنش سریع کووید ۱۹ گسترش پوشش واکسیناسیون را موجب افزایش امید در جامعه دانست و اظهار کرد: جامعه امیدوار است از بار روانی و جسمی ناشی از بیماری کووید ۱۹ تاحدامکان جلوگیری کنیم؛ البته هنوز تأثیر معناداری از این واکسیناسیون را در کاهش مرگومیر و تا حدود بستریها مشاهده نمیکنیم که دلایل متعددی دارد.
وی افزود: با تغییراتی که در زیرساختها و بازنگریهایی که در رویکردهای مرتبط با واکسیناسیون در حال انجام هستیم، میتوانیم جلوی پیشرفت بیماری را بگیریم. این مهم بهشرط آن خواهد بود که گونههای جدید خطرناک ایجاد نشوند و یا ورود آنها به کشور تحت کنترل قرار گیرد.
رئیس کمیته کشوری اپیدمیولوژی و واکنش سریع کووید ۱۹ با تأکید بر اینکه باید ۸۰ درصد جمعیت کشور واکسینه شوند، تصریح کرد: در کنار واکسیناسیون، مردم نیز باید دستورالعملهای بهداشتی را رعایت کنند و در این صورت میتوانیم در ظرف دو ماه آینده به ظرفیت نسبی مناسبی برسیم.
وی در خصوص واکسیناسیون کودکان هم اظهار کرد: در دنیا تولید واکسن برای کودکان در حال انجام است و در ایران نیز تلاشهایی صورتگرفته است که واکسنهای تولید داخل برای کودکان هم باشد.
سوری افزود: یکی از اهداف مهم، واکسیناسیون کودکان است زیرا بهاحتمال بسیار زیاد، وضعیت اپیدمی کرونا را در آینده بهعنوان یک بیماری دوران کودکی خواهیم داشت و درواقع این اپیدمی از بزرگسالان به سمت کودکان متمایل میشود، بهخصوص اینکه تاکنون ابتلا و مرگومیر هم در کودکان داشتهایم.
سوری درباره آینده گونههای دیگر کرونا عنوان کرد: دو گونه «مو» و «لامبدا» درحالرشد در جهان هستند اما اطلاعاتی درباره اثرگذاری آنها بر کودکان وجود ندارد. امیدوار هستیم بتوانیم هوشمندی بشر را بر هوشمندی ویروس تحمیل کنیم و بر این ویروس منحوس فائق بیاییم تا دنیا به حالت عادی خود بازگردد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/