دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 شهريور 1400 - 09:32
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی نکا عنوان کرد؛

اختصاص عوامل انگیزشی برای استادان فعال در جذب دانشجو

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا گفت: برای استادانی که به هر نحو در جذب، نگهداشت و رضایتمندی دانشجو فعالیت و مشارکت داشته باشند عوامل انگیزشی درنظر گرفته می‌شود.
کد خبر : 607745
دیدار



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از نکا، ارشاد صادقی‌طوسی در نخستین جلسه حضوری با اعضای هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا اظهار کرد: پاسخگویی درست و منطقی استادان به دانشجویان در اشکال مختلف به‌ویژه در فضای مجازی و احیاناً تماس تلفنی با توجه به شرایط مجازی تحصیل و تدریس و وجود برخی مشکلات و نارسایی‌ها در سامانه آموزشیار و وادانا مهم بوده و سیاست دانشگاه در استان مازندران بر این است برای استادانی که به هر نحو در جذب، نگهداشت و رضایتمندی دانشجو فعالیت و مشارکت داشته باشند، عوامل انگیزشی در نظر بگیرد.


وی افق جذب دانشجو در سال جدید را از نظر کمی بیشتر از سال گذشته ترسیم کرد و افزود: تلاش در راستای جذب دانشجو باید با قوت بیشتری به سمت جلو برود. روند طی شده در تبلیغات و جذب دانشجو در شرایط فعلی راضی‌کننده بوده و همانطوری که جذب دانشجو مهم است، حفظ دانشجویان قدیمی نیز بسیار مهم و این میسر نخواهد شد جز در سایه صبوری در برابر خواسته‌های معقول و منطقی دانشجو که این اخلاق و رفتار یکی از شاخصه‌های رفتاری استاد در طراز انقلاب است.


اختصاص عوامل انگیزشی برای استادان فعال در جذب دانشجو


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با یادآوری این نکته که ظرفیت کافی در کسب درآمد غیرشهریه‌ای در برخی واحدها وجود ندارد، حرکت به سمت جذب دانشجو را اولویت اصلی واحدها دانست و گفت: وفاق، همدلی، اتحاد و تبلیغ چهره به چهره از عوامل اصلی جذب دانشجو به شمار می‌رود. ارتباط صمیمانه و نزدیک استادان با دانشجویان در فضای حقیقی و مجازی را برای ایجاد انگیزه برای ادامه تحصیل در دانشگاه مهم بوده و هرچه سطح ارتباطات و همکاری صمیمانه‌تر و نزدیک‌تر باشد، میزان رضایتمندی دانشجو بیشتر خواهد شد.


صادقی‌طوسی در حوزه مطالبه‌گری از استادان، تلاش در راستای تبدیل از مرتبه استادیاری به دانشیاری برای اخذ رشته‌های تحصیلات تکمیلی را خواستار شد و عنوان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا مانند کشتی بوده که سکان و هدایت آن به حسن اعتماد خانواده این واحد دانشگاهی به آنان سپرده شد و مشورت و راهنمایی اعضای هیئت علمی به مجموعه یکی از مؤلفه‌های پیشبرد اهداف دانشگاه است. حذف دو معاونت از چارت دانشگاه در سیاست فعلی سازمان مرکزی و کارکردن با یک معاون، یکی از مشکلات این واحد دانشگاهی بوده که در شرایط فعلی نیازمند فکر، اندیشه، حضور، حمایت و دست یاری همه کارکنان و اعضای هیئت علمی است تا بتوانیم این کشتی را به سلامت به سمت ساحل پیش ببریم.


وی ارتباط تنگاتنگ و بیش‌ازپیش استادان با مدیران گروه و مدیران گروه با معاونت را مقوله‌ای بسیار ارزشمند در پیشبرد اهداف دانشگاه دانست و ادامه داد: رعایت وجدان کاری و جوانمردی در برگزاری کلاس‌های آنلاین و مجازی توسط استادان بسیار مطلوب بوده و با توجه به ماندگاری و قابلیت ذخیره شدن تدریس استاد در فضای مجازی و وادانا، استادان سعی داشته باشند که از شیوه‌های نو و مختلف تدریس در این سامانه استفاده کنند.


انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب