دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 شهريور 1400 - 15:24
حجت‌الاسلام پاک‌نژاد:

امام حسن(ع) نمونه بارز یک انسان مبارز و صلح‌طلب بود

مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان گفت: امام حسن مجتبی نمونه بارز یک انسان مبارز و صلح‌طلب بود که با توجه به مقتضیات و شرایط جامعه برای حفظ دین اسلام تلاش می‌کرد.
کد خبر : 607650
سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع)



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از بندرعباس، حجت‌الاسلام اسماعیل پاک‌نژاد در مراسم سالروز بزرگداشت شهادت امام حسن مجتبی(ع) که به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با همراهی هیئت دانشجویی امام حسن(ع) برگزار شد، با تسلیت سالروز شهادت امام حسن مجتبی(ع) اظهار کرد: این ایام زمان خوبی برای تفکر و اندیشیدن است، اندیشیدن در حول محور زندگی ائمه معصومین(ع) به‌عنوان کشتی نجات عالم هستی که می‌توانند انسان را به سعادت برسانند.


وی با بیان اینکه خداوند اهل بیت را به‌عنوان الگو و چراغ راهنمای بشریت قرار داد تا ما انسان‌ها بتوانیم راه سعادت و رستگاری را بیابیم و در این مسیر نورانی و مستقیم قدم بگذاریم، افزود: سعادت بشریت حرکت در صراط مستقیمی است که خداوند آن را در قرآن ترسیم کرده و توسط پیامبر(ص) و ائمه(ع) به مردم بیان کرده است.


مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان امام حسن مجتبی را نمونه بارز یک انسان مبارز و صلح طلب خواند کمه با توجه به مقتضیات و شرایط جامعه برای حفظ دین اسلام تلاش می کرد.


پاک‌نژاد با بیان اینکه نزدیک‌شدن به ائمه اطهار به حرف و شعار نیست، ادامه داد: دوستی و نزدیکی با اهل بیت(ع)، مراجعه و تدبر و بررسی در سیره، زندگی و اندیشه‌های ناب این عزیزان است و اگر ما فقط دلخوش به اهل بیت باشیم؛ ولی نتوانیم به سیره آنان عمل کنیم، مانند این است که برای بیماری خود به پزشک مراجعه نکنیم و یا اگر مراجعه می‌کنیم به نسخه پیچده‌شده او عمل نکنیم که این به مفهوم مراجعه‌نکردن به پزشک است.


وی با اشاره به اینکه این ایام بهانه خوبی برای اندیشیدن و تدبر در زندگی ائمه اطهار است، اضافه کرد: به دو دلیل مراجعه به تاریخ صدر اسلام، زندگی پیامبر گرامی اسلام و ائمه معصومین(ع) لازم و واجب است، یکی از دلایل این مراجعه می‌تواند سیره مستشرقین و دیگری شبهات عقلی(استدلالی) و نقلی(تاریخی) برای تحریف تاریخ باشد که باید هوشیار و آماده باشیم.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان با بیان اینکه بسیاری از غربی‌ها فارغ از علت موضوع، دلایل و شواهد مختلفی وجود دارد که به سیره پیامبر گرامی اسلام(ص) و ائمه اطهار (ع) مراجعه می‌کنند، عنوان کرد: این مراجعات یا به دلیل شناسایی عقاید مسلمانان برای ایجاد تعامل یا تقابل است یا تحریف در عقاید و اندیشه‌های بزرگان دین و یا اینکه به‌دنبال الگوبرداری از دین مبین اسلام و سیره بزرگان دین، برای پرورش نخبگان خود هستند.


پاک‌نژاد با انتقاد از اینکه بسیاری از آثار فاخر دینی و فرهنگی ما توسط غیرمسلمانان جمع‌آوری شده و در موزه‌های کشورهای غربی بایگانی و نگهداری می‌شوند، خاطرنشان کرد: این بی‌توجهی مسلمانان به آثار بی‌نظیر و فاخر بزرگان دین قابل اغماض نیست و این مهم سبب شده تا بسیاری از بهترین آثار فرهنگی، نسخه‌های خطی، حتی آثار باستانی مسلمانان در دسترس آنان نباشد و به‌عنوان الگو مورد بهره‌برداری نامسلمانان قرار گیرد و برای دسترسی داشتن به این آثار باید به موزه‌های آنان مراجعه کنیم.


وی با طرح سؤال‌هایی درخصوص اینکه چرا صلح را به امام مجتبی(ع) و حکمیت را به امام علی(ع) تحمیل کردند؟ و چرا مردم با امام حسن(ع) همراهی نکردند؟ چرا در زمان امام علی(ع) خلافت را از امام گرفتند؛ ولی مردم پای کار نیامدند؟ و دلیل گمراهی مردم چه چیزی بود؟ تأکید کرد: مردم امام عصر خود را به خوبی نشناختند و تبلیغات مسموم‌کننده دشمن عصر آنچنان زیرکانه بود که مردم گمان می‌کردند در صف حق قرار گرفته‌اند و اولاد پیامبر در صف خطا و بطلان هستند.


مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان متذکر شد: این بود که مردم فریب ظاهر کارهای بنی‌امیه و ... خوردند و امروز هم این جریان در جهان ادامه دارد و لازم است که همه ما با تبعیت از امام عصر(عج) و نایب بر حقش، چالش‌ها و تهدیدات را بشناسیم و در مسیر واقعی اسلام ناب قدم بگذاریم.


جهالت مردم را به سه گروه تقسیم می‌کند


پاک‌نژاد ادامه داد: جهالت مردم را به سه گروه تقسیم می‌کند، یکی آنکه مردمی که جاهل و نادان هستند و می‌شود آنان را با هدایت به عالم تبدیل کرد و دسته دیگر جاهلانی که فکر می‌کردند می‌دانند و علم به جهل خود نداشتند مانند خوارج و عده‌ای هم که جاهل مطلق در دین بودند و آگاهانه برای کسب قدرت، شهرت و ثروت به میدان آمده بودند و برای رسیدن به منافع دنیوی به دشمنی با دین و بزرگان دین می‌پرداختند و در میدان و صحنه مبارزه با اغفال جاهلان دیگر یارگیری و مبارزه می‌کردند.


وی با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب یادآور شد: رهبری هفت مطالبه از جوانان در این بیانیه مطرح کرده است، امروز ما چه‌قدر این بیانیه‌ها را مطالعه کردیم و چه‌قدر در مسیر منویات ایشان گام برداشتیم و برای سازندگی آرمان‌های انقلاب، توسعه، پیشرفت و ... گام برداشتیم؟


مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان ابراز امیدواری کرد مسلمانان با حفظ اتحاد و همدلی برای مبارزه با دشمن همگام شوند و برای توسعه و تعالی دین اسلام گام‌های مؤثر و مفید بردارند.


به گزارش آنا، این مراسم با حفظ پروتکل‌های بهداشتی و با حضور تعداد زیادی از دانشگاهیان با قرائت زیارت عاشورا و تلاوت کلام‌الله مجید توسط دانشجو جعفرزاده از قاریان بنام استان هرمزگان آغاز شد و سپس با مداحی مداح بزرگ اهل بیت کربلایی مهدی رعنایی پایان یافت.


انتهای پیام/۴۱۰۳/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب