فعالیت ۱۹ هسته و واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
عبدالباقی قادرزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در سنندج، از فعالیت ۱۹ هسته و واحد فناور در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی سنندج خبر داد.
وی افزود: با توجه به تأکید دانشگاه آزاد اسلامی در راستای حرکت به سوی دانشگاه کارآفرین و لزوم استفاده از ظرفیتهای اعضای هیئت علمی دانشگاه و دانشجویان نخبه، برنامه اصلی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج در راستای جذب استادان و دانشجویان فناور و کمک به عملیاتیکردن ایدهها و محصولات فناورانه آنهاست.
مدیر مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج خاطرنشان کرد: در این راستا در ۶ ماه نخست سال ۱۴۰۰، ۹ نفر از اعضای هیئت علمی، یک نفر کارمند فناور دانشگاه و پنج نفر از دانشجویان فارغالتحصیل جذب و هستههای فناور تشکیل دادهاند.
قادرزاده ادامه داد: برنامههای آموزشی و ترویجی مرکز شامل وبینارها، دورهها و برگزاری تجربه در مسیر فناورانه و عرضه و نمایش محصولات مرکز با هدف افزایش جذب استادان و دانشجویان خلاق مرکز رشد دانشگاه در دستورکار است.
وی با اشاره به برنامهریزیهای انجامشده برای برگزاری سلسله وبینارهایی در مورد فعالیتهای دانشبنیان به سامانه ثبت ایده دانشجویان نیز اشاره کرد و توضیح داد: دستهبندی شرکتهای دانشبنیان و نحوه ثبتنام در سامانه انجام شده است. تعدادی از واحدهای فناور نیز در حال ثبت ایده و محصول خود در سامانه دانشبنیان معاونت علمی ریاست جمهوری هستند.
مدیر مرکز رشد واحد سنندج خاطرنشان کرد: براساس استارتآپهایی که برگزار میکنیم، دانشجویان ایدههای خود را در گروههای تخصصی مانند گردشگری، تربیتبدنی، فناوری اطلاعات و ... مطرح میکنند و این ایدهها جمعآوری شده و پس از راهنمایی و مشاوره، در مسیر تبدیلشدن به هسته فناور قرار میگیرند.
درآمدزایی اصلی محصولات در سال ۱۴۰۱ محقق خواهد شد
قادرزاده با اشاره به فعالیت ۱۹ هسته و واحد فناور در مرکز رشد واحد سنندج و پیشبینی افزایش آن به ۲۵ هسته و واحد تا پایان ۱۴۰۰ تأکید کرد: بیش از ۸۰ درصد هستهها و واحدهای فناور واحد سنندج در اواخر سال ۱۳۹۹ و اوایل ۱۴۰۰ جذب شدهاند؛ بنابراین درآمدزایی اصلی محصولات در سال ۱۴۰۱ محقق خواهد شد.
وی اضافه کرد: مرکز رشد واحدهای فناور واحد سنندج اقدام به ثبت هستههای فناورانه خدماتمحور شامل خدمات کوچینگ، خدمات آزمایشگاهی مکانیک و فیزیک پیچیده، خدمات دورههای کوتاهمدت، خدمات مشاوره نرمافزاری و خدمات دانشجویار کرده است تا در کوتاهمدت بتوانند درآمدزایی شایستهای برای واحد دانشگاهی ایجاد کنند و پیشبینی میشود این درآمدزایی در سال ۱۴۰۰ به ۷۰۰ میلیون ریال برسد.
انتهای پیام/۴۱۰۳/
انتهای پیام/