ساخت دستگاه بدنسازی چندکاره بدون استفاده از وزنه
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از آمل، علیرضا براری عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی موفق به ساخت دستگاه بدنسازی چندکاره بدون استفاده از وزنه شده و آن با نام «دستگاه بدنسازی با استفاده از کمکفنر هیدرولیک فلزی قابل تنظیم» ثبت اختراع کرده است.
دستگاه بدنسازی چندکاره بدون استفاده از وزنه با هدف حذف وزنهها، کمکردن حجم دستگاه، سبک شدن دستگاه و امکان تنظیم دیجیتال و چندکاره بودن طراحی و ساخته شده است.
براری درباره ایده اولیه اختراع دستگاه بدنسازی چندکاره بدون استفاده از وزنه به خبرنگار آنا گفت: با افزایش قیمتها از یکسو و شیوع بیماری کرونا و نبود امکان حضور ورزشکاران در سالنهای بدنسازی ایده ساخت وسیله چندمنظوره سبک و با هزینه بسیار کمتر و با امکانات بسیار بیشتر در منزل و سالن ورزشی به ذهنم رسید.
دستگاه بدنسازی چندکاره بدون استفاده از وزنه با هدف حذف وزنهها، کمکردن حجم دستگاه، سبک شدن دستگاه و امکان تنظیم دیجیتال و چندکاره بودن طراحی و ساخته شده است.عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی عنوان کرد: همانطور که میدانید بیشتر دستگاههای بدنسازی موجود در سالنهای ورزشی از وزنه استفاده میکنند و عموماً در این دستگاهها یک یا دو حرکت بیشتر صورت نمیگیرد و وجود وزنه سبب سنگینی دستگاه شده و امکان استفاده آن در منزل را بسیار سخت میکند؛ بنابراین به این فکر افتادم که دستگاهی بسازم که نیاز به وزنه نداشته، سنگین نشود، هزینه خرید آن افزایش نیابد، سبک و چندمنظوره باشد که فرد بتواند در خانه از آن بهراحتی و بدون دغدغه استفاده کند.
براری گفت: دستگاه بدنسازی چندکاره بدون استفاده از وزنه، چند قابلیت متمایز از همه دستگاههای بدنسازی رایج در جهان دارد که در نوع خود بینظیر است. نخست اینکه جدا از حذف وزنه و استفاده از فنر هیدرولیکی به جای آن از وزن بسیار سبک با قابلیت شمارش تعداد حرکات، تنظیم میزان وزن انتخابی، نشاندهنده تعداد حرکات دواری و یا چرخشی، قابلیت انجام چند حرکت متفاوت در بالاتنه و پایینتنه و از قابلیت نشان دادن میزان فشار به عضلات برخوردار است.
وی مطرح کرد: کاهش قیمت، قابلیت تنظیم دیجیتال و انجام چند حرکت متفاوت بهترین انگیزه برای تهیه دستگاه بدنسازی چندکاره بدون استفاده از وزنه توسط باشگاههای ورزشی و افراد در خانه بوده در حالی که قیمت ساخت این دستگاه یکسوم قیمت دستگاههایی است که فقط یک کار را انجام میدهند، علاوه بر اینکه این دستگاه نمونه خارجی ندارد.
به گزارش آنا، براری که متولد ۱۳۵۳ بوده و از سال ۱۳۸۲ بهعنوان هیئت علمی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد آیتالله آملی مشغول فعالیت است، اکنون سومین اختراع خود را ثبت کرده است.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/