دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
17 شهريور 1400 - 10:12
آنا گزارش می‌دهد؛

تغییر در رأس کادر فنی؛ راهکار موقت فدراسیون تکواندو/ دور باطل با مدیریت تک‌محور

تیم ملی تکواندوی ایران در مسابقات المپیک ضعیف‌ترین نتیجه تاریخ را کسب کرد و گویا این بار هم مثل همیشه فدراسیون به دنبال راهکار موقت و فرار است!
کد خبر : 606018
تکواندو

به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، المپیک ریو را باید آغاز ناکامی و سقوط تکواندوی ایران بنامیم؛ تکواندوی ایران پس از ۵ دوره حضور در المپیک که همواره با کسب مدال همراه بوده در المپیک‌های ریو و توکیو بسیار ضعیف کار کرد. در المپیک توکیو تکواندوی ایران با سه نماینده (‌آرمین هادی‌پور، میرهاشم حسینی و ناهید کیانی) در مسابقات حاضر شد و نه تنها برای دومین بار در بخش مردان ناکام شد بلکه ضعیف‌ترین نتیجه تاریخ تکواندوی ایران را کسب کرد. پس از این ناکامی، نوک پیکان تمام انتقادها به سمت کادر فنی رفت. فریبرز عسگری به‌همراه کادر فنی‌اش متهم ردیف اول ناکامی تیم ملی تکواندو در میدان المپیک لقب گرفتند و همین موضوع هم باعث شد او پس از پایان مسابقات، اعلام کند اگر فدراسیون به قطع همکاری با او تمایل داشته باشد بلافاصله از هدایت تیم ملی کنار می‌رود. البته علاوه بر منتقدان کادر فنی، برخی از دیگر مدیریت ۲۱ ساله پولادگر در فدراسیون تکواندو را عامل اصلی این ناکامی می‌دانستند و به صراحت کارشناسان و اهالی تکواندو معتقد بودند تکواندوی ایران در شرایطی می‌تواند رشد کند که پولادگر از بدنه فدراسیون جدا شود.


بیانیه‌ای که صدای اهالی تکواندو را درآورد


در نهایت پولادگر پس از نتایج ضعیف تیم ملی مانند پنج ساله پیش عذرخواهی کرد و قرار است جلسه‌ای برای واکاوی نتایج المپیک برگزار شود. جلسات با حضور کارشناسان و اهالی تکواندو برگزار و هر کدام نقطه نظرات خود را اعلام کردند اما نکته جالب توجه بیانیه فدراسیون تکواندو پس از جلسات متعدد بود که در نهایت مقصر ناکامی‌ها یک‌جا بر سر کادرفنی و بازیکنان خراب شد، حتی در این ناکامی فدراسیون پزشکی- ورزشی هم مقصر معرفی شد. انتشار این بیانیه با واکنش تند اهالی تکواندو همراه بود به طوری که غلام‌حسین ذوالقدری سرمربی، مدیر فنی و دبیر سابق فدراسیون که اتفاقاً در جلسات فنی هم شرکت کرده بود به آن واکنش نشان داد.


وقتی همه مقصر هستند به‌غیر از فدراسیون!


در بیانیه منتشر شده همانطور که گفته شد مقصر اصلی ناکامی تیم ملی تکواندو در المپیک، بازیکنان و کادر فنی و البته فدراسیون پزشکی- ورزشی شناخته شدند. مسئولان فدراسیون تکواندو معتقد بودند تشخیص اشتباهی مصدومیت آرمین هادی‌پور از سوی فدراسیون پزشکی- ورزشی باعث شد او در این مسابقات با پای مصدوم حضور پیدا کند. همچنین باخت‌های میرهاشم حسینی هم به خاطر اضافه وزن او بوده است و در مورد ناهید کیانی هم فدراسیون معتقد است اقدام عجیب کمیته بین‌المللی المپیک در تغییر جدول رقابت‌ها با اعطای سهمیه وایلدکارت به ورزشکار پناهنده و اصرار او به رویارویی با ناهید کیانی، باعث شد تکواندوکار ایران به لحاظ روحی و روانی شرایط مناسبی نداشته باشد و این بازی را واگذار کند. در مورد کادر فنی هم فدراسیون معتقد است اردوهای طولانی‌مدت و فرسایشی و همچنین عدم نظارت بر روند آماده‌سازی تکواندوکاران باعث شده این نتایج رقم بخورد. حال اینکه چه کسی در کسب چنین نتایج ضعیف مقصر اصلی بوده قطعاً موضوع مورد نظر ما نیست چرا که همگان به خوبی به این موضوع واقف هستند، اگر تیمی در بزرگترین آوردگاه ورزشی دنیا به موفقیت نرسد تمامی عوامل در این نتیجه‌گیری دخیل هستند و تنها چند نفر انگشت‌شمار نمی‌توانند مقصر این ناکامی بزرگ شناخته شوند.




بیشتر بخوانید؛


تکواندوی ایران مدیریت دیکتاتوری دارد/ بیانیه فدراسیون اصلا خروجی جلسات مشورتی نبود!


پتانسیل تکواندوی ایران دیگر مثل قبل نیست/ تغییر سرمربی تیم ملی باید در مرحله آخر باشد


پولادگر باید تفکراتش را تغییر دهد/ناهید کیانی به مردم ایران باخت/ اردوی تیم ملی ملک شخصی برخی افراد شده بود


پولادگر با رفتن از فدراسیون جامعه تکواندو را خوشحال کند




تغییر در رأس کادر فنی؛ راهکار موقت فدراسیون!


در جلسات کارشناسی در مورد واکاوی نتایج تیم ملی در میدان المپیک، نام ۸ گزینه برای هدایت تیم ملی مطرح شده اما با توجه به پیش رو بودن مسابقات پارالمپیک و عدم حضور پولادگر، نتیجه‌گیری در مورد خروجی جلسات کمیته فنی به چند روز آینده موکول شده و طبق گفته آرش فرهادیان رئیس سازمان تیم‌های ملی قرار است به زودی جلسات برگزار و در مورد آن تصمیم‌گیری شود. به نظر می‌رسد فدراسیون به دنبال تغییر در رأس کادر فنی تیم ملی تکواندو ایران است اما سوال اساسی این که سهم مدیریت فدراسیون در این ناکامی چه مقدار است؟! در المپیک ریو تیم ملی تکواندو ایران با سه سهمیه در بخش مردان نتیجه ضعیفی کسب کرد و در بخش بانوان هم برای نخستین بار به یک مدال برنز رسید و همین موضوع باعث شد تا فدراسیون پشت تک‌مدال برنز بانوان پنهان شود. در المپیک توکیو، درست پنج‌ سال بعد به جای جبران ناکامی‌ها و شکست‌ها باز هم ضعیف‌ترین نتیجه تاریخ تکواندوی ایران رقم خورد و گویا فدراسیون در این سال‌ها تنها به مسکن‌های موقتی که تغییر در رأس کادر فنی است توجه می‌کند و موارد دیگر را بررسی نمی‌کند. البته این روزها پس از روی کار آمدن سجادی به عنوان وزیر ورزش و جوانان، شنیده می‌شود پولادگر گزینه آقای وزیر برای معاونت وزارت ورزش و جوانان است که این موضوع هم یکی از نکات قابل بحث است.


انتهای پیام/۴۰۵۷/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب