لزوم تغییر رویکرد در موضوع حیاتی امر به معروف و نهی از منکر
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از بوشهر، اسماعیل عبداللهی در جلسه انعقاد تفاهمنامه همکاری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر با ستاد امر به معروف و نهی از منکر و مؤسسه بینش مطهر این استان با تأکید بر اینکه تغییر رویکرد در مسئله مهم و حیاتی امر به معروف و نهی از منکر لازم و ضروری است، اظهار کرد: باید این واجب را بهصورت قانونی، رسمی، سازمانی و همهجانبه دید و هر گامی در آن باید تبدیل به فرهنگ شود؛ البته در این مسیر هر فرد باید هم آمر باشد و هم امرپذیر. بیشک گفتمانسازی و کار ترکیبی راهگشا خواهد بود.
بیشتر بخوانید:
همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با مؤسسه بینش مطهر استان بوشهر
وی افزود: امر به معروف و نهی از منکر یک روش تطهیر حکیمانه و علمی است. علم امروز، تجربیات بشری، رسالت انبیا، مأموریت امامان و اندیشمندان گویای مدیریت مدبرانه انسان و اجتماع یا همان مدیریت پیشگیرانه بوده که این مسئله در امر به معروف و نهی از منکر نمایان است. مدیریت پیشگیرانه بر چند وجه شناسایی خطر، دوری خود از آن، اطلاعرسانی به دیگران و تلاش برای دورشدن آنان از خطر و تدبیر و چارهاندیشی برای رفع خطر آن هم نه بهصورت دفاع منفعلانه خلاصه میشود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر تأکید کرد: برای موضوع امر به معروف و نهی از منکر همه نهادها و تشکیلات باید پای کار باشند تا از طریق سازوکار تفاهمنامهها، روحیه جدیدی در مجموعهها تزریق و کارها بهصورت کاربردی و راهبردی پیش برده شود. این موضوع مبحث مهمی است که باید از منظرهای مختلف بهویژه دیدگاههای تخصصی و علمی مورد بررسی و واکاوی قرار گیرد.
عبداللهی ادامه داد: در برخی موارد اساس کار به اینگونه است که تا قبل از وقوع و بروز آسیب مقصری در ذهن نیست و پس از آن نیز خاطی تنبیه میشود. امروزه نظریه خطر مطرح بوده که معطوف به موقعیتهای خطرناک و ترک فعلهایی است که کسی پاسخگوی آن نیست و بهصورت بالفعل و در کوتاهمدت آسیبزا نیستند؛ اما در آینده اثرات منفی بر فرد و جامعه گذاشته و پایهگذار خطرات و چالشها هستند.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/