دلیل افزایش مرگ و میر ناشی از کووید ـ ۱۹ چیست؟
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از ممسنی، علی چوبینه در بازدید از مرکز واکسیناسیون دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی گفت: در مدت همه گیری کرونا مسئولان بهداشت شهرستان ممسنی مسئولیت سنگینی در حمایت از سلامتی اقشار مختلف مردم بر عهده داشتهاند و بهطور شبانهروزی مشغول انجام فعالیت هستند و دانشگاه آزاد اسلامی ممسنی هم از این قاعده مستثنی نیست.
وی اضافه کرد: از آنجا که رسالت اصلی ما حفظ و ارتقای سطح سلامت در محیطهای کاری و سایر اماکن بوده همکاران ما تمام سعی خود را در دستیابی به تحقق اهداف عالی و سلامتی هرچه بیشتر شهروندان دارند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ممسنی یادآور شد: با فعالیت شبانهروزی همکاران شبکه بهداشت، روزانه در شهرستان ممسنی ۲ هزار دُز واکسن تزریق میشود و تاکنون به صورت کلی ۴۲ هزار دُز اول و دوم واکسن در بیش از پنج مرکز بهداشتی و درمانی از جمله در دانشگاه آزاد اسلامی تزریق شده است.
چوبینه مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد ممسنی با مدیریت سیروس حدادنیا همکاری بسیار خوبی با شبکه بهداشت و درمان داشته و سالن سلف سرویس دانشگاه دارای امکانات و تجهیزات بسیار خوبی است و استانداردهای لازم را به صورت جمعی دارد و یکی از بهترین مراکز تزریق واکسن برای شهروندان بوده است و برای تزریق واکسن در این سالن هیچگونه کمبودی احساس نمیشود.
ماندن در خانه تأثیر زیادی بر کاهش ابتلا به کرونا دارد
وی توضیح داد: تجزیه ماندن در خانه و رعایت پروتکلهای بهداشتی تأثیرات مثبتی دارد که در روند نزولی و تثبیت آمار مبتلایان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا بسیار مؤثر است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان ممسنی با اشاره به موج خطرناک بیماری کرونا بیان کرد: متأسفانه تداوم عادیانگاری و رعایت نکردن بیشتر مردم شدت بیماری را در پیک پنجم خیلی دشوار و مرگ و میر ناشی از این بیماری را در کشورمان لحظهای کرده است که باید با درس گرفتن از تجربیات مثبت گذشته بار دیگر به تأکید متولیان امر درباره در منزل ماندن توجه کنیم.
چوبینه تبیین کرد: رعایت کردن فاصله اجتماعی در شرایط حاد کنونی و دوری کردن از تجمعات جشن و دورهمیهای خانوادگی برای در امان ماندن خود و دیگران از خطر گرفتار شدن در دام این بیماری هولناک میکاهد.
انتهای پیام/۴۰۶۲/۴۰۷۸/
انتهای پیام/