دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 شهريور 1400 - 09:40
مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد:

صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد ۱۷۷۶ فقره وام پرداخت کرد

این صندوق از شهریور ماه ۹۹ تاکنون، یک هزار و ۷۷۶ فقره تسهیلات به متقاضیان در زمینه های مختلف پرداخت کرده است.
کد خبر : 604273
رپرتاژ



به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا از روابط عمومی صندوق کارآفرینی امید، مدیر صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد گفت: این صندوق از شهریور ماه ۹۹ تاکنون، یک هزار و ۷۷۶ فقره تسهیلات به متقاضیان در زمینه های مختلف پرداخت کرده است.


حاجی پور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: ظرف یک ماه اخیر ۲۳۰ فقره پرونده به مبلغ تسهیلات ۶ و نیم میلیارد تومان به متقاضیان پرداخت شده است.


وی افزود: به منظور تحقق شعار سال، رونق تولید و ایجاد اشتغال در قالب طرح روستاهای بدون بیکار، صندوق های خرد محلی، اجرای تفاهم نامه با دستگاه های اجرایی مختلف راهبردهای این صندوق برای حمایت از کسب و کارهای کوچک در استان است.


مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: تفاهم نامه ای با وزارت کار منعقد شده که ۴۶ میلیارد تومان اعتبار مصوب شده است.حاجی پور ادامه داد: تاکنون پرونده هایی به ارزش ۴۳ میلیارد تومان در این زمینه بررسی شده است که به زودی تسهیلات مربوطه به آن ها پرداخت می شود.
وی تاکید کرد: سالیانه از واحدهای تولیدی که از صندوق کارآفرینی امید تسهیلات دریافت کرده اند بازدید های دوره ای صورت می‌گیرد.حاجی پور گفت: این بازدید ها به منظور پیشگیری از انحراف تسهیلات اشتغال انجام می شود که تاکنون شاهد کم ترین انحراف بوده ایم.


مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد ابراز داشت: درصد موفقیت طرح ها بر اساس بازرسی ها بالای ۹۰ درصد در استان بوده است.وی عنوان کرد: به منظور حمایت از کسب و کارهای کوچک ۷۴ صندوق خرد محلی در استان راه اندازی شده است که هفته ای چهار مورد صندوق جدید به آن ها اضافه خواهد شد.


مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: سقف تسهیلات این صندوقها ۲۰۰ میلیون تومان است.وی بیان کرد: به افراد جویای کار در دورترین و محروم ترین روستاهای استان برای راه اندازی کسب و کار تسهیلات ارایه می شود.
حاجی پور با اشاره به ‌دو مورد از کسب و کار های خردی که به تازگی در استان راه اندازی شده اند، تاکید کرد: خانمی در روستای دورافتاده سرابیز باشت در کارگاهی فیلتر هوا با استاندارد و کیفیت مطلوب تولید می کند و همچنین در روستای دیگری (باشت) ۹ محصول در حوزه گیاهان دارویی تولید می شود.مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کهگیلویه و بویراحمد افزود: برای اولین بار در استان جشنواره استارت آپ ها در حوزه محیط زیست و منابع طبیعی برگزار می شود و به برگزیدگان آن تسهیلات مطلوبی ارائه خواهد شد.


وی بیان کرد: کهگیلویه و بویراحمد معروف به سرزمین چهارفصل و پایتخت طبیعت در زمینه گیاهان دارویی و محیط زیست ظرفیت‌های بسیاری دارد و این صندوق برای توسعه این ظرفیت به جد پای کار است.


انتهای پیام/ ر



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب