افتتاح طرح های اشتغالزا در ۸ استان کشور
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، نوراله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید امروز هشتم شهریور طرحهای اشتغالزایی را با حضور همتی معاون توانمندسازی، یوسفیان مدیر تحقیقات بازار و ساماندهی، مدد پور مدیر ارزیابی طرحها، محمدی مدیر تسهیلات و برخی از مدیران ستادی در استانهای یزد، کردستان، کرمانشاه، خراسان رضوی، گلستان، چهارمحال و بختیاری، اردبیل و آذربایجان غربی افتتاح کرد.
کردستان
طرح تولید تشک و لحاف با هزینه ای معادل ۲۰ میلیارد ریال و ۳۵ نفر اشتغال، و طرح تولید دستکش صنعتی با ۸ میلیارد ریال اعتبار و ۶ مفر اشتغال در سنندج به بهره برداری رسید.
شهریار رحیمی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کردستان گفت: امروز بحمدالله و با همکاری دوستان و همکاران، ده طرح با اعتباری بالغ بر ۴ میلیارد تومان افتتاح خواهد شد.
رحیمی که در حضور مدیرکل اداره کار و تعاون سخن می گفت، افزود: طرح تولید تشک و لحاف در سنندج که با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال افتتاح میشود، توانسته برای ۶۰ نفر ایجاد اشتغال کند. این طرح با هدف آموزش کولبرها و ساماندهی مسائل اشتغال ایشان راه اندازی شده است.
از آنجا که تعداد فراوانی از مردم استانهای غربی به شغل کولبری و مشاغل غیرقانونی اشتغال دارند و از مسیرهای صعب العبور تردد می کنند، راه اندازی این کارخانه می تواند موجب افزایش درآمد و ارتقای امنیت مردم و مرزها بشود.
نوراله زاده گفت: از اینکه توانسته ایم در تامین کسب و کارهای مردم موفق شویم، خشنودیم و خدا را شاکریم.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید اظهار امیدواری کرد با همکاری صندوق و اداره کار، طرحهای بیشتری قابل بهره برداری باشد. وی همچنین به ثمر نشستن تلاش را به کارآفرینان تبریک گفت و برای آنها آرزوی موفقیت کرد.
در مراسم دیگری در همین استان، طرح تولید دستکش صنعتی در روستای دوشان با اعتبار ۸ میلیارد ریال به بهره برداری رسید.
اردبیل
طهماسب فرهنگ مدیر صندوق کارآفرینی امید استان اردبیل ضمن تبریک هفته دولت به مدیرعامل صندوق، در مورد عملکرد صندوق استان گفت: ۱۳۱۳ فقره تسهیلات به مبلغ ۹۸ میلیارد ریال در استان پرداخت شده که ۲۰۷۲ مورد اشتغال ایجاد کرده است.
فرهنگ سپس مشخصات طرح را چنین تشریح کرد: طرح ساخت و تجهیز مجتمع گردشگری و رستوران بین راهی با اعتبار هفت میلیارد و هفتصد میلیون ریال در روستای اندراب شهرستان سرعین افتتاح می شود که برای ۷ نفر ایجاد اشتغال کرده است.
نوراله زاده ضمن تقدیر از مجموعه دستگاههای اجرایی که همپای صندوق به توسعه خدمت می کنند، گفت: با همت استاندار اردبیل، ظرفیتهای استان و کسب و کار به خوبی شناخته شده است و ما توانسته ایم راه اندازی مشاغل پایدار را در استان گسترش دهیم.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید تصریح کرد: برای مثال در برخی مناطق که نواحی صنعتی وجود نداشت، هم اکنون تعداد قابل توجهی از واحدها در بخشهای مختلف استان مشغول فعالیت هستند و این مسیری است که به توسعه استان منتهی خواهد شد.
آذربایجان غربی
طرح اصلاح دانه و بوجاری در بوکان با اعتبار ۳۲ میلیارد ریال افتتاح شد. این طرح ۲۰ فرصت شغلی برای هموطنان ایجاد کرده است.
گل محمدی مدیر کارآفرینی امید آذربایجان غربی در این مراسم گفت: کریم بیگی این طرح خانوادگی را در فضایی به مساحت ۱۰ هزار متر مربع در شهر بوکان راه اندازی کرده است. با توجه به نیاز کشور به بذر اصلاح شده جو، این مجموعه می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید، آذربایجان غربی را یکی از مراکز تولید و توزیع محصولات باغی و حوزه گیاهان دارویی برشمرد و به عنوان مزیت رقابتی به طرحهای کشاورزی اشاره کرد و اظهار امیدواری کرد صندوق بتواند طرحهای بیشتری را در حوزه اصلاح نژاد، اسانس گیری، بسته بندی و فرآوری محصولات کشاورزی و باغی افتتاح کند.
نوراله زاده در ادامه گفت: امیدواریم این طرح برای مردم منطقه برکات خوبی به همراه داشته باشد.
در ادامه آخوندزاده مدیر منطقه ای، کتاب کارآفرینی و امید ۱۴۰۰را به عنوان نماینده کارآفرینان به مجری طرح آقای کریم بیگی هدیه داد.
گلستان
۱۱۵ طرح کارآفرینی با اعتبار بالغ بر ۳۲۰ میلیارد ریال به همت کارآفرینان استان گلستان با حضور سعیدی مدیر منطقه ۳ کشوری صندوق، مازندرانی مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جمعی از مدیران و مسئولان صندوق کارآفرینی امید افتتاح شد.
پهلووری مدیر صندوق کارآفرینی امید استان گلستان در این مراسم گفت: ۱۵۰ طرح مختلف با اعتباری بالغ بر ۳۲۰ میلیارد ریال در استان آماده بهره برداری است که در آنها جمعا ۴۱۷ نفر مشغول به کار شده اند.
مدیر صندوق استان گلستان در تشریح طرح برگزیده بیان کرد: امروز طرح شرکت شایسته چوب با سرمایه گذاری ۸ میلیارد ریال افتتاح می شود که به تولید صنایع چوبی، مبلمان، کابینت و... اشتغال دارد و موجب اشتغال ۸ نفر شده است.
نوراله زاده پس از ادای احترام به روح شهدای دولت گفت: از همکاری آقای مازندرانی سپاسگزارم که همیشه از صندوق حمایت می کنند و بخشی از تلاشها و زحماتی که امروز شکوفا شده، ناشی از همراهی ها و همکاری های شخص ایشان و اداره کل تعاون و رفاه اجتماعی با صندوق است.
وی پس از قدردانی از همه دستگاههای اجرایی سطح استان گفت: از اینکه صندوق نقش مثبتی در گسترش کسب و کار داشته، خشنودیم. ۴۱۷ نفر، رقم قابل توجهی برای ایجاد اشتغال است و امیدوارم دوستان در شناسایی طرحها نهایت تلاش خود را مبذول دارند.
چهارمحال و بختیاری
۱۳ طرح اشتغالزایی در استان چهارمحال و بختیاری در شهرستانهای لردگان، کوهرنگ، فارسان، سامان، بروجن و اردل افتتاح شد و به بهره برداری رسید.
این طرحها با اعتباری معادل ۲۸ میلیارد و ۳۵۰ میلیون ریال به نتیجه رسیده و ۱۶۸ فرصت شغلی ایجاد کرده است.
بیرانوند مدیر صندوق کارآفرینی امید استان چهارمحال و بختیاری در مورد طرحهای قابل بهره برداری گفت: این طرح به نمایندگی از ۵۰۰ طرح با اعتبار ۲۰۰ میلیارد ریال افتتاح می شود. این طرح زنجیره کاملی از تولید گلیم و جاجیم و محصولات مرتبط است.
وی افزود: در سال گذشته ۱۴۰۰ طرح پرداخت شده که بیش از ۲۰۰۰ اشتغال ایجاد کرده است و ۶۶۰ میلیارد ریال به مجریان طرح پرداخت شده است. از آغاز سال۱۴۰۰ نیز ۷۰۰ فقره تسهیلات با اعتبار ۲۶۰ میلیارد ریال پرداخت شده و امیدواریم این تلاش برای کارآفرینان به توسعه بیشتر منجر شود و تلاشها به ثمر بنشیند.
بیرانونددر انتها گفت: در سال ۱۴۰۰ پرداختهای استان ۱۴% رشد داشته است.
مدیر صندوق کارآفرینی استان چهارمحال و بختیاری اظهار امیدواری کرد با تلاشهای مدیرعامل بتواند این پرداختها را در استان افزایش دهد.
رئیسی مجری طرح که ۱۵۰ فرصت شغلی ایجاد کرده است، گفت: این طرح شامل زنجیره گلیم داری، گبه و نمد است که دارای ۶ کارگاه متمرکز رنگرزی، نمدمالی و ... در شهرستان بهرام آباد است. در طرح ده نفر اشتغال مستقیم در نظر گرفته شده ولی ۱۵۰ فرصت اشتغال خانگی ایجاد کرده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در مراسم افتتاح این طرح گفت: ضمن تقدیر از همه دوستان حاضر در جلسه و نمایندگان دستگاههای اجرایی، اشاره می کنم که اگر همراهی همه دستگاهها نباشد، مسیر کارآفرینی پیچیده تر خواهد شد.
نوراله زاده تصریح کرد: از مزیتهای رقابتی استان چهارمحال وبختیاری، صنایع دستی است و چنانچه زیرساختهایی فراهم بشود که گردشگران بتوانند در سراسر استان به راحتی حضور پیدا کنند، فروش صنایع دستی نیز افزایش خواهد یافت. طبیعی است که طرحهای صنایع دستی تکمیل کننده زنجیره گردشگری است و ما باید با همراهی دانشگاهها و ایده پردازان جشنواره هایی برگزار کنیم تا تنوع محصول ایجاد کنیم و به این مزیت رقابتی اهمیت بیشتری بدهیم.
یزد
هشت طرح کارآفرینی در استان یزد به بهره برداری رسید. این طرحها در شهرستانهای میبد، یزد، ابرکوه و اشکذر و با ۵۹ میلیارد ریال اعتبار افتتاح شدند. این طرحها ۷۱ فرصت شغلی در استان ایجاد کرده اند.
شهبازی مدیر صندوق کارآفرینی استان یزد ضمن خوشامدگویی به فلاح فرماندار شهرستان و تشکری مدیر تعاون و کار شهرستان در تشریح مشخصات طرح گفت: طرح تولید رول نایلون با اعتبار ۲۰ میلیارد ریال افتتاح شده و برای ۱۴ نفر اشتغال ایجاد کرده است.
شهبازی با اشاره به صنعتی بودن میبد گفت: این طرح با توجه به مزیت منطقه ای شهرستان تهیه شده است. تولیدات کاشی و سایر محصولات صنعتی در منطقه نشان می دهد تولیدات این کارگاه چقدر بازار فروش دارد.
مدیر صندوق کارآفرینی امید استان یزد پس از اشاره به تلاشهای کارآفرین طرح در خرید دستگاهها و تهیه سرمایه در گردش گفت: مجری طرح اضافه بر تعهدات خود، دستگاهی به مبلغ ۵۰۰ میلیون تومان خریداری کرده و چنانچه صندوق بتواند یک و نیم میلیارد تومان برای تامین سرمایه در گردش به او بپردازد، یازده فرصت شغلی جدید ایجاد خواهد شد.
فلاح فرماندار میبد به پایداری صنعت کاشی در میبد اشاره کرد و گفت: توسعه منطقه و صنایع جانبی از نقاط قوت راه اندازی مشاغل پایدار در این منطقه است.
نوراله زاده گفت: حمایتهای فرماندار و آیت الله اعرافی همیشه موجب رونق فعالیتهای صندوق بوده است و متاسفم که به علت شرایط پاندمی، حضور در استان ممکن نیست.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: مدیریت منطقه ای یزد و کرمان در میبد مستقر خواهد بود و به این ترتیب هدف ما در توسعه مناطق کمتر برخوردار برآورده خواهد شد. اساسا ایده اولیه انتخاب مدیر منطقه ای، استقرار همکاران ما در مناطق کمتر توسعه یافته با هدف شناخت ظرفیتهای این مناطق بوده است.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید گفت: امیدوارم همکاران ما در یزد کمک کنند این فعالیتها رشد بیشتر و بالاتری داشته باشد. مخصوصا انعقاد تفاهم نامه ها در حوزه مسئولیت اجتماعی می تواند به توسعه منطقه کمک شایانی بکند.
خراسان رضوی
۱۷ طرح کارآفرینی به مبلغ ۷۲ میلیارد ریال در استان خراسان رضوی افتتاح شد.
خوش قامت مدیر صندوق استان خراسان رضوی گفت: امروز رستوران زیتون با ۲۴ میلیارد ریال اعتبار در روستای ابرده شاندیز به نمایندگی از ۱۷ طرح افتتاح خواهد شد که برای ۹ نفر فرصت شغلی ایجاد کرده است.
تیموری مدیر منطقه ای استان در ادامه گفت: ۴۸۲ میلیارد ریال در سال جاری به ۴۷۲ نفر پرداخت شده که کمک بزرگی به توسعه محلی استان است.
مجری طرح از همکاری نوراله زاده و همکاران صندوق تشکر کرد و گفت: علت تاخیر در تکمیل پروژه این بود که به علت کرونا، محاسبات ما دچار اشکالاتی شد و عملا درآمد پیش بینی شده برای رستوران از دست رفت.
نوراله زاده مدیرعامل صندوق هفته دولت را به حضار تبریک گفت و پس از تقدیر از همکاران گفت: خراسان رضوی از جمله استانهایی است که مجموعه ای از مزیتها را در حوزه گردشگری و بخش کشاورزی و صنایع محتلف دارد. نوراله زاده ضمن تشکر از همکاران، از همه خواست در توسعه منطقه بیشتر کوشا باشند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید به موقعیت خوب رستوران در روستا اشاره کرد و گفت: اگرچه کرونا موجب رکود این مشاغل شده ولی امیدواریم با توسعه واکسیناسیون، امکان سفر مردم به استان بیشتر فراهم شود.
نوراله زاده از تیموری خواست در مورد مشکلات اشاره شده توسط کارآفرین تصمیمات مقتضی اخذ کند. وی همچنین اظهار امیدواری کرد به برکت این روزها، افتتاح این طرحها بتواند موجب ارتقای سطح معیشت مردم منطقه شود.
خودکفایی کرمانشاه در تولید نهال استریل با حمایت صندوق کارآفرینی امید
دو طرح کارآفرینی با حمایت صندوق کارآفرینی امید در استان کرمانشاه افتتاح شد. این مراسم با حضور فرماندار، شفیعی بخشدار سرفیروزآباد، پرویزی فر ریاست اداره جهاد کشاورزی شهرستان کرمانشاه و عظیمی فشی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه رسمیت یافت.
عظیمی فشی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان کرمانشاه گفت: در سال گذشته ۷۰۵ میلیارد ریال در استان کرمانشاه پرداخت شده که ۲۱۸۳ فرصت شغلی ایجاد کرده است. تاکنون ۱۷ فقره صندوق خرد محلی در استان راه اندازی شده که ۵۲۰۰ عضو آن عمدتا زنان روستایی هستند. هم اکنون نیز ۳۰۰ صندوق خرد در دست بررسی هستند که به شرط راه اندازی، ده هزار زن روستایی در آن عضو خواهند شد و این افراد غیر بانک پذیر می توانند از تسهیلات صندوق استفاده کنند.
عظیمی در ادامه و به منظور تشریح مشخصات طرح افزود: امروز طرح نهالستان سالم عاری از آفات و بیماری و آزمایشگاه کشت بافت در هلشی بخش سرفیروزآباد افتتاح خواهد شد که ۳۲ فرصت شغلی در این منطقه کمتربرخوردار ایجاد کرده است.
با راه اندازی این طرح، کاهش دوره تولید نهال رقم خواهد خورد و با توجه به تناسب میوه های دانه دار و هسته دار با اقلیم استان، محصولات این کارگاه از بازار فروش خوبی برخوردار است.
همچنین مجری طرح ضمن تقدیر از همراهی همکاران صندوق به اهمیت این کسب و کار در منطقه غرب کشور پرداخت.
نوراله زاده ضمن تشکر از آقای کشاورز و خانم حیدری، کارآفرینان برگزیده استان، با مدد جویی از روح شهید رجایی و شهید باهنر گفت: امیدواریم بتوانیم خدمات بیشتری به مردم این منطقه ارائه کنیم.
وی از حمایت اداره جهاد کشاورزی تقدیر کرد و گفت: امیدوارم این همراهی ها برای خدمت به مردم ارتقا پیدا کند.
نوراله زاده در مورد طرح آقای کشاورز گفت: یکی از آرزوهای من این بود که در ایران چنین گلخانه هایی ایجاد کنم که نهال ها در آن استریل باشد. همواره در ذهنم بود که آیا می شود چنین نهالستانهایی در کشور ایجاد شود که گیاهان بومی را بدون آفات و بیماری تولید کنیم؟ خاطرم هست که پیش از این، نهالهای بدون بیماری از کشورهای دیگر وارد ایران می شد. وقتی می شنیدم این نهالها از رژیم صهیونیستی خریداری شده، با خودم فکر میکردم چرا ما نمی توانیم خودمان نهال استریل تولید کنیم؟ خشنودی امروز من زائد الوصف است؛ زیرا این نهالستان، تحقق آرزوی سالهای دور من است. امیدوارم باغدارهای غرب کشور بتوانند نهالهای خود را از این منطقه تهیه کنند.
مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید در انتها از زحمات مدیر استان و همه روسای شهرستانها و سایرین که همراهی فراوانی کردند تا اقدامات کارآفرین به نتیجه برسد تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/