دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
08 شهريور 1400 - 14:38
دانشجو، مهارت، اشتغال(۱۱)/ معاون سمای لامرد:

۵۲۰ دانشجو در مقطع کاردانی سمای لامرد تحصیل می‌کنند

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد گفت: ۵۲۰ دانشجو در مقطع کاردانی دانشکده سمای لامرد تحصیل می‌کنند.
کد خبر : 604080
مسلم زمانی



مسلم زمانی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره اهداف، مأموریت‌ها و فعالیت‌های سما با محور دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی بیان کرد: امیدوارم تغییر و تحولات صرفاً فقط تغییر نام نباشد و واقعاً به سمت مهارت‌آموزی حرکت کنیم و از طرفی صنایع و نهادهای مرتبط هم از فارغ‌التحصیلان این مراکز آموزشی حمایت کنند.


وی با بیان اینکه سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد ۵۲۰ دانشجوی فعال در رشته‌های کاردانی دارد، افزود: مهم‌ترین هدف دانشگاه از راه‌اندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی، تربیت نیروی فعال و آچار به‌دست برای تولید و کارآفرینی است، این دانشکده‌ها صرفاً از حالت آموزش تئوری خارج می‌شود و انگیزه بیشتری برای دانشجویان است که بعد از گرفتن مدرک شاغل می‌شوند.


معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد چالش‌های ادغام آموزشکده‌ها در واحدهای دانشگاهی را یادآور شد و اظهار کرد: پروژه ادغام، رشته‌های کاردانی واحدهای دانشگاهی را با چالش روبه‌رو می‌کند و در نگاه نخست موازی‌کاری شکل می‌گیرد و اگر فعالیت آموزشکده‌ها به شکل واقعی به سمت مهارت و کارآفرینی برود، هجوم داوطلب‌ها به سمت این مراکز (دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی) بیشتر می‌شود.


زمانی ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در حال راه‌اندازی مدارس عالی مهارتی است و تداخلی با فعالیت دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی ایجاد نمی‌شود؛ زیرا در مدارس مهارتی دوره‌های کوتاه‌مدت و ضمن خدمت برگزار می‌شود و در دانشکده‌ها یک مقطع تحصیلی مشخص است که تکمیل‌کننده کار سما خواهد بود.


به گزارش آنا، دوازدهم بهمن ۹۹ با صدور بخشنامه‌ای، نظام‌نامه «نظام آموزش فنی، حرفه‌ای و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی» -که به تصویب شورای گسترش دانشگاه رسیده بود - ابلاغ و خرداد ۱۴۰۰ «آیین‌نامه نحوه تأسیس و اداره امور دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی» به رؤسای استانی و واحدهای ویژه دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ و تأکید شد؛ این آیین‌نامه که به تفصیل دراختیار واحدهای دانشگاهی قرار گرفته، شامل مواردی از جمله مقدمه و تعاریف، تأسیس دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی، اداره امور دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی، آموزش‌های کوتاه مدت و... است.


واحدهای دانشگاهی براساس بندهای این آیین‌نامه و بنا به مقتضیات سند مأموریت و آمایش، برنامه‌ریزی و کارآفرینی دانشگاه و شرایط ناحیه‌ای با تأمین امکانات می‌توانند دانشکده مهارت و کارآفرینی تأسیس کنند. در این راستا طبق مصوبه شورای دانشگاه آزاد اسلامی، دانشکده‌های مهارت و کارآفرینی در واحدهای دانشگاهی راه‌اندازی می‌شوند و آموزشکده‌های فنی‌حرفه‌ای سما در این دانشکده ادغام و وظایف جدیدی برعهده می‌گیرند.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب