دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
06 مهر 1400 - 12:12
توسعه دانش‌های نو با انجمن‌های‌ علمی(۵۴)/ ممشلی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

تربیت دانشجویان با توانایی حل مسائل مهندسی در حوزه کارآفرینی

تقویت انجمن‌های علمی با ارتقای توان فنی دانشجویان متناسب با نیازهامسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس گفت: انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و برق می‌تواند دانشجویانی با توان حل مسائل مهندسی حوزه کارآفرینی، کار در صنعت و ... تربیت کند.
کد خبر : 603491
انجمن‌های علمی دانشجویی



گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ انجمن‌های علمی دانشجویی متشکل از دانشجویان فعال، باانگیزه و با ظرفیت‌های بالا هستند که موجب تجمیع و متمرکزشدن دانشجویان مشتاق به فعالیت‌های پژوهشی و علمی می‌شوند.


بخش عمده این ظرفیت‌ها، ابتدای کار به‌صورت بالقوه هستند و اگر دانشگاه‌ها بستر مناسبی را برای فعالیت انجمن‌ها فراهم آورند؛ بالفعل‌شدن این ظرفیت‌ها دور از دسترس نخواهد بود؛ بنابراین در راستای ترویج روحیه علمی، توانمندسازی و ایجاد انگیزه در دانشجویان، دانشگاه باید انجمن‌های علمی دانشجویی را فعال و حمایت کند.




بیشتر بخوانید:


بوروکراسی و قوانین دست‌وپاگیر به انجمن‌های علمی صدمه زده است


بودجه کافی و بدون دردسر در اختیار انجمن‌های علمی قرار گیرد


پرداخت بودجه ثابت به انجمن‌های علمی فعال




خبرنگار خبرگزاری آنا در پنجاه و چهارمین شماره از پرونده «توسعه دانش‌های نو با انجمن‌های‌ علمی» درباره مأموریت‌ها، اهداف، برنامه‌ها، دستورکارها و دستاوردهای انجمن مهندسی کامپیوتر و برق دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس با لیلا ممشلی مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان این دانشگاه گفت‌وگو کرده است.


مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس در تشریح جزئیات چگونگی تشکیل و نوع و حیطه کارکرد انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و برق این دانشگاه اظهار کرد: انجمن مهندسی کامپیوتر و برق، انجمنی علمی دانشجویی است که ابتدا با هماهنگی معاونت پژوهشی با تهیه مدارک به تعداد ۶ نفر از دانشجویان به‌عنوان هیئت مؤسس این رشته اقدام می‌شود و پس از بررسی مدارک و جواب مثبت استعلامات مربوط، درخواست راه‌اندازی انجمن از طرف رئیس دانشگاه صورت می‌گیرد.


انجمن مهندسی کامپیوتر و برق می‌تواند با برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد و مناسب برای کسب مهارت مورد نیاز دانشجویان به‌منظور ورود به بازار کار اقدام کند.لیلا ممشلی افزود: سپس دفتر کمیسیون مرکزی پس از بررسی و طرح در جلسه تخصصی با بررسی مدارک مرتبط به صدور مجوز تشکیل انجمن علمی اقدام می‌کند. با دریافت مجوز واحد دانشگاهی، علاوه‌بر اعلام به هیئت مؤسس و سپس بعد از تعیین اعضای هیئت مدیره با برگزاری انتخابات اقدام می‌شود. برنامه‌های پیشنهادی انجمن شرکت در همایش‌ها و مسابقات علمی، برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی و ... است.


وی درباره ارزیابی خود از جایگاه و وظایف انجمن‌های علمی در دانشگاه بیان کرد: فعالیت انجمن‌های علمی اکنون به‌دلیل بیماری کووید-۱۹ محدود به برگزاری کارگاه‌های مجازی و وبینارهای تخصصی در راستای انجمن علمی مربوط شده است و تا قبل از بیماری، انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و برق واحد گنبد نقش مهمی در دانشگاه به‌عنوان یک تشکل علمی در همه زمینه‌ها مانند اردوی جهادی و کمک به سیل‌زدگان استان گلستان، برگزاری مسابقات، برگزاری کارگاه‌ها و سخنرانی‌های علمی داشته است.


مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد گنبد کاووس درباره نقش انجمن‌های علمی به‌عنوان هسته‌های تخصصی در پیشبرد علمی و توسعه علم و دانش به‌ویژه دانش‌های نوین بیان کرد: انجمن علمی کامپیوتر و برق با همکاری دانشگاه و باشگاه پژوهشگران می‌تواند موجب تربیت دانشجویانی که توانایی حل مسائل مهندسی را برای کارآفرینی، کار در صنعت و ... دارند، شود. این انجمن می‌تواند با برگزاری دوره‌های آموزشی متعدد و مناسب برای کسب مهارت مورد نیاز دانشجویان برای ورود به بازار کار اقدام کند.


ارتقای توان علمی و فنی دانشجویان متناسب با نیازهای جامعه


ممشلی در پاسخ به این پرسش که انجمن‌های علمی چگونه تقویت شوند تا در پیشبرد علم موفق باشند؟ یادآور شد: ارتقای توان علمی و فنی دانشجویان متناسب با نیازهای جامعه و برنامه‌ریزی برای حضور مؤثر در همایش‌های علمی و جشنواره‌های ملی و دیده‌شدن این دانشجویان در سطح کشوری می‌تواند زمینه بسیار مناسبی برای تقویت این انجمن‌ها باشد.


وی درباره چگونگی نحوه همکاری مسئولان مربوط در دانشگاه با انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و برق توضیح داد: همکاری باشگاه پژوهشگران با انجمن‌های علمی به‌صورت برگزاری جلسات و ارسال مستندات توسط آنها بوده است.


مسئول باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان واحد گنبد کاووس، درباره فعالیت‌های اجتماعی، علمی، فرهنگی و موفقیت‌ها و دستاوردهای انجمن علمی مهندسی کامپیوتر و برق این دانشگاه متذکر شد: اردوی توجیهی دانشجویان ورودی جدید، کمک به برگزاری مسابقات، کارگاه کارآفرینی کسب و کار، همایش رویکرد هوش مصنوعی در دانش مغز، اردوی جهادی با همکاری بسیج دانشجویی، سخنرانی علمی اصول سخن در عصر جدید، وبینار اکوسیستم استارت‌آپ، وبینار اقتصاد مشارکتی و ... ازجمله فعالیت‌های اجتماعی، علمی، فرهنگی و دستاوردهای این انجمن هستند.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب