انعطافپذیری از بخشهای اساسی مهارت تابآوری و تحمل سختی است
رمضان حسنزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در ساری اظهار کرد: در راستای اجرای برنامه جامع توانمندسازی ۱۴۰۰ ویژهبرنامه کارگاه توانمندسازی" مهارت تابآوری و مثبتنگری " توسط باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در چهار جلسه دوساعته از ۲۹ مرداد برگزار شد.
وی با بیان اینکه این کارگاه مهارتی-تخصصی با حضور جمع کثیری از دانشجویان و علاقهمندان علوم اجتماعی و روانشناسی برگزار شد، افزود: در این کارگاه مطالبی در مورد " تابآوری و سبک زندگی مناسب، تابآوری و مدیریت زندگی و احساس خوب و مثبتنگری، تابآوری و روانشناسی سلامت و زندگی، تابآوری و رضایت از زندگی و زندگی درمانی بیان شد.
عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران بیان کرد: تابآوری آموختنی است، شاید فکر کنید افراد تابآور از بن و ریشه اینگونه به دنیا آمدهاند و قابلیت تطابق و انعطافپذیری بالایشان، خدادادی است؛ اما این برداشت، نادرست است، ویژگی تحمل بالا و قابلیت تطابق، یک مهارت است که میشود آن را آموخت، همانطور که قهرمانان المپیک از شکم مادر، قهرمان زاده نشده است.
حسنزاده گفت: تابآوری در هر سن و در هر سطحی میتواند رخ دهد و سازهای شناختی و قابل آموزش است؛ یعنی تابآوری پدیدهای ذاتی نیست؛ بلکه از طریق تمرین، آموزش، تلاش، یادگیری و تجربه حاصل میشود، پس اگر فکر میکنید تابآوری کمی دارید، میتوانید آن را تقویت کنید و مهارتهای خود را برای تابآورشدن پرورش دهید.
وی عنوان کرد: انعطافپذیری یکی از بخشهای اساسی مهارت تابآوری و تحمل سختی است، با یاد گرفتن اینکه چطور سازگاری بیشتری با تغییرات داشته باشیم، مقابل مشکلات، مقاومت بیشتری خواهیم داشت که این مهارت به ما امکان «فرصت ساختن» از «تهدیدها» را میدهد.
عضو هیئت علمی گروه روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری بیان کرد: زندگی یعنی تغییر، اگر نسبت به تغییرات زندگی منعطف نباشیم، همواره در بیم و هراس باقی میمانیم و توانایی مواجه شدن با آن را از دست میدهیم.
انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/
انتهای پیام/