دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 شهريور 1400 - 10:02
​حسن رحیمی در گفت‌وگو با آنا:

درستکار رزومه ملی و سازندگی ندارد/دبیر به احتمال زیاد در مسائل فنی ورود خواهد کرد/امیدوارم دود این تصمیمات دامن کشتی‌گیران را نگیرد

دارنده مدال برنز بازی‌های المپیک ریو گفت: وقتی سابقه سرمربی نشان می‌دهد خودش فاقد روحیه جنگندگی یا مسائل فنی و تکنیکی و تاکتیکی بالا بوده ،  طبیعی است نمی‌تواند روی تشک به کشتی‌گیر جسارت اضافه کند.
کد خبر : 602563
حسن رحیمی



حسن رحیمی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عملکرد تیم ملی کشتی آزاد در مسابقات المپیک توکیو گفت: به نظرم کشتی‌گیران در میدان المپیک به لحاظ بدنی مشکل داشتند یا اینکه برای این رقابت‌ها خوب آماده نشده بودند. من نمی‌دانم دقیقا شرایط تمرینی آن‌ها به چه صورت بود اما عملکرد آن‌ها در المپیک نشان داد از نظر تمرینی و شاید بدنسازی دچار مشکل بودند. البته شاید پیک آمادگی آنها برای مسابقات جهانی بود، همانطور که گفتم ما در جریان نحوه آمادگی آن‌ها برای میدان المپیک نبودیم، اما نتایجی که کشتی‌گیران کسب کردند آن‌طور که انتظار می‌رفت نبود و نتوانستند شایستگی خودشان را نشان بدهند. در سبک وزن هم شرایط خیلی فرق می‌کند، کشتی‌گیران سبک وزن باید وزن زیادی کم کنند، از طرف دیگر به هر حال دنیا هم در حال کار کردن است و آن‌ها هم برای رسیدن به آمادگی همه تلاش خود را به کار می‌گیرند. البته موضوع کرونا هم سختی‌های خاص خودش را داشت. با این حال معتقدم بدن کشتی‌گیران آماده المپیک نبود.


درستکار رزومه ملی و سازندگی ندارد


وی در مورد انتخاب پژمان درستکار به‌عنوان سرمربی تیم ملی بزرگسالان اظهار کرد: برای انتخاب سرمربی تیم ملی بزرگسالان کارشناسان و صاحب نظران حاضر در فدراسیون تصمیم گرفتند و در نهایت درستکار را به‌عنوان سرمربی انتخاب کردند، اما به نظرم این طبیعی است که این انتخاب مورد پسند بزرگان و زحمتکشان کشتی نباشد. البته من قصد حاشیه‌سازی ندارم اما معتقدم در شرایط موجود افراد بهتری بودند که می‌توانستند در این شرایط به عنوان سرمربی تیم انتخاب شوند. به هر حال فدراسیون تصمیم گرفت تیم را از غلام محمدی یک مربی با تجربه تحویل می‌گیرد؛ حالا با این شرایط یعنی واقعاً قرار است پیروزی‌ها یا شکست‌های مسابقات جهانی پیش رو را به درستکار نسبت بدیم؟! درستکار رزومه ملی و سازندگی ندارد تا بتوانیم بگوییم او چقدر در کسب نتایج یا شکست‌ها موثر بوده است. البته شاید مسابقات جهانی را برای درستکار شروعی گذاشته‌اند که تا بازی‌های آسیایی برود. نمیدانم. چون به هر حال جهانی امسال بدلیل اینکه بلافاصله بعد از المپیک است، از سطح کیفی پایینی برخوردار است. امیدوارم درستکار برای تیم ملی مثمرثمر باشد، اما به طور حتم اکثریت جامعه کشتی و مردم این انتخاب‌ها را نمی‌پذیرند و برنمی‌تابند که سرمربی تیم ملی بدون هیچ کارنامه و رزومه‌ ملی و سازندگی حتی در رده‌های پایه انتخاب شود.




بیشتر بخوانید؛


غلامرضا محمدی در کشتی آزاد ماندنی شد؟


پایان کار محمد بنا و غلامرضا محمدی در کشتی/ تغییر سرمربی آزادکاران در دستور کار؟!


مربیان کشتی هم به پوست‌اندازی نیاز دارند/ برخی افراد نقد منصفانه ندارند


کسی به یزدانی ایرادهای فنی‌اش را نگفته است/ کشتی‌گیران در بدنسازی و مسائل فنی ایراد داشتند




کشتی‌گیر باید بتواند در لحظات سخت بار روانی بالایی را تحمل کند


ملی‌پوش اسبق کشتی آزاد عنوان کرد: ضمن اینکه تیم ملی نقاط ضعف فنی دارد، اما فارغ از بحث فنی به لحاظ اخلاقی هم باید روی کشتی‌گیر کار کرد. زندگی شخصی و تفکر حرفه‌ای کشتی‌گیر جدا از مسائل فنی نیست. در همین المپیک توکیو خیلی از کشتی‌گیران آمریکایی موفق به مدال‌آوری شدند که علت اصلی آن همان بحث شخصیتی است. در گذشته فدراسیون تلاش می‌کرد با احساس مسئولیت اجتماعی که به کشتی‌گیران می‌دهد به آن‌ها ثبات شخصیت بدهد. در واقع هدف اصلی مدیران بزرگ این است که بتوانند به لحاظ شخصیتی کشتی‌گیر را طوری آماده کنند که در لحظات سخت ، بار روانی بالایی را تحمل کنند. این موضوع دغدغه کادر فنی دوران ما بود که بر شخصیت کلی ما هم اثر داشت.


درستکار نمی‌تواند به کشتی‌گیر کلاس فنی اضافه کند


دارنده مدال برنز المپیک ریو تأکید کرد: من با درستکار کار کردم و زمانی که در لیگ کشتی می‌گرفتم، عملکرد او را دیدم و اگر حرفی می‌زنم تنها به خاطر شناختم از مسائل فنی و عملکرد اوست. بحث سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان تفاوت زیادی با سایر پایه‌ها دارد. نمی‌توان برای این پست حساس کسی را انتخاب کرد که فکر نمی‌کنم از لحاظ فنی بتواند ‌چیزی به کشتی‌گیران ما به‌خصوص کشتی‌گیران شاخص اضافه کند. وقتی سابقه سرمربی نشان می‌دهد خودش فاقد روحیه جنگندگی یا مسائل فنی و تکنیکی و تاکتیکی بالا بوده ، طبیعی است نمی‌تواند روی تشک به کشتی‌گیر جسارت اضافه کند. نمی‌تواند به کشتی‌گیر کلاس فنی اضافه کند. حالا چه کشتی‌گیران نتیجه بگیرند و چه نگیرند، با چنین کادر فنی این دیگر مربوط به مربی نیست. توانایی خودشان است. من هدفم مسابقات جهانی نیست بلکه بحث اصلی المپیک است.


کشتی حسن یزدانی ایرادهای فنی دارد


وی گفت: همه به خوبی می‌دانند اگر تیم ملی جوانان در مسابقات جهانی نتیجه گرفته به خاطر پشتوانه‌سازی‌هایی بوده که در فدراسیون گذشته انجام شده است. در واقع این کشتی‌گیران زمانی که در رده نوجوانان بودند قهرمان شدند و وقتی به رده جوانان رسیدند باز هم آن را تکرار کردند. ضمن اینکه نباید فراموش کنیم که کشتی جوانان با بزرگسالان خیلی شرایط متفاوتی دارد. باید در رده بزرگسالان چیزی به کشتی‌گیر اضافه شود تا بتواند از پس مسابقات بزرگ بربیاید. کشتی حسن یزدانی نسبت به دو سال گذشته که ایرادهای فنی داشته برخی ایرادها برطرف شده، اما هنوز ایراداتی دارد که باید برطرف شود. بنابراین سرمربی تیم ملی باید کسی باشد که به لحاظ فنی بتواند به کشتی‌گیری چیزی اضافه کند. وقتی یک کشتی‌گیر از رده سنی جوان به بزرگسال می‌آید باید تغییرات تاکتیکی و فنی را به کشتی‌گیر اضافه کند.



درستکار رزومه ملی و سازندگی ندارد/دبیر به احتمال زیاد در مسائل فنی ورود خواهد کرد/امیدوام دود این تصمیمات دامن کشتی‌گیران را نگیرد



دبیر به احتمال زیاد در مسائل فنی ورود خواهد کرد


رحیمی در پاسخ به این سوال که برخی معتقدند دبیر، درستکار را به عنوان سرمربی تیم ملی کشتی آزاد انتخاب کرد تا در مسائل فنی ورود کند، اظهار کرد: احتمال این موضوع زیاد است. البته من مخالف آن نیستم اگر رئیس فدراسیون از جنس کشتی باشد می‌تواند به مسائل فنی ورود کند ولی به این شرایط که انعطاف داشته باشد و بتواند همه کارها را در کنار هم مدیریت کند. جامعه کشتی به خوبی می‌دانست که رسول خادم از عهده این کار برمی‌آمد اما با این حال او زمان زیادی می‌گذاشت. من قصد جانب‌داری از کسی نمی‌کنم اما با چشم خودم می‌دیدم که خادم چقدر برای کشتی وقت می‌گذاشت و زمانی که رئیس فدراسیون بود در واقع زندگی‌اش را وقف کشتی کرده بود.


امیدوام دود این تصمیمات دامن کشتی‌گیران را نگیرد


دارنده مدال برنز المپیک ریو گفت: زمانی که خادم به‌عنوان رئیس فدراسیون و سرمربی تیم ملی کار می‌کرد همین آقایان به او انتقاد می‌کردند که چرا باید او در دو پست مشغول به فعالیت باشد اما حالا چطور شرایطی پیش آمده که خودشان موقعیت را به گونه‌ای طراحی می‌کنند که بتوانند در مسائل فنی ورود کنند. به هر حال امیدوارم اتفاقات خوب برای کشتی ایران رقم بخورد و دود این تصمیمات دامن کشتی‌ را نگیرد. جامعه کشتی به اندازه کافی قشر مظلوم هستند که بی‌توجهی‌های زیادی می‌بیند. این رشته که همیشه آبروی کاروان ورزشی ایران را در مسابقات مختلف می‌خرد باید حفظ شود و شرایط به گونه‌ای پیش نرود که کشتی‌گیران متضرر شوند.


انتهای پیام/۴۰۵۷/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب