دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

حلمی: بزرگترین سرمایه دانشگاه آزاد اسلامی، نیروهای انسانی آن است

رئیس هیات عالی نظارت منطقه 4 دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی سرمایه‌های زیادی دارد که بزرگترین سرمایه آن، نیروی انسانی است که در ابتدای آن دانشجویان تحصیلات تکمیلی، استادان و کارکنان قرار دارند.
کد خبر : 60242

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر عبدالمجید حلمی و هیات همراه وی به اتفاق تنی چند از اعضای دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین نمایندگان ریاست هیات امنای استان خراسان رضوی علاوه بر دیدار با هیات رئیسه واحد گناباد، آزمایشگاه‌ها، کارگاه‌ها و امکانات و تجهیزات واحد گناباد را مورد بازدید قرار دادند.


رئیس هیات عالی نظارت منطقه 4 دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به سوابق خدمتی بیست و سه ساله رئیس واحد گناباد، حسن زاده را از پایه‌ها و استوانه های واحد گناباد دانست و افزود: وی در هر سمت مدیریتی که داشته، موفق عمل کرده است و گزارش کامل و مبسوطی که ارائه شد موید این مدعا است.


حلمی با اشاره به فلسفه تشکیل هیات عالی نظارت دانشگاه آزاد اسلامی، گفت: اهداف این هیات ها، حمایت و پشتیبانی و راهنمائی واحدهای دانشگاهی سراسر کشور است.


وی ادامه داد: همه ما در یک مجموعه هستیم و وحدت گرایانه راهکارهایی پیدا می کنیم و به سمت اهداف دانشگاه که اهدافش بسیار متعالی است حرکت می کنیم.


رئیس عالی هیات نظارت منطقه 4 دانشگاه آزاد اسلامی گفت: امید زیادی به دانشگاه آزاد اسلامی چه در داخل کشور و چه در خارج از کشور وجود دارد.


حسن‌زاده: ساختار و بنیان رشته‌های واحد گناباد بر مبنای رشته‌های فنی و مهندسی پایه‌گذاری شده است و سعی ما در طول یک سال گذشته علاوه بر تقویت رشته‌های فنی و مهندسی و با توجه به نیاز منطقه و بویژه شهرستان، حرکت به سمت و سوی رشته‌های کارشناسی ارشد علوم انسانی بوده است که بحمداله در این زمینه موفق عمل کرده‌ایم

حلمی ابراز امیدواری کرد که همه با هم و دست در دست یکدیگر دانشگاهی با ظرفیت بالای علمی و تخصصی و فناورانه بسازیم که در دنیا حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشد.


رئیس واحد گناباد نیز، حلمی را یکی از شخصیت‌هایی دانست که در راه‌اندازی و تاسیس اکثر واحدهای دانشگاهی استان خراسان (رضوی، شمالی و جنوبی) حضور فعال و نقش اساسی داشته است که زحمات زیادی برای این مجموعه ها متقبل شده است و گفت: تلاش‌های وی قابل قدردانی است.


حسن زاده سپس به بیان تاریخچه دانشگاه آزاد اسلامی گناباد پرداخت و یادآور شد: دانشگاه آزاد اسلامی گناباد که اینک در سی و امین سال فعالیت خود است خدمات قابل توجهی به شهرستان کرده و نقش مهمی در اعتلای آموزش عالی گناباد داشته است.


رئیس واحد گناباد از 70 رشته فعال، سه رشته در مقطع دکتری، 27 رشته در کارشناسی ارشد و 40 رشته در مقاطع کارشناسی و کاردانی این واحد دانشگاهی نیز نام برد و افزود: از این تعداد دو رشته دکتری برق قدرت و کشاورزی و 11 رشته در مقطع کارشناسی ارشد و 4 رشته در مقطع کارشناسی در یک سال گذشته به مجموعه رشته ها واحد گناباد افزوده شده است.


حسن‌زاده ادامه داد: ساختار و بنیان رشته‌های واحد گناباد بر مبنای رشته‌های فنی و مهندسی پایه‌گذاری شده است و سعی ما در طول یک سال گذشته علاوه بر تقویت رشته‌های فنی و مهندسی و با توجه به نیاز منطقه و بویژه شهرستان، حرکت به سمت و سوی رشته‌های کارشناسی ارشد علوم انسانی بوده است که بحمداله در این زمینه موفق عمل کرده‌ایم.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گناباد از بیش از 12 هزار فارغ التحصیل، آزمایشگاه ها و کارگاه‌های پیشرفته برق، مجتمع های خوابگاهی برداران و خواهران، مجتمع بزرگ ورزشی امام علی(ع)، برگزاری 13 کنفرانس و همایش ملی و منطقه‌ای و درآمدزایی این کنفرانس ها برای دانشگاه و آورده های زیاد آن برای شهرستان و اینکه کنفرانس های سریالی مهندسی برق و الکترونیک که سال آینده هشتمین آن برگزار خواهد شد از جایگاه ویژه ای در کشور برخوردار است هم گفت.


وی، احداث مهمانسرا، راه اندازی دانشکده پرستاری و مامایی و تجهیز آزمایشگاه‌های این مجموعه، عقد چندین قرارداد با شرکت‌های دولتی و خصوصی در شهرستان و استان در راستای درآمدزایی غیر از محل شهریه، افزایش 18 رشته، کسب چهار عنوان قهرمانی و نایب قهرمانی از سوی تیم رباتیک واحد در مسابقات کشوری، کسب عنوان قهرمانی در مسابقات استانی و کشوری قرآن و عترت از سوی استادان واحد، کسب عنوان قهرمانی ورزشی از سوی دانشجویان، طی کردن مراحل اولیه تاسیس شرکت دانش‌بنیان طراحی و مشاوره نیروگاه بادی، اخذ مجوز اولیه تاسیس آزمایشگاه همکار از اداره کل استاندارد خراسان رضوی، افتخاراتی که در حوزه سما بدست آمده است و... را از اهم فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی گناباد در یک سال گذشته عنوان کرد.


در ادامه دکتر بلاغ جمالی و دکتر محمودزاده از اعضای دبیرخانه هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی به بیان سیاست‌ها، اهداف تعیین شده در دبیرخانه هیات موسس دانشگاه، تعامل و همکاری‌های دبیرخانه با واحدهای دانشگاهی، تعامل دانشگاه با بخش صنعت و... پرداختند.


در پایان و پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدای گمنام دانشگاه، حاضران به همراه حجت الاسلام صادقی امام جمعه شهرستان که به این جمع اضافه شده بود از بخش های مختلف دانشگاه اعم از مجموعه آزمایشگاه های کشاورزی و دامپزشکی، مرکز IcT، کتابخانه، آزمایشگاه ها و کارگاه های پیشرفته برق، دانشکده پرستاری و مامایی، مهمانسرا و... بازدید بعمل آوردند.


این گروه از قنات قصبه گناباد که پرآب ترین، عمیق‌ترین و طولانی‌ترین قنات دنیا است و همچنین از کارگاه های سفالگری شهرستان بازدید کردند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب