مقصر عدم برگزاری انتخابی تیم ملی کشتی فرنگی فدراسیون است/ افراد فنی در رأس کار نیستند
هاشم میرزاده در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عدم برگزاری مسابقه انتخابی کشتی فرنگی برای حضور در مسابقات جهانی گفت: مشکل اصلی کشتی ایران این است که دموکراسی در آن وجود ندارد، چند سال پیش محمد بنا بهعنوان سرمربی تمام مربیان را دور هم کرد که با همکاری هم سکان کشتی فرنگی را بالا بکشند. مربیان شهرستانی کار را روی نوجوانان و جوانان آغاز و سایر مربیان هم دست به دست هم دادند تا شرایط را بهبود ببخشند، نتیجه همه اتفاقات عملکرد درخشان تیم ملی در المپیک لندن بود. اما بعد از آن شرایط تغییر کرد و افراد برای تقسیم غنایم با یکدیگر درگیر شدند.
دبیر بدون انتخابی به المپیک راه پیدا کرد
وی در واکنش به عدم برگزاری مسابقات انتخابی کشتی فرنگی اظهار کرد: در گذشته این قانون وجود داشت که حتی اگر دو کشتیگیر در داخل خانه کشتی میگیرند باید شرایطی فراهم شود که این دو برادر روی تشک قرار بگیرند. برگزاری مسابقات انتخابی یکی از مهمترین کارهایی است که باید در فدراسیون انجام شود. البته من ایراد را به محمد بنا نمیگیرم، بلکه معتقدم رأس فدراسیون و مسئولان باید این موضوع را با جدیت پیگیری کنند. البته طبیعی است وقتی علیرضا دبیر خودش بهعنوان کشتیگیر برای مسابقات بدون انتخابی برگزیده شد و به المپیک راه پیدا کرد دیگر نمیتوان از او توقع داشت که حالا در فدراسیون کشتی برگزاری انتخابی را پیگیری کند. در کشتی نباید به تک مدالها قانع بود و در هر وزن باید چندین کشتیگیر حضور داشته باشند و برگزاری انتخابی هم باعث رشد کشتی میشود. متأسفانه در مجموعه فدراسیون افراد فنی حضور ندارند و نتیجه این میشود که چنین تصمیماتی گرفته میشود. اگر دبیر به برگزاری انتخابی اعتقاد دارد باید اهالی فن و بزرگان کشتی را دور هم جمع کند و برای برگزاری انتخابی برنامهریزی کنند. از طرف دیگر مگر در فدراسیون برنامه سالیانه ندارد یا کشتیگیران در مسابقات مختلف شرکت نمیکنند، همان مسابقات میتواند به عنوان انتخابی در نظر گرفته شود. بنابراین سرمربی نباید در چرخه انتخابی حق اظهارنظر داشته باشد.
بیشتر بخوانید؛
رونمایی از چرخه انتخابی کشتی فرنگی برای مسابقات جهانی/ انتخاب یا انتصاب محمد بنا؟!
برگزاری انتخابی برای بنا یک معضل بزرگ است
نوک پیکان همه این انتقادها به سمت مسئولان فدراسیون است
مربی کشتی فرنگی تأکید کرد: اگر کشتیگیران براساس چرخه انتخابی، برای مسابقات انتخاب نشوند حتی اگر ۱۰۰ درصد کارهایی انجام شده درست باشد؛ به خاطر عدم برگزاری انتخابی مسیر به درستی طی نشده است. من مخالف محمد بنا نیستم و معتقدم رأس کار باید برای برگزاری انتخابی برنامهریزی داشته باشد. اصلاً محمد بنا یا هر سرمربی دیگر نباید در انتخاب فنی کشتیگیران اعمال نظر کنند، ابتدا رأس فدراسیون و مدیریت این مجموعه باید برای برگزاری انتخابی برنامهریزی کنند آن وقت در مرحله آخر مسائل فنی در نظر گرفته شود آن هم سرمربی تیم پس از برگزاری انتخابیها نظر نهایی خود را اعمال کند. عدم برگزاری انتخابی انگیزه را در بین کشتیگیران میکشد و به نظرم نوک پیکان همه این انتقادها به سمت مسئولان فدراسیون است. کشتیگیر برای اینکه به دونده تیم ملی برسد جوانیاش را میگذارد و شرایط تمرینی سختی را تحمل میکند و در مسابقات انتخابی فرصت دیده شدن دارد اما زمانی که این چرخه به درستی طی نشود و کشتیگیران به جای اینکه برای مسابقات مختلف انتخاب شوند انتصاب میشوند، به مرور زمان دلسرد میشود و کشتی را رها میکنند. وقتی کشتیگیر از طریق انتخابی به دونده تیم ملی میرسد و در مسابقات مختلف حضور پیدا میکند یک اطمینان خاطر برای همه به وجود میآورد. چرا نباید ما در اوزانهای مختلف چند کشتیگیر داشته باشیم؟!
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/