دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
24 مرداد 1400 - 16:56

استراتژی صندوق کارآفرینی امید، کارآفرینی در روستاها و طرح روستای بدون بیکار است

مدیر صندوق کارآفرینی امید در استان چهارمحال و بختیاری از پرداخت چهار هزار و ۸۰۰ فقره تسهیلات ضروری درمانی و رفع مشکلات معیشتی در قالب قرض‌الحسنه بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان به متقاضیان خبر داد.
کد خبر : 601132
3



به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، مدیر صندوق کارآفرینی امید در استان چهارمحال و بختیاری از پرداخت چهار هزار و ۸۰۰ فقره تسهیلات ضروری درمانی و رفع مشکلات معیشتی در قالب قرض‌الحسنه بالغ بر ۲۸ میلیارد تومان به متقاضیان خبر داد .


بیرانوند درخصوص اقدامات صندوق کارآفرینی امید گفت: رسالت این صندوق، حمایت از طرح‌های خُرد، کوچک و متوسط است، به‌طوری که صندوق کارآفرینی امید تسهیلات خود اشتغالی را در زمینه ایجاد اشتغال و کارآفرینی به متقاضیان پرداخت می نماید و مورد حمایت قرار می دهد.


وی افزود: ازسال ۹۲ تاکنون ۱۲ هزار و ۱۷۶ فقره تسهیلات به ارزش ۲ هزار و ۱۴۰ میلیارد ریال در قالب طرح‌های اشتغالزا مانند کشاورزی، صنعت، بوم گردی، صنایع دستی و ضروری در استان پرداخت شده است که زمینه اشتغال ده هزار نفر را فراهم نموده است.


مدیر صندوق کارآفرینی امید تصریح نمود که برنامه‌های مختلفی در مناطق محروم و کم‌برخوردار مانند پیاده‌سازی استراتژیک برنامه‌های کارآفرینی در روستاها، طرح روستای بدون بیکار، مستندسازی کسب و کارها با هدف گسترش فرهنگ کارآفرینی و حمایت از زنان در حال اجرا می باشد


وی افزود: برگزاری وبینارهای آموزشی با هدف برگزاری دوره‌ها، راه‌اندازی باشگاه مشتریان، برگزاری جشنواره‌های محلی با هدف توسعه بازار و طرحهای محلی و حمایت از صندوق های خرد و استفاده از ظرفیت دستگاه‌های اجرایی با هدف جامعه محلی از دیگر اقدامات صندوق کارآفرینی امید می باشد.


بیرانوند گفت: جهت رفاه مشتریان و متقاضیان وام سامانه‌ای در راستای طرح‌های اشتغالزایی در روستاها تعریف شده است، که افراد می‌توانند طرح‌های خود را در آن سامانه ثبت کنند، تا مورد بررسی کارشناسان قرار گیرد واگر طرح توجیه مالی داشته باشد، فرد به سمت طرح مدنظر هدایت می‌شود، طرح‌هایی مانند شیلات، تولید و بسته‌بندی محصولات دامی، خدمات فناوری و اطلاعات، گردشگری و بوم‌گردی از جمله طرح‌های مهم برای اشتغالزایی در روستاها می باشد.


وی افزود: ظرفیت‌های بی شماری در حوزه اشتغالزایی مانند طبیعت بکر و خدادادی، بوم‌گردی، صنایع دستی و گیاهان دارویی در استان وجود دارد که با ترویج فرهنگ کارآفرینی می‌توان از این ظرفیت‌ها به نحو مطلوبی در رونق تولید و اشتغال بهره گرفت وانتظار می‌رود در تقویت قدرت ریسک‌پذیری، اشتغال و کارآفرینی در استان بیش از پیش فرهنگسازی شود تا از ظرفیت‌های موجود به نحو شایسته‌تری بهره‌گیری شود.


استراتژی صندوق کارآفرینی امید، کارآفرینی در روستاها و طرح روستای بدون بیکار است


انتهای پیام/۴۱۲۹/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب