کاروان ایران در المپیک توکیو به لحاظ مرغوبیت در رده دوم قرار گرفت/ ورزش ایران باید خیلی بیشتر کار کند
به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، نصرالله سجادی ضمن در مورد کاروان ایران در بازیهای المپیک توکیو گفت: المپیک در این دوره نسبت به دورههای قبل یک استثنا بود چرا که با یک سال تأخیر هم برگزار شد. این اولین دوره المپیک بود که تماشاگر نداشت ورزشکاران و بینندگان تلویزیونی هیجانی نمیدیدند. در هیچ سالنی بیشتر از ۲۰۰ نفر حضور نداشتند که بیشتر آنها هم تماشا میکردند. موضوع دوم بحث میزبان بود که همه مسائل میزبانیاش خوب بود، به جز حملونقل که تا روز آخر نیز این مشکل وجود داشت. میزبانی ژاپن با وجود همه محدودیتهایی که وجود داشت، خوب بود. به هر حال یکی از ارکان هر رویداد ورزشی بحث حملونقل است که در توکیو با مشکل مواجه بودیم. هیچ تیمی دیر به محل مسابقه نرسید، اما مجریان و کادرها مشکلاتی داشتند.
وی درباره یکرنگ نبودن ماسکهای کاروان ایران در مراسم افتتاحیه المپیک ۲۰۲۰ خاطر نشان کرد: ما به هر نفر ۱۰۰ ماسک داده بودیم و بهتر بود که یکدست استفاده میکردند.
سجادی در پاسخ به سؤالی در مورد مدالآوری کاروان ایران گفت: ما در ۱۷ دوره از مجموع ۳۲ دوره برگزاری بازیهای المپیک شرکت کردهایم. در این ۱۷ دوره مشخص است که چه تعداد مدال کسب شده است. از ۲۴ مدال طلا بیشترین سهم برای کشتی است و در مجموع در شش رشته طلا گرفتهایم. ما سه طلا از مجموع ۲۴ طلا را قبل از پیروزی انقلاب گرفتیم و مابقی برای بعد از انقلاب بوده است. بانوان ما بیشترین تعداد حضور در یک دوره را در این دوره داشتهاند و میتوان به این نکات توجه و براساس آن برنامهریزی کرد. اگر بخواهیم صرفاً مدال را ببینیم، بازیهای ۲۰۲۰ توکیو بعد از المپیک ۲۰۱۲ لندن به لحاظ مرغوبیت در رده دوم بوده است. ما در کشورهای منطقه در این دوره بالاتر قرار گرفتیم و حتی نسبت به سایر کشورهای اسلامی مدالآوری بیشتری داشتیم. در مجموع ۹۳ کشور مدال گرفتند که ما در آسیا بعد از ژاپن و کره جنوبی و چین ایستادیم. هند با ۱۲۱ ورزشکار پایینتر از ایران قرار گرفت.
وی در پاسخ به این سوال که «آیا انتظارات از کاروان ایران برآورده شده است یا نه؟»، گفت: اگر المپیک لندن را کنار بگذاریم، معمولاً در المپیکها چنین وضعیتی داریم. تفاوت این دوره از بازیها این بود که ایران در دو رشته جدید مدالآور طلا بود. همچنین ورزشکاران زیادی داریم که چهارم شدند و همه اینها قابل توجه هستند، ولی با این وجود باید بگویم که باید خیلی بیشتر از اینها کار کنیم.
سجادی درباره نقش بانوان در بازیهای آسیایی دوره آینده گفت: بانوان در بازیهای آسیایی ۲۰۲۲ بیشتر از دوره قبل خواهند بود و سعی میکنیم برنامهریزی بهتری داشته باشیم. بازیهای آسیایی دوره آینده خیلی نزدیک است و اهمیت زیادی هم دارد. باید با فرصت یک سالهای که داریم، هم توان خودمان را بالا ببریم، هم منابع مورد نیاز تأمین شود و هم برنامهریزی بهتری صورت بگیرد. ما در بازیهای ۲۰۱۸ جاکارتا نتیجه خوبی گرفتیم و اگر بیشتر کار شود، میتوانیم در ۲۰۲۲ چین هم نتیجه خوبی کسب کنیم.
انتهای پیام/۴۰۵۷/
انتهای پیام/