دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
18 مرداد 1400 - 14:06
کریم همتی:

اولویت فعلی هلال‌احمر دپوی اقلام امدادی در انبارها است

رئیس جمعیت هلال‌احمر با تأ‌کید بر تداوم تأ‌مین واکسن و داروی مورد نیاز هموطنان برای مقابله با کرونا گفت: اولویت فعلی هلال‌احمر دپوی اقلام امدادی در انبارها است.
کد خبر : 599841
کریم همتی



به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، کریم همتی در جلسه شورای معاونین این جمعیت با اشاره به ارتقاء جایگاه اجتماعی هلال‌احمر در ۲ سال اخیر گفت: تلاش و اهتمام مدیران جمعیت باید تقویت روند خدمات‌دهی به مردم باشد، چرا که حادثه و بحران خبر نمی‌کند و در همه حال، آنچه که در جمعیت هلال‌احمر مهم است، آمادگی بیش از پیش این جمعیت برای مواجهه و مقابله با حوادث و بحران‌هاست.


رئیس جمعیت هلال‌احمر با ابراز امیدواری که باید حمایت از هلال‌احمر در دولت جدید نیز تداوم داشته و روند مثبت و رشد مضاعفی که در شارژ انبارها، تعمیر بالگردها و تجهیز انبارها در سال گذشته شاهد بودیم، در سال جاری نیز ادامه پیدا کند تا مردم به دور از دغدغه‌های مرسوم بتوانند در یک جامعه تاب‌آور، خدمات لازم را از جمعیت هلال‌احمر دریافت کنند. با حمایت دولت، هلال‌احمر می‌تواند بهترین اقدامات همچون تامین واکسن و دارو را برای مردم داشته و هرجایی که نیاز است در کنار مردم حضور داشته باشد؛ چه در حوادث طبیعی و چه در حوادث و بحران‌های جهانی چون بیماری کووید ۱۹.


همتی با اشاره به اینکه این جمعیت عضوی از حلقه واردات واکسن به کشور محسوب می‌شود، تاکید کرد: تمام دغدغه‌های واردات واکسن که در حال حاضر بر دوش هلال‌احمر است، به آرامش هموطنانمان می‌ارزد. امیدواریم با حمایت‌های دولت، روند واردات تداوم داشته و همچنین هلال‌احمر با توانی که دارد بتواند در عرصه واکسیناسیون نیز در کنار وزارت بهداشت، باری از دوش مردم بردارد تا تزریق واکسن از موجودی آن پیشی بگیرد. در حال حاضر میزان موجودی واکسن در کشور از میزان تزریق بیشتر است و ورود هلال‌احمر در این عرصه آرامش جامعه را در پی خواهد داشت.


وی پس از شنیدن گزارش خدمات هلال‌احمر در استان سیستان و بلوچستان هم با تقدیر از زحمات مدیران عامل استان‌ها تاکید کرد: اولویت فعلی در استان‌ها، خریداری سریع اقلام مورد نیاز انبارهای امدادی جمعیت و بسته‌های غذایی ۷۲ ساعته و یک‌ماهه و دپوی این اقلام در انبارهاست چرا که با فرا رسیدن پائیز، شرق و غرب کشور، آبستن حوادثی از جمله بارش‌های پاییزی و سیل‌آسا خواهد بود اما لازم است به مدیریت منابع در توزیع اقلام مورد نیاز امدادی نیز توجه ویژه‌ای شود.


همتی ادامه داد: امیدواریم با پیگیری‌های لازم، تعداد خانه‌های هلال در جمعیت هلال‌احمر تا پایان سال جاری به عدد قابل قبول ۹ هزار خانه برسد. طرح نذرآب ۴ نیز با توجه به پاک شدن نقاط قرمز در استان‌های دچار خشکسالی با جدیت در حال پیگیری است.


رئیس جمعیت هلال‌احمر به راه‌اندازی داروخانه‌های هلال در برخی استان‌ها بعد از ۴۰ سال و یا دریافت مجوز راه‌اندازی داروخانه هلال در برخی استان‌ها پس از ۳۰ سال اشاره کرد و گفت: هلال‌احمر اهتمام ویژه‌ای بر رفع مشکلات دارویی مردم دارد و استفاده مردم از امکانات داروخانه‌های هلال در شرایط سخت فعلی، قابل ستایش است.


همتی بر ضرورت مدیریت بهینه املاک و موقوفات جمعیت نیز تاکید کرد کرد و افزود: سند موقوفه هلال‌احمر همدان که سال ۱۳۲۰ به جمعیت وقف شده بود، در سال ۱۴۰۰ ثبت شد که ضرورت دارد استفاده از مواهب این موقوفه و عمل به نیات واقف به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.


وی در پایان با تقدیر از ابلاغ بحث تملک سال ۱۴۰۰ در تیرماه، اتمام روند جذب نیروهای دارای درجه ایثار در سال ۹۹ و همچنین پیگیری جذب ۱ هزار نفر در جمعیت به شکل قانونی گفت: با پیگیری دبیرکل و معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی جمعیت، احکام موضوع افزایش ۳۵ درصد فوق‌العاده ویژه کارکنان نیز آماده است و برابر مقررات این اقدام به شکل پلکانی انجام می شود.


انتهای پیام/۴۰۷۶/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب