مشکلی در تولید فناوریهای مورد نیاز کشور نداریم
حمیدرضا طیبی رئیس جهاددانشگاهی کشور در گفت و گو با آنا درباره فعالیت های جهاددانشگاهی با توجه به نزدیک شدن سالروز جهاد اظهار کرد: در دهه 80 بحث مولد فرکانسی برای کنترل دور موتورها از سوی جهاددانشگاهی مطرح شد.
فعالیت کاربردی روی رانش واگن های مترو
او افزود: در اواسط دهه 80 به حدی از توانایی رسیدیم که اعلام کردیم، می توانیم روی رانش واگن های مترو فعالیت کنیم و بالاخره آن را در دهه 90 اجرایی کردیم.
طیبی تصریح کرد: در بحث کنترل آلاینده ها هم فعالیت های بسیار خوبی را انجام دادیم و در تولید مواد شیمیایی مورد نیاز صنایع مختلف هم فعالیت های ارزنده ای انجام شد.
طراحی تجهیزات مکانیکی مورد نیاز صنعت
رئیس جهاددانشگاهی کشور ادامه داد: در زمینه ساخت تجهیزات مکانیکی مورد نیاز صنعت دکل ها و مته های حفاری را طراحی کرده ایم و ساخت بومی آن ها را داریم که به شکل انبوهی برای شرکت نفت طراحی می کنیم.
او اضافه کرد: طی سال گذشته دانش ساخت هایتک ترین مته را برای سازنده های بسیار سخت به دست آوردیم و در حال حاضر منتظر هستیم تا فیتس (تناسب سازی) آن انجام شود. در حوزه های مختلف روند تصاعدی رو به جلویی داشته ایم.
امروزه هیچ مشکلی در تولید فناوری های مورد نیاز کشور نداریم
رئیس جهاددانشگاهی کشور بیان کرد: امروزه هیچ مشکلی در تولید فناوری های مورد نیاز کشور نداریم، بلکه اراده مورد نیاز است تا بتوانیم صاحب فناوری بشویم و منابع مورد نیاز را تامین کنیم.
طیبی گفت: در حوزه کشاورزی پروژه های متعددی را در دست اجرا داریم که یکی از پروژه های موفقیت آمیز در سال گذشته بحث «اصلاح نژاد دام های سنگین ایران» بود که هم اکنون دامداری های ما به صنعتی، نیمه صنعتی و ... تبدیل شده اند. همچنین، یکی از مهم ترین دلایل وابستگی های ما به کره این بود که چربی شیر پایین بود و نمی توانستیم از آن کره تامین کنیم و به همین علت به کشورهای خارجی وابسته بودیم.
بیشتر بخوانید
گام برداشتن جهاددانشگاهی در راستای درمان سرطان خون با استفاده از ژن درمانی
طراحی تجهیزات مکانیکی مورد نیاز صنعت
فعالیت کاربردی روی رانش واگن های مترو
رئیس جهاددانشگاهی کشور ادامه داد: هم اکنون نسلی از دام های سنگین به وجود آمده اند که ویژگی های ژنتیکی بالاتری دارند و به همان میزان علوفه 25 درصد گوشت بیشتری با چربی و شیر بیشتر تولید می کنند؛ بنابراین قصد داشتیم با تکنیک های موثر بحث انجام نژادهای دامی را به خوبی انجام دهیم و گفتنی است که این پروژه با موفقیت به پایان رسیده است.
گام برداشتن جهاددانشگاهی در راستای درمان سرطان خون با استفاده از ژن درمانی
او بیان کرد: پژوهشکده معتمد جهاددانشگاهی با استفاده از ژن درمانی به درمان سرطان خون و سرطان پستان اقدام کرده که فاز اول آن با موفقیت همراه بوده است. پژوهشگاه رویان در سال گذشته با راه اندازی اولین مرکز تولید محصولات ژنی و ژن درمانی است که برای اولین بار انجام شده است و هدف آن از بین بردن سرطان خون است. در حال حاضر با وزارت بهداشت صحبت میکنند تا بتوانند مراحل نهایی تایید نهایی ژن درمانی را دریافت کنند و بتوانند سلول را به صورت گستردهتر و حرفه ایتر راه بیندازند.
طیبی گفت: طی سالهای گذشته پیشرفت خوبی در حوزه پزشکی اتفاق افتاده است و نشان دهنده این است که توان انجام کارهای بزرگ در کشور وجود دارد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/